- 21 Ekim 2017
- 2.495
- 1.794
- 48
Anladim canim cok sagol cevap verdigin icin. Kisiden kisiye gore degisiyor tabi. Yarin bizede yaz sonuclari :)Yok bende agri filan olmadi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canim cok sagol cevap verdigin icin. Kisiden kisiye gore degisiyor tabi. Yarin bizede yaz sonuclari :)Yok bende agri filan olmadi canim
Allahtan hayirlisi uzulme benimde adet sancisi gibi aksamdan beri agrilarim var sanirim bende olucam :-(Kızlar ben adet oldum bugün ya![]()
Benim sanki o kadar çok belirti vardı ki göğüslerim 10 gündür ağrıyodu belim ağrıyıdu çok umutluydum yorulduğumu hissediyorumAllahtan hayirlisi uzulme benimde adet sancisi gibi aksamdan beri agrilarim var sanirim bende olucam :-(
Yani iste adet agrisiyla gebelik durumu hep karistiriliyor bende ayni sekilde agrim olunca hic umut etmiyorum valla olucam gozuyle bakiyorum yoksa hayal kirikligi oluyor ama uzme kendini vardir bi vaktiBenim sanki o kadar çok belirti vardı ki göğüslerim 10 gündür ağrıyodu belim ağrıyıdu çok umutluydum yorulduğumu hissediyorum
Öyle canm haklısınYani iste adet agrisiyla gebelik durumu hep karistiriliyor bende ayni sekilde agrim olunca hic umut etmiyorum valla olucam gozuyle bakiyorum yoksa hayal kirikligi oluyor ama uzme kendini vardir bi vakti
Benimde bu ay umudum vardida insan agri olunca heveslenemiyorda zaten yazmistim baska konuya bu kadar agriyla olursa cok sasiririm diye. Allahtan hayirlisi vardir elbet bir bildigi bu hafta sonu yada ptesi belli olur benimdeÖyle canm haklısın![]()
Siz ne kadar zamandır istiyorsunuzBenimde bu ay umudum vardida insan agri olunca heveslenemiyorda zaten yazmistim baska konuya bu kadar agriyla olursa cok sasiririm diye. Allahtan hayirlisi vardir elbet bir bildigi bu hafta sonu yada ptesi belli olur benimde
Daha 3.ayim klomenle. Ovitrelle catlatma igneside bu ay 2. Canim. Bende yumurta olusumu olmuyor duzensiz onuda klomenle olsun diye ugrasiyorduk. Bakalim hayirlisi senin sorunun ne ne kadardir istiyosunSiz ne kadar zamandır istiyorsunuz
Gonal f ve catlatma ignesi.bugun catlatma ignemi yapali 14. Gun,birkac gundur adet olucak gibi belim agriyor,sabah dr gidicrm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hepimize canim
BEn 1 yıl olsun istiyorum Mart ayında kimyasal gebelik oldu o zamandan berimolmuyor bu ay gidicem diye dokrora progeateron takviyesi verecek sanırımDaha 3.ayim klomenle. Ovitrelle catlatma igneside bu ay 2. Canim. Bende yumurta olusumu olmuyor duzensiz onuda klomenle olsun diye ugrasiyorduk. Bakalim hayirlisi senin sorunun ne ne kadardir istiyosun
Allahim hakkimizda en hayirlisini en guzelini versin canim insallah olur uzme kendiniBEn 1 yıl olsun istiyorum Mart ayında kimyasal gebelik oldu o zamandan berimolmuyor bu ay gidicem diye dokrora progeateron takviyesi verecek sanırım
Amin inşallahAllahim hakkimizda en hayirlisini en guzelini versin canim insallah olur uzme kendini
Ilkkez dr gittim ve o igneleri verdi sonuc alicaz insallah(ilk ay da hamileyim sanirim,hala inanamiyorum 2 kez test yapmama ragmen) suan sira bekliyorum,kür filan yapmadim canim,sorun sorun bende merakla cevaplari okuyanlardanim,bu arada adet duzensizligim yoktu.Kav ay kullandin canim bunlari bide sorunun neydi adet düzensizligimi? Ayriyetten kür felan yaptin mi sorular sorular artik nasin agriycak bizden![]()
Ilkkez dr gittim ve o igneleri verdi sonuc alicaz insallah(ilk ay da hamileyim sanirim,hala inanamiyorum 2 kez test yapmama ragmen) suan sira bekliyorum,kür filan yapmadim canim,sorun sorun bende merakla cevaplari okuyanlardanim,bu arada adet duzensizligim yoktu.
Ben 3 aydir kullaniyorum canim senin ne sorunun var yumurta olusmasi icin verilen bi ilac yumurta olusursa ardindan catlatma ignesi veriyor doktorKızlar doktor bana hap verdi klomen ne o bilen var mııı
Valla canım ben hiç bilmiyorum ne sorun var bi sorun yok demişti ama kimyasal gebelikten sonra 7 aydır olmadı canım prograteron 5,63 çıkmıştı bilmiyorum hiç nedir niye verdiBen 3 aydir kullaniyorum canim senin ne sorunun var yumurta olusmasi icin verilen bi ilac yumurta olusursa ardindan catlatma ignesi veriyor doktor