Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrıdan sürünen bi sürü insan varken bu konuyla niye kimse ilgilenmedi
evt ped şeklinde, senin de ağrıların çokmu işine yaradıysa niye artık kullanmıyosunBende kullandım gayet güzel ped şeklinde olan değil mi ?
Bende işe yaradı onunla yola çıktım 18 saatlik kendime getirdi.
Canım karın bölgesine yapıştırıyosun pedin üzerine değilevt ped şeklinde, senin de ağrıların çokmu işine yaradıysa niye artık kullanmıyosun
pedinin üzerinemi yapıştırdın, nette bi yerde yarısı iç çamaşırına yarısı tenine değecek şekilde olsun yazıyo
kullanda işe yaradımı yaramadımı yine söyleben de aldım
bugün adet sancılarım başladı adet olacağım
belki işe yaramaz diye 1 paket aldım sadece
deneyeceğim bakalım umarım iyi gelir
sen kullanıyomusunCanım karın bölgesine yapıştırıyosun pedin üzerine değil
çok ilginç bir şekilde dün gece kullandım ama karın bölgesi için değil sağ mememde süt kanalı tıkandı sıcak bi şeyler koymam lazımdı ve onu kullandım cidden sıcaklık veriyor işe yaradı sonra annemin beli ağrıyordu belinde kullandı o da sevdikullanda işe yaradımı yaramadımı yine söyle
sen kullanıyomusun
çok amaçlı.. inşallah bendede işe yararçok ilginç bir şekilde dün gece kullandım ama karın bölgesi için değil sağ mememde süt kanalı tıkandı sıcak bi şeyler koymam lazımdı ve onu kullandım cidden sıcaklık veriyor işe yaradı sonra annemin beli ağrıyordu belinde kullandı o da sevdi
ben bimden aldım henüz kullanmadığım için diğer sorularına cevap veremicemadet sancısından isyan eden biri olarak hiç duymadım duyanlar kullananlar açıklayabilir mi? nasıl kullanılıyor ? işe yarıyor mu? nerede satılıyor? yakı gibi bir şey mi?
Yarar inşallah ama hemen ısınmıyor sancın başlamadan takman iyi olur giderek artıyor ısısı 8 saat maksimum kalması gerekiyormuş sonra çıkarılması gerekiyor nedenini bilmiyorum amaçok amaçlı.. inşallah bendede işe yarar
fazla sıcaklık verip vücudun dengesini bozuyodur belkiYarar inşallah ama hemen ısınmıyor sancın başlamadan takman iyi olur giderek artıyor ısısı 8 saat maksimum kalması gerekiyormuş sonra çıkarılması gerekiyor nedenini bilmiyorum ama
kullanda işe yaradımı yaramadımı yine söyle
seninde ağrıların çokmuşu an kullanıyorum sıcaklık veriyor evet ama sancımı geçirmedi maalesef
ama yine de karnımda sürekli sıcaklık olması güzel
bende adet oldum aynen 3. günüm ve hala ağrıyomaalesef hiç geçmiyor 3. günüm hala ağrım var