Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adet oldum maalesef varsa mutlaka belli bir şekilde çıkar diye düşünüyorum ama inşallah vardırMerhaba canım benimde adetim 2 gün gecikti bugün 3 gün oldu bende yaptım tek çizgi çıktı acaba yeni diye mi çıkmadı
Canım merhaba sonucun ne oldu acaba merak ettimMerhaba canım benimde adetim 2 gün gecikti bugün 3 gün oldu bende yaptım tek çizgi çıktı acaba yeni diye mi çıkmadı
Belirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim varCanım var bence benimde böyle çıkmıştı suan 5 haftalık hamileyimsağlıkla gelsin inşallah
Benim hiç belirtim olmadı tek yaşadığım adet olucakmış gibi ara ara kasık ağrım vardı ilk kızımda da böyle olmustu suan yeni yeni mide bulantılarım başladı canımBelirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var
Yarın bende test yapacağım teşekkür ediyorumBenim hiç belirtim olmadı tek yaşadığım adet olucakmış gibi ara ara kasık ağrım vardı ilk kızımda da böyle olmustu suan yeni yeni mide bulantılarım başladı canım![]()
Umarım her şey gönlünce olur canım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin inşallahYarın bende test yapacağım teşekkür ediyorum![]()
Merhaba aynı şeyi yaşıyoruz benimde 8 gün geçti 5 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı kan verdim sonuç 6.0 çıktı beta yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştirBelirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var
Canım çok silikte olsa var gibi ben yaptığım zaman hiçbir belirtim yoktu hemen gidip kan testi vermelisin umarım hamilesindirErken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009
Ne yaptiniz gebelik var miErken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009