Adet ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Kuzum çok teşekkür ederim
geçmesini beklemene gerek yok ki.
Yumurtlamadan 12 gün sonra kanda hcg salgılanmaya başlıyor.
Şuan gitsen varsa garanti çıkar.
Yarın bat günüm yeniden kan vermeye gidicem, değerimin 2 katı artıp 390 larda çıkması gerek
Senin bat günün bugünse senin de bu civarlarda olmalı hesap et ne kadar net çıkacağını.
Bilmiyorum beklemek beni çok strese soktuğu için ben biran önce öğrenmek taraftarı biriyim.
Belirtilerden anlamak çok zor yoksa..

Doğrudur canım geçrn ay bende çok sabırsızlandım ama bu ay hiç heyecan yok içimde hamile gibi hissetmiyorum gidip üzülmek istemiyorum kan vermek bana daha ciddi bir olay gibi geliyor

Doğrudur canım geçrn ay bende çok sabırsızlandım ama bu ay hiç heyecan yok içimde hamile gibi hissetmiyorum gidip üzülmek istemiyorum kan vermek bana daha ciddi bir olay gibi geliyor
Sen bilirsin kuzum..
Gönlün nasıl rahat edecekse
İnşallahhhh güzel haberini alırız

Ben artık idrar testine inanmıyorum silik çizgi çıktı ikisindede ama kanda negatif çıktı bence en iyisi kan vermek ama istiyorsan inşallah Rabbim nasip eder

Yok canım daha olmadım
Bugün test almaya vaktim olmadı hiç eczaneye de girdim oysaa ki ama bacağımda ki yara iltihap oldu şuan kalçama kadar ağrıyor
Antiviyotikli krem sürüyorum
İlaç da kullanmam gerekebilirmiş ama gebelik varsa diye şey etmedim zaten doktorumda yoktu

Gecmis olsn cnm. Esine solese o zmn yorma kendini.

Gecmis olsn cnm. Esine solese o zmn yorma kendini.

Şimdi iyiyim canım eşimde gece ateşlendi ateşini düşürmeye uğraştım baya korktum uyandurıp hastaneye götürecektim ama düştü şükür

Ay bize nooldu bilmiyorum
Bugün test alıcam inşallah
Belim ağrıyor bide gece kalçam çok ağrıdı
Adet ağrım başlamadı daha
Dün çok beyaz akıntım gelmiş
Midem yanıyor gibi
Canım hiç bişry yemek istemiyor

Cok gecmis olsun ne durumdasiniz test yaptiniz mi uzaktan takipteydim merak ettim

Bence var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…