Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAdet ağrım var hamile degilmiyim acaba
Yok o zaman degildir canim sanmam ama kimyasal gebelik dedin o konuda benimde bilgim yok inan. Doktorun vardir bi bildigi dedigi yoldan git bakalim hayirlisi
Yok o zaman degildir canim sanmam ama kimyasal gebelik dedin o konuda benimde bilgim yok inan. Doktorun vardir bi bildigi dedigi yoldan git bakalim hayirlisi
Ha tamam canim ozur dilerim karistirdim onu yazan mutluturtaymis senden once onunla konusuyoduk. Allah bi daha yasatmasin gulum. Tuplerde sorun yok o halde. Yilmak yok yola devam insallah :)
Ha tamam canim ozur dilerim karistirdim onu yazan mutluturtaymis senden once onunla konusuyoduk. Allah bi daha yasatmasin gulum. Tuplerde sorun yok o halde. Yilmak yok yola devam insallah :)
Once bi kimyasal gebelik gecirmissin ya canim o etkilemistir belki. Birbirimize dua edelim en buyuk caremiz o. Uzme kendini bendede yumurta olusmuyor bu ay 5 gun kullandim iki gun daha kullandirdi klomeni doktor bi yumurtam vardi buyusun diye 19du en son igne vuruldu bakalim 1 tanede olsa olur Allah istedikten sonra. Elde degil biliyorum ama stres yapmamaya calis