• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Ağrısı

Agrinin sebebi yumurtaliklarindaki kist olmasin?? Ultrasonla filan baktirdiniz mi

Bugün tekrar doktora gittim, doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Doktorumun dediğine göre iki aya kadar ağrı falan kalmicak :44:Umarım işe yarar bakalım, bi değişiklik olursa tekrar yazıcam.

bende de çok oluyordu, bi bardak sıcak suyun içine bi tatlı kaşığı falan tarçın, isterseniz biraz şeker atın 5-10 dakika içinde geçiriyor :) ama tadı pek hoş değil

bende de çok oluyordu, bi bardak sıcak suyun içine bi tatlı kaşığı falan tarçın, isterseniz biraz şeker atın 5-10 dakika içinde geçiriyor :) ama tadı pek hoş değil

Bir köşeye yazdım, denicem teşekkürler :61:

Doğum kontrol hapına gelince... İkinci ayım bitmek üzere. Mucize gibi ağrıdan eser kalmadı ama sanırım verdiğim en kötü fikirlerdendi. Doğum kontrol hapı kullanıcaksanız en az birkaç doktorla görüşmenizi öneririm. Benim doktorumun verdiği hapın dozu ağır gelmiş; adet ağrıları bitti ama hergün baş ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamaya başladım :50:

Bir köşeye yazdım, denicem teşekkürler :61:

Doğum kontrol hapına gelince... İkinci ayım bitmek üzere. Mucize gibi ağrıdan eser kalmadı ama sanırım verdiğim en kötü fikirlerdendi. Doğum kontrol hapı kullanıcaksanız en az birkaç doktorla görüşmenizi öneririm. Benim doktorumun verdiği hapın dozu ağır gelmiş; adet ağrıları bitti ama hergün baş ağrısı, mide bulantısı ve baş dönmesi yaşamaya başladım :50:

merhaba canım bende senin gibi aynı dertten muzdaripim.
bende çok sancılı ve ağrılı adet görüyorum evlenmeden de böyleydi evlendim halen aynı
bi komşumuz vardı eczacı böyle konuşurken ertesi gün bana gismotal dı sanırım öyle bi ilaç getirdi adet olmadan
bir gün önce kullanmaya başladım sadece adetimin ilk günü kullandım bide o zamanlar rahatlamıştım
bende doğum kontrol ilacı kullandım kullanırken dediğin gibi mucize gibi agrıdan eser yok
ama sana şunu söyliym ki o çözüm değil çünkü bıraktıgın an yine başlıcak ağrıların
ben şuan doğum konrol ilacı kullanmıyorum
adet dönemimde de sıcak su duş ve ağrı kesicilerle bir şekilde atlatıyorum
tavsiyem doğm kontrol ilacı kullanmaman tabi ki sen bilirsin

merhaba canım bende senin gibi aynı dertten muzdaripim.
bende çok sancılı ve ağrılı adet görüyorum evlenmeden de böyleydi evlendim halen aynı
bi komşumuz vardı eczacı böyle konuşurken ertesi gün bana gismotal dı sanırım öyle bi ilaç getirdi adet olmadan
bir gün önce kullanmaya başladım sadece adetimin ilk günü kullandım bide o zamanlar rahatlamıştım
bende doğum kontrol ilacı kullandım kullanırken dediğin gibi mucize gibi agrıdan eser yok
ama sana şunu söyliym ki o çözüm değil çünkü bıraktıgın an yine başlıcak ağrıların
ben şuan doğum konrol ilacı kullanmıyorum
adet dönemimde de sıcak su duş ve ağrı kesicilerle bir şekilde atlatıyorum
tavsiyem doğm kontrol ilacı kullanmaman tabi ki sen bilirsin

Aşağıdaki makaleyi okumanızı öneririm. Özel gün bandı sıkıntınıza çözüm olabilir.

http://www.ritueldebeaute.com/adet-sancisi-gercekleri-ve-cozumu/

Bir çok kadında adet zamanları sancılı ve kramplı geçer.
Bu kramplardan bazıları dayanılmaz şekilde acı verebilir, ve bu günlerinizi çekilmez hale getirebilir.
Bu kramplardan kurtulmanın en etkili yolda evde yapabileceğiniz kürlerdir. Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, uzman önerilerinden oluşan Adet Ağrılarından Kurtulmanın 13 Yolu yazımızı hazırladık. Sizde burda bildirilen tavsiyelere uyarak adet ağrınızdan kurtulabilirsiniz.
Yazının Devamı İçin:
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/saglik/adet-agrilarindan-kurtulmanin-13-yolu-62719.html

Adet Sancıları için Çay
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır. KAYNAK: Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabı dır.

Back