adet ağrıları için ısıtıcı pet

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.333
15.654
823
bugün bimde adet ağrıları için ısıtıcı pet gördüm belki işe yarar diye aldım. daha önce hiç duymamıştım böyle bişeyi nette biraz bakındım ama olumlu olumsuz pek yorum göremedim. bilen kullanan varmı

Bende kullandım gayet güzel ped şeklinde olan değil mi ?
Bende işe yaradı onunla yola çıktım 18 saatlik kendime getirdi.
evt ped şeklinde, senin de ağrıların çokmu işine yaradıysa niye artık kullanmıyosun
pedinin üzerinemi yapıştırdın, nette bi yerde yarısı iç çamaşırına yarısı tenine değecek şekilde olsun yazıyo

ben de aldım
bugün adet sancılarım başladı adet olacağım
belki işe yaramaz diye 1 paket aldım sadece
deneyeceğim bakalım umarım iyi gelir

evt ped şeklinde, senin de ağrıların çokmu işine yaradıysa niye artık kullanmıyosun
pedinin üzerinemi yapıştırdın, nette bi yerde yarısı iç çamaşırına yarısı tenine değecek şekilde olsun yazıyo
Canım karın bölgesine yapıştırıyosun pedin üzerine değil

kullanda işe yaradımı yaramadımı yine söyle

sen kullanıyomusun
çok ilginç bir şekilde dün gece kullandım ama karın bölgesi için değil sağ mememde süt kanalı tıkandı sıcak bi şeyler koymam lazımdı ve onu kullandım cidden sıcaklık veriyor işe yaradı sonra annemin beli ağrıyordu belinde kullandı o da sevdi

çok ilginç bir şekilde dün gece kullandım ama karın bölgesi için değil sağ mememde süt kanalı tıkandı sıcak bi şeyler koymam lazımdı ve onu kullandım cidden sıcaklık veriyor işe yaradı sonra annemin beli ağrıyordu belinde kullandı o da sevdi
çok amaçlı.. inşallah bendede işe yarar

adet sancısından isyan eden biri olarak hiç duymadım duyanlar kullananlar açıklayabilir mi? nasıl kullanılıyor ? işe yarıyor mu? nerede satılıyor? yakı gibi bir şey mi?

adet sancısından isyan eden biri olarak hiç duymadım duyanlar kullananlar açıklayabilir mi? nasıl kullanılıyor ? işe yarıyor mu? nerede satılıyor? yakı gibi bir şey mi?
ben bimden aldım henüz kullanmadığım için diğer sorularına cevap veremicem
benimde çok ağrım olduğu için değişik bişey gördüm diye hemen aldımn

çok amaçlı.. inşallah bendede işe yarar
Yarar inşallah ama hemen ısınmıyor sancın başlamadan takman iyi olur giderek artıyor ısısı 8 saat maksimum kalması gerekiyormuş sonra çıkarılması gerekiyor nedenini bilmiyorum ama

Yarar inşallah ama hemen ısınmıyor sancın başlamadan takman iyi olur giderek artıyor ısısı 8 saat maksimum kalması gerekiyormuş sonra çıkarılması gerekiyor nedenini bilmiyorum ama
fazla sıcaklık verip vücudun dengesini bozuyodur belki :KK53:

Ben aldım bel ağrım için kullanıyorum acayip ısıtıyor ve rahatlatiyor tavsiye ederim ;)

ben bu işin kesin çözümünü buldum...arkadaşım da gördüm..epey pahalı bi ürün ama..eğer sabit bi yerde oturuyorsanız en iyisi yüksek güçlü ayak ısıtıcı..şimdi reklam diyeceksiniz o yüzden marka yazmıycam..500 watt ayak ısıtıcı yazın çıkıyor..olay budur ..ayakkabından içeri giriyor, ne karın ağrısı ne bişiy kaldı..bu ürünü tanıtamamış olmaları kötü..bence her kadına bi tane lazım

Back