Adet 2 gün gecikti hamile miyim

Nurdann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
11
0
1
26
Erken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olun
1644179121373..webp

Canım var bence benimde böyle çıkmıştı suan 5 haftalık hamileyim🤗sağlıkla gelsin inşallah
Belirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var

Belirtilerinizi biraz yazabilir msisiz ? Benim 8 gün geçti 8 gün önce yaptım yani adet günümde negatifti 8 gün geçti yarın yapmayı düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur diye ara ara kasık batması ve göğüs hassasiyetim var
Benim hiç belirtim olmadı tek yaşadığım adet olucakmış gibi ara ara kasık ağrım vardı ilk kızımda da böyle olmustu suan yeni yeni mide bulantılarım başladı canım🤷‍♀️

Merhaba aynı şeyi yaşıyoruz benimde 8 gün geçti 5 gün önce test yaptım negatif çıkmıştı kan verdim sonuç 6.0 çıktı beta yarın tekrar kan vericem inşallah yükselmiştir 🤲🏻

Benim de üç gün geçti ama aşırı adet belirtilerim var gelmiyor bir türlü sürekli tuvalete gidiyorum adet mi oldum diye ama bişe yok böyle adet belirtisi çok olup hamile olan var mı acaba ?

Back
X