ağrıların nasıl canım?Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama aylardır takipteyim. 11 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay çok umutluydum ama 3gun var adetime ağrılarım var hiç mi umut yok acaba
Ara ara oluyor adet olcakmisim gibi kasiklarimda var her ayki ağrım aslında daha hafif sanki amaağrıların nasıl canım?
hayırlısı ama çok ümitlenip kendini üzmemeye çalış canımAra ara oluyor adet olcakmisim gibi kasiklarimda var her ayki ağrım aslında daha hafif sanki ama
düşükmü yaptın sendeArtık delirmenin eşiğine geldim ilk hamileliğimde benimde ağrım çok olmuştu adet olcak gibi bunda hiç olumlu düşünemiyorum nedense aylardır uğraştigim için çok taktım galiba
Yok canım ben ikinci çocuk için ugrasanlardanim kızım var bir tane 8 yaşındadüşükmü yaptın sende
Allah bağışlasın :) darısı bize ve senin ikinciye olsun..bi rahatsızlık varmıYok canım ben ikinci çocuk için ugrasanlardanim kızım var bir tane 8 yaşında
Amin canım Rabbim isteyen herkese versin. Geçen ay 2 doktora gittim fsh tsh filan baktı biri öteki 1 sene dolmadan bisey yapmıyoruz dedi her şey normal gözüküyor. Folik asiye başladık ama bakalimAllah bağışlasın :) darısı bize ve senin ikinciye olsun..bi rahatsızlık varmı
Amin amin inşallah. Sende sağlıkla kucağına al inşallahCanım benim de çok adet ağrım vardı hamile olduğumu öğrendim.adet ağrısı bisey ifade etmiyor yani.insallah hamilesindir.Allah gönlüne göre versin
Bende hamile kalmak istiyorum reglim gecikti test yaptim silik cizgi cikti aynen benimde ara ara agrim oluyo anneminde olmus bana hamileyken ustune adet bile gormus rabbim hayirlisiyla isteyene nasip etsinMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama aylardır takipteyim. 11 aydır hamile kalmak istiyorum bu ay çok umutluydum ama 3gun var adetime ağrılarım var hiç mi umut yok acaba
Ikinci bebegi mi istiyorsun canim ? Benimde iki sene ikinci bebegim olmadi. Sonra rahim filmi cekindim. Kanallar tikali degilse bile hamile olma orani artiyormus. Cok adet sancim vardi oldum olcam diye test de yapmadim. Sonra bi yaptim kopkoyu test. Acile gittim kan verdim 6 haftalik hamileydim. Insallah seninde yuzun guler . Rabbim hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ama sunu unutma olmuyorsada vardir illaki bi nedeni. Benim ilk istedigim zaman olsaymis sonrasinda cok seyler yasadim cok zor olcakti benim icin. Sonra iyiki olmamis demistim. Biz sabirsiz davraniyoruz sabir da tukeniyor insan yoruluyor tekrar tekrar umut etmeye ama hersey bizim icin.. Rabbim sana saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallah ..Artık delirmenin eşiğine geldim ilk hamileliğimde benimde ağrım çok olmuştu adet olcak gibi bunda hiç olumlu düşünemiyorum nedense aylardır uğraştigim için çok taktım galiba
Amin amin inşallah canım ya sorun ne bilsem ona göre davransam içim biraz daha rahat edecek ama.eger bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay tekrar gidecem doktora bakalim.Kizim çok istiyor diye niyetlendim bende olmadıkça takıntı oldu bende Allah kimseye aratmasin çok zor gerçektenIkinci bebegi mi istiyorsun canim ? Benimde iki sene ikinci bebegim olmadi. Sonra rahim filmi cekindim. Kanallar tikali degilse bile hamile olma orani artiyormus. Cok adet sancim vardi oldum olcam diye test de yapmadim. Sonra bi yaptim kopkoyu test. Acile gittim kan verdim 6 haftalik hamileydim. Insallah seninde yuzun guler . Rabbim hayirli evlatlar nasip eder insallah. Ama sunu unutma olmuyorsada vardir illaki bi nedeni. Benim ilk istedigim zaman olsaymis sonrasinda cok seyler yasadim cok zor olcakti benim icin. Sonra iyiki olmamis demistim. Biz sabirsiz davraniyoruz sabir da tukeniyor insan yoruluyor tekrar tekrar umut etmeye ama hersey bizim icin.. Rabbim sana saglikli ve hayirli evlat nasip eder insallah ..
Silik de olsa var demektir bence olmasa hiç çıkamazdı . Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallahBende hamile kalmak istiyorum reglim gecikti test yaptim silik cizgi cikti aynen benimde ara ara agrim oluyo anneminde olmus bana hamileyken ustune adet bile gormus rabbim hayirlisiyla isteyene nasip etsin
Cok tesekkur ederimSilik de olsa var demektir bence olmasa hiç çıkamazdı . Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşallah
Bende pko vardi ondan olmuyordu. Ama soyledigin gibi olmadikca takinti oluyor. eger bu ay hamile degilsen direk butun hormon testlerini yaptir. Soyle ben hemen istiyrm diye doktora yoksa pek ilgilenmiyor doktorlar. Ben cok gittim geldim en son ozele gitmeye karar verdim. Rahim filminden sonra daha doktora gitmeyecektm bikmistm cunki sonra cok sukur ki hamile oldm :)Amin amin inşallah canım ya sorun ne bilsem ona göre davransam içim biraz daha rahat edecek ama.eger bu ay hamile değilsem önümüzdeki ay tekrar gidecem doktora bakalim.Kizim çok istiyor diye niyetlendim bende olmadıkça takıntı oldu bende Allah kimseye aratmasin çok zor gerçekten
Şükür canım benimde cuma adet olmam lazım hiç sekmez normalde yine sekmiycek galiba önümüzdeki ay bidaha gitcem bakalım çok teşekkür ederim canımBende pko vardi ondan olmuyordu. Ama soyledigin gibi olmadikca takinti oluyor. eger bu ay hamile degilsen direk butun hormon testlerini yaptir. Soyle ben hemen istiyrm diye doktora yoksa pek ilgilenmiyor doktorlar. Ben cok gittim geldim en son ozele gitmeye karar verdim. Rahim filminden sonra daha doktora gitmeyecektm bikmistm cunki sonra cok sukur ki hamile oldm :)
Rica ederim canm ne demk keske elimden birsy gelse :) kizin kac yasindaydi ? Bu arada duzenli adet oluyorsan ne guzel. Benim hep gecikirdi hep umutlanirdm sonu husran olurdu. Insallah senden de guzel haberler aliriz. Ama hep hayirlisi diye dua et cunku arkadasimla ayni zamanda hamile kalmak cok istedik. Iki dusugu oldu onunda ikinci cococugu olmuyordu. Sonra simdi hamile ama beyni su topluyormus dogunca olecek diyor doktorlar. O kadar zor durum ki ... Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip eder insaahŞükür canım benimde cuma adet olmam lazım hiç sekmez normalde yine sekmiycek galiba önümüzdeki ay bidaha gitcem bakalım çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?