- 19 Kasım 2020
- 225
- 36
Benim de lekelenmeler olduDeğerli bayanlar , canlarım , bebek düşünüyoruz ! Fakat bu ay öyle bişey oldu Kİ ? yumurtlama gününü nü değerlendirdik! Bir hafta sonra lekelenmelerim oldu ! Adet ‘e 6 gün kala çok koyu kahve damla damla 4 gün sürdü agrısız toplasan ! 4 gün gecikti adettim ! Evde test yaptım ama çıkmadı bişey ! Sizce bu nedir birhaftadır. Belim sırtım agrıyor karında şişlik batmalar var arada ! Yardımcı olurmusunuz güzel bayanlar
Merhabalar. Ben adetten 4 gün önce kan vermiştim <1.20 çıktı beta hcg. Beklenen adet günüm kan geldi Bir iki damla bir daha gelmedi. Adetim 4gün gecikti evde test yaptım negatif. Siz ne zaman öğrendiniz acabaMerhaba, belirtiler icin var ya da yok diyemem ama bende 6 gün öncesi yapilan erken tani testlerinden yapmistim adetten 2 gün önce negatif cikmisti. Suan 4.5 aylik hamileyim. Benim beta hgc cok düsük basladigi icin testlerde uzun süre görünmedi.kisa zamanda cift cizgi görmen dilegiyle...
Gebeliğinizi ne zaman görebildiniz peki. Benim adetim 7 gün geçti test yaptım negatifMerhaba, belirtiler icin var ya da yok diyemem ama bende 6 gün öncesi yapilan erken tani testlerinden yapmistim adetten 2 gün önce negatif cikmisti. Suan 4.5 aylik hamileyim. Benim beta hgc cok düsük basladigi icin testlerde uzun süre görünmedi.kisa zamanda cift cizgi görmen dilegiyle...
Ayni durumdayim benim bugun dorduncu gun gecti dun erken tani testim negatifti umudum var hala cunku kanamam yok umarim bebis vardirGebeliğinizi ne zaman görebildiniz peki. Benim adetim 7 gün geçti test yaptım negatif
Ben adet söktürücü almak için aradım idrar testine güvenemeyiz kan ver dediAyni durumdayim benim bugun dorduncu gun gecti dun erken tani testim negatifti umudum var hala cunku kanamam yok umarim bebis vardir
Adacayi super sokturucudur bilginiz olsun. Benim ikinci bebegim olacak nasipse ilki uc gunde cikmisto basit bir kaset testte, bundan iki ay once uc haftalık düşük oldu şimdide bu ...anlamadim ama sankiil normal bir gidis diil varsada yine dusuk olabilir içimden gecen buBen adet söktürücü almak için aradım idrar testine güvenemeyiz kan ver dedi
İnşallah düşük olmaz ya Allah yardımcınız olsunAdacayi super sokturucudur bilginiz olsun. Benim ikinci bebegim olacak nasipse ilki uc gunde cikmisto basit bir kaset testte, bundan iki ay once uc haftalık düşük oldu şimdide bu ...anlamadim ama sankiil normal bir gidis diil varsada yine dusuk olabilir içimden gecen bu
Tsh benim 21.0 lardaydı hamile kalamıyordum troid tedavisinden 20 gün sonra hamile kalabildim yani dahiliye ye randevu alıp kontrol ettir değerlerini en kısa zamanda sende kalırsın bide bu arada adetime 5 gün vardı içime şüphe düşüp 2 tane test yaptım silikte olsa çizgi vardı yani hamileydim öyle adet gecikmesini beklemesenizde olur silik çizgiyi görünce hemen doktora koşunMerhaba arkadaşlar. 1,5 senelik evliyim ve bu ay da dahil 3 aydır bebek istiyoruz. Geçtiğimiz ay saç dökülmesi ve üşüme şikayetlerinden kan tahlili yaptırdım ve tsh 5.05 çıktı. Doktor bu değerin gebelik için düşmesi gerektiğini söyledi ve euthyrox 25 mg yazdı. Doktorun söylediğine göre bu ilaç hamile kalmaya da yardımcı oluyormuş hormonları düzenlediği için. İlacı kullanmaya başlayalı yarın 1 ay olacak. Yumurtlama tarihim takvimde 8 Aralık görünüyordu ve ovulasyon süresi boyunca değerlendirdik. Adet düzenim 30 32 günde bir. En fazla 1 ya da 2 güm gecikme yaşarım. Bu ay 4 gün gecikti ve adet olmam gereken 22 Aralık gününde çok rahatsız etmeyecek şekilde sancı ve tuvalete çıktıktan sonra peçetede uçuk bir pembe gördüm ve leke bir daha gelmedi. Ben bunu yerleşme kanamasına yordum. Son 1 haftadır kasıklarımda ara ara ara sızı ve beyaz akıntım