Rica ederim canm ne demk keske elimden birsy gelse :) kizin kac yasindaydi ? Bu arada duzenli adet oluyorsan ne guzel. Benim hep gecikirdi hep umutlanirdm sonu husran olurdu. Insallah senden de guzel haberler aliriz. Ama hep hayirlisi diye dua et cunku arkadasimla ayni zamanda hamile kalmak cok istedik. Iki dusugu oldu onunda ikinci cococugu olmuyordu. Sonra simdi hamile ama beyni su topluyormus dogunca olecek diyor doktorlar. O kadar zor durum ki ... Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insaah
Kızım 8 yaşında canım. Arkadaşına çok üzüldüm ya Rabbim yardım etsin inşallah. Çok zor bir durum gerçektentopluyormus
Amin caniM.Allah razi olsn.. Rabbim kizina bi kardes nasip eder insallah :)Kızım 8 yaşında canım. Arkadaşına çok üzüldüm ya Rabbim yardım etsin inşallah. Çok zor bir durum gerçekten
Amin inşallah canimmm bu arada bugün adet olmam lazımdı gelen giden yok ama nedense benim umudum da yokAmin caniM.Allah razi olsn.. Rabbim kizina bi kardes nasip eder insallah :)
Yeni gordum canim kusura bakma :) var mi gelen giden ne durumdasin ? Insallah gelmez de bebis haberini hayirlisiyla alirizAmin inşallah canimmm bu arada bugün adet olmam lazımdı gelen giden yok ama nedense benim umudum da yok
canim naptin adet oldunmuAmin inşallah canimmm bu arada bugün adet olmam lazımdı gelen giden yok ama nedense benim umudum da yok
Bende merak ettim canım son durum nedir bende sabırsızlıkla günümü bekliyorum halaAmin inşallah canimmm bu arada bugün adet olmam lazımdı gelen giden yok ama nedense benim umudum da yok
Çok bariz belli teste göre hamilesin bence canım ama bi tane daha yap garanti olsun iyice inanırsın çok tebrik ederimm darısı başımızaTakvime gore regl olmama 3 gün var ,Test bozuk olabilir mi? Ben suan inanamiyorumda
İnan inan doktora da hemen git bizde haberdar etbenimde 2 gün sonra 3 gün kalmış olacak adetime inşallah bende sevinirim senin gibi Allah herkesi sevindirsin
Ay arkadaslar surayi okuyunca dayanamadim yazdim. Onceki pazar catlatma ignesi yapildi ondan beri kasiklarimda feci agri var haftaya belli olucak insallah hem adetimde yakin oluyor o zamana. Simdi benim sorum bu kadar agriyla hamilelik olurmu bi tane guzel yumurtam vardi :)Canım benim de çok adet ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim.adet ağrısı bisey ifade etmiyor yani.insallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin
Hayirli olsun acikca belli hamilesin bizede cok dua et Allahim emeklerimizi ve hayallerimizi bosa cikarmasinCaniim allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkese versin,insallah gebeyimdir,doktoruma attim resmi gebesin yarin gel dedi ,inanamiyorum
Amin canım cok yesekkur ederim,Rabbim kimseye aratmasin hayırlısıyla en kisa zamandaHayirli olsun acikca belli hamilesin bizede cok dua et Allahim emeklerimizi ve hayallerimizi bosa cikarmasin
Amin amin hamile insanin duasi daha makbul olurmus bizide unutma insallah. Sen nasil hamile kaldin yani tedavin neydi bide en merak ettigim adet olucak gibi agrin oldumu ? Sorular sorular :)Amin canım cok yesekkur ederim,Rabbim kimseye aratmasin hayırlısıyla en kisa zamanda
Gonal f ve catlatma ignesi.bugun catlatma ignemi yapali 14. Gun,birkac gundur adet olucak gibi belim agriyor,sabah dr gidicrm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hepimize canimAmin amin hamile insanin duasi daha makbul olurmus bizide unutma insallah. Sen nasil hamile kaldin yani tedavin neydi bide en merak ettigim adet olucak gibi agrin oldumu ? Sorular sorular :)
Amin amin benimde ptesi 16.gun olucak bende o zamani bekliyorum. Klomen ve ovitrelle kullandim ben. Normal testte de cikabiliyor demekki. Benim agrim cok asiri oluyor iki tum ay boyunca catlatma ignesinden sonra ozellikle onun icin sordum agrin oldumu diye canim.Gonal f ve catlatma ignesi.bugun catlatma ignemi yapali 14. Gun,birkac gundur adet olucak gibi belim agriyor,sabah dr gidicrm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hepimize canim
Amin amin benimde ptesi 16.gun olucak bende o zamani bekliyorum. Klomen ve ovitrelle kullandim ben. Normal testte de cikabiliyor demekki. Benim agrim cok asiri oluyor iki tum ay boyunca catlatma ignesinden sonra ozellikle onun icin sordum agrin oldumu diye canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?