Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet azlığı yaşayan var mi ve bu adet azlığı nasıl oluyor netten baktığımda normal regl gören bayanlar 40-60 ml kan kaybediyormuş fakat ben bunu bu şekilde anlayamadım pedden ornek verecek olursanız nasıl verirsiniz ?
Adet azlığı yaşayan var mi ve bu adet azlığı nasıl oluyor netten baktığımda normal regl gören bayanlar 40-60 ml kan kaybediyormuş fakat ben bunu bu şekilde anlayamadım pedden ornek verecek olursanız nasıl verirsiniz ?
Yani zaman zaman kadınlarda görülebilir bu. Çok problem değil eğer normal bir düzeniniz varsa. Hormonlar, beslenme düzeniniz, hareketlilik, mevsimsel geçiş... Bunlar kolaylıkla etkiler.
5 gun normal kanama 7. Güne kadar da yanı iki günde kahveye donuk sonra bitiyor ama bazı aylar bir gün çok geliyor diğer gün azalıyor sonra çok ve az arası geliyor bazen pembemsi bazen kan rengi geliyor bu azlık oluyor mu peki ?
5 gun normal kanama 7. Güne kadar da yanı iki günde kahveye donuk sonra bitiyor ama bazı aylar bir gün çok geliyor diğer gün azalıyor sonra çok ve az arası geliyor bazen pembemsi bazen kan rengi geliyor bu azlık oluyor mu peki ?