var. Ancak bu sabah, yani 4 gün gecikme ile idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Pazartesi kan tahlili yaptıracam hem tsh hem gebelik için. Hamile değilsem euthyrox adeti geciktiriyor olabilir mi? Bu ve buna benzer durum yaşayanlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Geçen ay olmadı, ancak bu ayki tsh testim 3,30 gibi seviyelere düşmüş en son 5 Ocak'ta yaptırdım tahlil. Şu an daha da düşmüştür diye tahmin ediyorumTsh benim 21.0 lardaydı hamile kalamıyordum troid tedavisinden 20 gün sonra hamile kalabildim yani dahiliye ye randevu alıp kontrol ettir değerlerini en kısa zamanda sende kalırsın bide bu arada adetime 5 gün vardı içime şüphe düşüp 2 tane test yaptım silikte olsa çizgi vardı yani hamileydim öyle adet gecikmesini beklemesenizde olur silik çizgiyi görünce hemen doktora koşun
Merhabalar hamile oldunuzmu bende de tiroit 4.838 çıktı doktor levotiron diye tiroit ilacı verdiGeçen ay olmadı, ancak bu ayki tsh testim 3,30 gibi seviyelere düşmüş en son 5 Ocak'ta yaptırdım tahlil. Şu an daha da düşmüştür diye tahmin ediyorumbu ay ilk kez ovülasyon testi kullanıp değerlendirdim. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Bat 30 Ocak bekliyorum hayırlısıyla
Evet çok şükür hamileyimMerhabalar hamile oldunuzmu bende de tiroit 4.838 çıktı doktor levotiron diye tiroit ilacı verdi
Çok sevindim inşallah darısı bana ve tüm isteyen herkese nasip olur bende tsh 4.838 çıktı ilaç tedavisine başladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimEvet çok şükür hamileyimyazdığım ay değil sonraki ay yani şubatta hamile kaldım
Amin inşallahÇok sevindim inşallah darısı bana ve tüm isteyen herkese nasip olur bende tsh 4.838 çıktı ilaç tedavisine başladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
İnşallah daha 3 aylık evliyim ama her ay olumsuz sonuç almak 3 yıl yaşlanırdı diyebilirimAmin inşallahben euthyrox 25 mg ile başladım sonradan doz artırımı oldu. Bu ay 2.70'e düştü çok şükür. Devam ediyorum ilaca 50 mg olarak. Rabbim size de güzel haberler versin inşallah
Kendinizi strese sokmayın tsh ilaç tedavisi ile çok çabuk düşüyor merak etmeyinİnşallah daha 3 aylık evliyim ama her ay olumsuz sonuç almak 3 yıl yaşlanırdı diyebilirim
Bu ay bi şehir değişikliği yapacağım hem kafamı toplar hamilelik stresinden uzak dururum gelince de ovi testi ile denemeye çalışırım çok teşekkür ederimKendinizi strese sokmayın tsh ilaç tedavisi ile çok çabuk düşüyor merak etmeyinovülasyon testi kullanın mutlaka işe yarayacaktır
Merhaba adetime 3 gün var yumurta akı kıvamında beyaz akıntı oluyor adet öncesi normalmidir yoksa hamilelik varmıdır hiç dikkat etmemiştim bu zmana kdar akıntı olup olmadgnıMaalesef gecikmenin 6.günü adet oldumilaç gecikme yaptı sanırım. Daha önce hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım çünkü. Kısmet bu aya umarım dilediğimiz gibi olur
Adet öncesi akıntı normal. Hamilelik belirtisi olarak akıntıyı ayırt etmek çok zor maalesef. Adetinize 3 gün kalmış, herhangi bir gebelik testi yaparsanız muhtemelen varsa çıkacaktırMerhaba adetime 3 gün var yumurta akı kıvamında beyaz akıntı oluyor adet öncesi normalmidir yoksa hamilelik varmıdır hiç dikkat etmemiştim bu zmana kdar akıntı olup olmadgnı
Çok sevindim pozitif olmasına, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah:) benim gecikmenin 4. Günü oldu da test yapsam çıkar mı sizceEvet çok şükür hamileyimyazdığım ay değil sonraki ay yani şubatta hamile kaldım
Çıkar dememe gerek kalmadan hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz sanırımÇok sevindim pozitif olmasına, hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah:) benim gecikmenin 4. Günü oldu da test yapsam çıkar mı sizce