• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet ağrım var hamile degilmiyim acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kimyasal değildi canım kesem oluşmuştu ama düşük oldu sağlıksız gebelikmiş
Ha tamam canim ozur dilerim karistirdim onu yazan mutluturtaymis senden once onunla konusuyoduk. Allah bi daha yasatmasin gulum. Tuplerde sorun yok o halde. Yilmak yok yola devam insallah :)

Ha tamam canim ozur dilerim karistirdim onu yazan mutluturtaymis senden once onunla konusuyoduk. Allah bi daha yasatmasin gulum. Tuplerde sorun yok o halde. Yilmak yok yola devam insallah :)
estağfurullah canım sorun değil aminnnn rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede nasip etsin inşallah :dua:

Once bi kimyasal gebelik gecirmissin ya canim o etkilemistir belki. Birbirimize dua edelim en buyuk caremiz o. Uzme kendini bendede yumurta olusmuyor bu ay 5 gun kullandim iki gun daha kullandirdi klomeni doktor bi yumurtam vardi buyusun diye 19du en son igne vuruldu bakalim 1 tanede olsa olur Allah istedikten sonra. Elde degil biliyorum ama stres yapmamaya calis
Öyle canm dua edelim bol bol Allah verir inşallah vizede sağlıklı bebişler :)

Back