Kızlar merhaba. Yaklaşık 8 gündür adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum geçen hafta cuma başladı ağrım pzar günü salı sabahına kadar süren akıntıyla birlikte soluk pembe kanamam oldu bitti. Ağrılarım hala devam ediyor ama tahmini regl tarihim ayın 24.de. İlkndefa başıma böyle birşey geliyor. Benm sadece adet olduğum gün ağrım olurdu.Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı varsa ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi şimdiden çok tşk ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet ağrısı yaşayıp hamile olan varmı ?
- Konu Sahibi userozr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.894
- 108
Ovülasyon testi yaptınız mı. Yumurtlama gününüzü biliyormusunuz adet döngünüz kaç gün?Yokmu kimse bu belirtileri yaşayan ?
Ayın 6.da rahim filmi çekildim. Yumurtlamam 8,9,10 ve bugünleri değerlendirdik. Bende pko vad adetim düzensiz olur. Mesela son 3 ayda ilaçla adet oldum. Ama bu seferki fark gelen 2 bucuk günlük pembe akıntı ve neredeyse 10 gün süren adet ağrısı gibi ağrı çekmem. Adet olduğum gün sadece ağrım olurdu benım. 4,5 saat sürer birdahada olmazdı ama şuan 10 gündür ağrıyla uyanıp ağrıyla yatıyorumOvülasyon testi yaptınız mı. Yumurtlama gününüzü biliyormusunuz adet döngünüz kaç gün?
- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.894
- 108
Yumurtlamadan itibaren 12. Gün teste cıkma olasılığı yüksek. Gebelik testi yapın. Rahim filminden sonra gebe kalan çok insan var. İnşallah gebesinizdirAyın 6.da rahim filmi çekildim. Yumurtlamam 8,9,10 ve bugünleri değerlendirdik. Bende pko vad adetim düzensiz olur. Mesela son 3 ayda ilaçla adet oldum. Ama bu seferki fark gelen 2 bucuk günlük pembe akıntı ve neredeyse 10 gün süren adet ağrısı gibi ağrı çekmem. Adet olduğum gün sadece ağrım olurdu benım. 4,5 saat sürer birdahada olmazdı ama şuan 10 gündür ağrıyla uyanıp ağrıyla yatıyorum
Adet geldi mi pekiKızlar merhaba. Yaklaşık 8 gündür adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum geçen hafta cuma başladı ağrım pzar günü salı sabahına kadar süren akıntıyla birlikte soluk pembe kanamam oldu bitti. Ağrılarım hala devam ediyor ama tahmini regl tarihim ayın 24.de. İlkndefa başıma böyle birşey geliyor. Benm sadece adet olduğum gün ağrım olurdu.Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı varsa ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi şimdiden çok tşk ederim
Hayır gelmedi bugün 3. Gün gecikmenin bekliyorum adetim benjm normalde de düzensiz olduğu için biraz daha beklemek istiyorumAdet geldi mi peki
- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Benim oyle oldu. Adet sancisi gibi bel agrilari, bacak sizlamalari hissettim adetimden 7-8 gun onceden itibaren. Eger varsa test yaparsaniz muhtemelen cikacaktir. Umarim saglikli pozitif haberlerini alirsinizKızlar merhaba. Yaklaşık 8 gündür adet ağrısı gibi ağrı yaşıyorum geçen hafta cuma başladı ağrım pzar günü salı sabahına kadar süren akıntıyla birlikte soluk pembe kanamam oldu bitti. Ağrılarım hala devam ediyor ama tahmini regl tarihim ayın 24.de. İlkndefa başıma böyle birşey geliyor. Benm sadece adet olduğum gün ağrım olurdu.Böyle birşey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı varsa ne zaman öğrendiniz hamileliğinizi şimdiden çok tşk ederim
Yaaa çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende pko olduğı için benım adetlerim çok düzensiz 3 ay bile olmadığım oluyor. Ama ilk defa adetim gelmeden böyle bir ağrı ve lekelenme yaşadım. Doktora gittim çokmu çok az bir enfeksiyon var idrar yollarında dedi bol su iç dedi ilaç verdi bu enfeksiyon bahsettiğin ağrılarınyaşatmaz çünkü çok az dedi gebelik olabilir adet gecikmeni bekle dedi çünkü doktora gittiğimde 7 gün vardı adetime. Şimdi 3 gün gecikme yaşıyorm ama biraz daha sabır diyorum. Bir 10 gün olsun kan vericem ağrılarım tabi devam edyor bu süreçte ve bel ağrım aşırı oluyorBenim oyle oldu. Adet sancisi gibi bel agrilari, bacak sizlamalari hissettim adetimden 7-8 gun onceden itibaren. Eger varsa test yaparsaniz muhtemelen cikacaktir. Umarim saglikli pozitif haberlerini alirsiniz
- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Hadi hayirlisi guzel haberler gelir umarimYaaa çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bende pko olduğı için benım adetlerim çok düzensiz 3 ay bile olmadığım oluyor. Ama ilk defa adetim gelmeden böyle bir ağrı ve lekelenme yaşadım. Doktora gittim çokmu çok az bir enfeksiyon var idrar yollarında dedi bol su iç dedi ilaç verdi bu enfeksiyon bahsettiğin ağrılarınyaşatmaz çünkü çok az dedi gebelik olabilir adet gecikmeni bekle dedi çünkü doktora gittiğimde 7 gün vardı adetime. Şimdi 3 gün gecikme yaşıyorm ama biraz daha sabır diyorum. Bir 10 gün olsun kan vericem ağrılarım tabi devam edyor bu süreçte ve bel ağrım aşırı oluyor
İnşallah bebiş vardırHayır gelmedi bugün 3. Gün gecikmenin bekliyorum adetim benjm normalde de düzensiz olduğu için biraz daha beklemek istiyorum
Yumurtlama kanaması da olabilir belki tabi en iyi sonucu bat geçmesi belirler hayırlı haberler alınİnsALLAHAyın 6.da rahim filmi çekildim. Yumurtlamam 8,9,10 ve bugünleri değerlendirdik. Bende pko vad adetim düzensiz olur. Mesela son 3 ayda ilaçla adet oldum. Ama bu seferki fark gelen 2 bucuk günlük pembe akıntı ve neredeyse 10 gün süren adet ağrısı gibi ağrı çekmem. Adet olduğum gün sadece ağrım olurdu benım. 4,5 saat sürer birdahada olmazdı ama şuan 10 gündür ağrıyla uyanıp ağrıyla yatıyorum