Gebeliğe Hazırlık Adet ağrım var hamile degilmiyim acaba

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kızım 8 yaşında canım. Arkadaşına çok üzüldüm ya Rabbim yardım etsin inşallah. Çok zor bir durum gerçekten
Amin caniM.Allah razi olsn.. Rabbim kizina bi kardes nasip eder insallah :)

Amin inşallah canimmm bu arada bugün adet olmam lazımdı gelen giden yok ama nedense benim umudum da yok
Yeni gordum canim kusura bakma :) var mi gelen giden ne durumdasin ? Insallah gelmez de bebis haberini hayirlisiyla aliriz

Kizlar hepinize merhabalar sizinle paylaşmak istediğim konu 1 ay sonra 2 yıl olucak evleneli, ilk 1.5 yıl kendimiz istemedik çocuk önce yasmin kullandım 6 paket ondan sonraki aylarda hiçbirşey kullanmadım ilaç olarak prezervatifle oldu hep. Son 4-5 Aydır çocuk istiyoruz bu ay denememizin 3. Ayı ve adetime 1 gün var çok merak ediyorum ne olucak, bu ay olucak mı. Biraz ümitsizim sanki adet olucam gibi geliyor yarın öyle belirtiler var. Tecrübeli olan arkadaşlar ne dersiniz acaba bu duruma. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim sevgiler.

Takvime gore regl olmama 3 gün var ,Test bozuk olabilir mi? Ben suan inanamiyorumda

Eklentiler

• PicsArt_10-24-08.27.50.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 59
Takvime gore regl olmama 3 gün var ,Test bozuk olabilir mi? Ben suan inanamiyorumda
Çok bariz belli teste göre hamilesin bence canım ama bi tane daha yap garanti olsun iyice inanırsın çok tebrik ederimm darısı başımıza

Caniim allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkese versin,insallah gebeyimdir,doktoruma attim resmi gebesin yarin gel dedi ,inanamiyorum

İnan inan doktora da hemen git bizde haberdar et benimde 2 gün sonra 3 gün kalmış olacak adetime inşallah bende sevinirim senin gibi Allah herkesi sevindirsin

İnan inan doktora da hemen git bizde haberdar et benimde 2 gün sonra 3 gün kalmış olacak adetime inşallah bende sevinirim senin gibi Allah herkesi sevindirsin

Insallah canim kimseye aratmasin,haber veririm sendense haber bekliyorum Allahin izniyle

Canım benim de çok adet ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim.adet ağrısı bisey ifade etmiyor yani.insallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin
Ay arkadaslar surayi okuyunca dayanamadim yazdim. Onceki pazar catlatma ignesi yapildi ondan beri kasiklarimda feci agri var haftaya belli olucak insallah hem adetimde yakin oluyor o zamana. Simdi benim sorum bu kadar agriyla hamilelik olurmu bi tane guzel yumurtam vardi :)

Caniim allah razi olsun insallah rabbim isteyen herkese versin,insallah gebeyimdir,doktoruma attim resmi gebesin yarin gel dedi ,inanamiyorum
Hayirli olsun acikca belli hamilesin bizede cok dua et Allahim emeklerimizi ve hayallerimizi bosa cikarmasin

Hayirli olsun acikca belli hamilesin bizede cok dua et Allahim emeklerimizi ve hayallerimizi bosa cikarmasin
Amin canım cok yesekkur ederim,Rabbim kimseye aratmasin hayırlısıyla en kisa zamanda

Amin canım cok yesekkur ederim,Rabbim kimseye aratmasin hayırlısıyla en kisa zamanda
Amin amin hamile insanin duasi daha makbul olurmus bizide unutma insallah. Sen nasil hamile kaldin yani tedavin neydi bide en merak ettigim adet olucak gibi agrin oldumu ? Sorular sorular :)

Amin amin hamile insanin duasi daha makbul olurmus bizide unutma insallah. Sen nasil hamile kaldin yani tedavin neydi bide en merak ettigim adet olucak gibi agrin oldumu ? Sorular sorular :)
Gonal f ve catlatma ignesi.bugun catlatma ignemi yapali 14. Gun,birkac gundur adet olucak gibi belim agriyor,sabah dr gidicrm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hepimize canim

Gonal f ve catlatma ignesi.bugun catlatma ignemi yapali 14. Gun,birkac gundur adet olucak gibi belim agriyor,sabah dr gidicrm rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah hepimize canim
Amin amin benimde ptesi 16.gun olucak bende o zamani bekliyorum. Klomen ve ovitrelle kullandim ben. Normal testte de cikabiliyor demekki. Benim agrim cok asiri oluyor iki tum ay boyunca catlatma ignesinden sonra ozellikle onun icin sordum agrin oldumu diye canim.

Yok bende agri filan olmadi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…