• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet 4 gün geçti idrar testi net tek çizgi bugün 6. gün adet olmadım

nezer159

Rabbim sen esirge...
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
1.413
1.613
53
arkadaşlar nolur bana yardımcı olun adetim geçeli bugün 6. gün 4. gün gecikmeyle idrar testi yaptım negatif net tek çizgi çıktı bugün 6. gün hala olmadım gögüslerim sızlıyor halsizlik var yumurtlama günlerimi çok iyi degerlendirdik. 2. ayımız korunmayı bırakalı inş hamileyimdir hiç böyle bi durum yaşayan oldumu lütfen yardımcı olun

Adetin düzenli mi normalde?
Kan testi yaptır canım daha net sonuçlar alırsın.
Geç döllenme olabilir o yüzden testte çıkmayabilir

adetlerim çok düzenli degil ama hiç bu kadar da uzamazdı 2 gün gecikmeyle olurdum zaten kontrol amaçlı daha önce doktora gittm bi sorun yok dedi ama böyle olması tuhafıma gitti idrar negatif çıkıpta kanda pozitif olan oldu mu kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik biraz daha bekliym diyorum

adetlerim çok düzenli degil ama hiç bu kadar da uzamazdı 2 gün gecikmeyle olurdum zaten kontrol amaçlı daha önce doktora gittm bi sorun yok dedi ama böyle olması tuhafıma gitti idrar negatif çıkıpta kanda pozitif olan oldu mu kan testi de yaptırmak istemiyorum şimdilik biraz daha bekliym diyorum
Canım inşallah hamilesindir ama moralini bozmak istemem çok umut bağlama benimde korunmayı bırakınca adet düzenim bozuldu bende her ay aynı heyecanı yaşıyorum birşey çıkmıyor. Psikolojik olarak da geciktiriyoruz. Sen emin olmak için bi kan testi yaptır bence

Canım inşallah hamilesindir ama moralini bozmak istemem çok umut bağlama benimde korunmayı bırakınca adet düzenim bozuldu bende her ay aynı heyecanı yaşıyorum birşey çıkmıyor. Psikolojik olarak da geciktiriyoruz. Sen emin olmak için bi kan testi yaptır bence
cevabın için teşekkürler canım kafamdan çıkarıyorum düşünmüyorum ama arada geliyor aklıma en azından bebek yoksa adetimi olayım önüme bakayım diyorum eşim bekle diyo kan testi için bilmiyorum ne yapıcam sen hamile misin peki Matsiyah Matsiyah

cevabın için teşekkürler canım kafamdan çıkarıyorum düşünmüyorum ama arada geliyor aklıma en azından bebek yoksa adetimi olayım önüme bakayım diyorum eşim bekle diyo kan testi için bilmiyorum ne yapıcam sen hamile misin peki Matsiyah Matsiyah
Yok canım soğan kürü kullanıyorum bu ay inşallah olur

Iki ay denedik olmadı ama düzenli ilişki olmadı ona rağmen psikolojik olarak hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor
öyle düşünme bence daha pozitif bak Allahın takdiri bizde 2. ayımızdayız adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkimiz oldu hemen duş almadım kalçamın altına biraz yastık koyup uzandım elimizden geleni yaptık bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum sanki adet olacakmış gibi agrılarım var ama olamıyorum önce böyle olmazdı sancı gelirdi adet olurdum

Back