Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var
Belirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var
Benim hiç belirtim olmadı tek yaşadığım adet olucakmış gibi ara ara kasık ağrım vardı ilk kızımda da böyle olmustu suan yeni yeni mide bulantılarım başladı canım
Benim hiç belirtim olmadı tek yaşadığım adet olucakmış gibi ara ara kasık ağrım vardı ilk kızımda da böyle olmustu suan yeni yeni mide bulantılarım başladı canım
Merhaba aynı şeyi yaşıyoruz benimde 8 gün geçti 5 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı kan verdim sonuç 6.0 çıktı beta yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir
Benim de üç gün geçti ama aşırı adet belirtilerim var gelmiyor bir türlü sürekli tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ama bişe yok böyle adet belirtisi çok olup hamile olan var mı acaba ?