• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısı ve mide ağrısı

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
20 gündür adet olacakmış gibi ağrım var kasıklarımda...
Devlete gıttım idrarda epitel çıktı
Gece yatarken suya karıştırıp içmelik ilaç vermişti iyi gelmedi

Özele kadın doğum uzmanına gittim
Alttan baktı kuruluk çok var dedi
İdrar yolların çok iltihaplanmş dıyerek
Antibiyotık ve fitil verdi
Kuruluk için jel verdi

Beni üzen şey
Adet ağrısı gibi ağrım hala devam ediyor
Midem de ağrıyor
Resmen mide ağrısı

Yarın tekrar dr gıdıcem
Ağrı stres yaptırıyor uyumadım

Vjnal kuruluk ağrı yapar mı?
İdrar yolları iltihabi 15-20 gun nasıl gecmez

Yaşayanlar cevap yazarmı

Safra kesesi olabılir mi

Son düzenleme:
Idrar kulturu yapildi mi? Once kultur yapilip enfeksiyona hangi bakterinin sebep oldugunu bulup antiniyotik direnc tespiti yapilmaliydi.hepsi kultur sonucunda geliyor.ornegin klebsiella bu enfeksiyona sebepse cok direncli bir bakteridir.fakat ben sizin devam eden agrinizin ve mide agrinizin strese bagli oldugunu dusunuyorum.hipokondriyak bolgesinden sikayetcisiniz.kaygi bozuklugunuz mevcut mu

Idrar kulturu yapildi mi? Once kultur yapilip enfeksiyona hangi bakterinin sebep oldugunu bulup antiniyotik direnc tespiti yapilmaliydi.hepsi kultur sonucunda geliyor.ornegin klebsiella bu enfeksiyona sebepse cok direncli bir bakteridir.fakat ben sizin devam eden agrinizin ve mide agrinizin strese bagli oldugunu dusunuyorum.hipokondriyak bolgesinden sikayetcisiniz.kaygi bozuklugunuz mevcut mu
Tesekkürler kaygı bozuklugum var tabiki

Kv yelek patik giymediğin için ağrıyordur dedi

Yelek giyiyorum ki
Apandisit den şüphelendi dr bakıldı bırsey çıkmadı

İdrar tahlili yapıldı acilde .

Batın bölgem agrıyor evet 10 dk ağrı yok 10 dk ağrı var böyle devam edıyor

Ayaginizi gercekten usutmeyin.
Bol su icin, yesil cay icin.
Sogan suyu deneyebilirsiniz, sonucta iltahap sokturucu ama antibiyotikle birlikte kullanilir mi bilmiyorum.

Back