Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptırın bence varsa zaten çıkar hayırlısı olsunDaha net çekemedim telefondan dolayı![]()
Küçük bir yerde yaşıyorum eğer yoksa sürekli gitmek istemiyorum o yüzden biraz daha beklemem gerekiyorKan testi yaptırın bence varsa zaten çıkar hayırlısı olsun![]()
Zaten varsa bile artış için 2 günde bir kan tekrarı isteyecekler en az 2-3 kezKüçük bir yerde yaşıyorum eğer yoksa sürekli gitmek istemiyorum o yüzden biraz daha beklemem gerekiyor![]()
Normal de asla gecikme yaşayan biri değilim gecikse bile ertesi gün mutlaka olurdum o yüzden bu kadar heveslenmistim böyle yaptıklarını bilmiyordum yaptırsam iyi olur tabi ama insan boş dönmekten de korkuyorZaten varsa bile artış için 2 günde bir kan tekrarı isteyecekler en az 2-3 kez
Bence bir an önce yaptırın ki doktor kontrolüne başlayın rahminiz uygun mu vs bakar ona göre belki ilaç başlatır tutunması için yinede siz bilirsiniz tabii. İşler tek kan testiyle bitmiyor malesef artış oranı önemli olanNormal de asla gecikme yaşayan biri değilim gecikse bile ertesi gün mutlaka olurdum o yüzden bu kadar heveslenmistim böyle yaptıklarını bilmiyordum yaptırsam iyi olur tabi ama insan boş dönmekten de korkuyor
Haklısınız yarın gideyim en iyisiBence bir an önce yaptırın ki doktor kontrolüne başlayın rahminiz uygun mu vs bakar ona göre belki ilaç başlatır tutunması için yinede siz bilirsiniz tabii. İşler tek kan testiyle bitmiyor malesef artış oranı önemli olan
Hayırlısı olsun sizin içinHaklısınız yarın gideyim en iyisi
Teşekkür ederimHayırlısı olsun sizin için![]()
Canım var bence benimde böyle çıkmıştı suan 5 haftalık hamileyimErken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009
Aynı test ilerleyen saniyelerde böyle olduErken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009
İnsallah ya çok istiyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAynı test ilerleyen saniyelerde böyle oldu
Aynı test ilerleyen saniyelerde böyle oldu
Amin canım inşallahİnsallah ya çok istiyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallahAmin canım inşallahumarım bebeğin seninledir bence kan testi ver
![]()
Ederim tabikii Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen ve gerçekten annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallahİnşallahsabah verebilirsem vermeyi düşünüyorum ya da salı günü dua eder misiniz hamişlerin duası kabul olur
![]()
İnşallah teşekkür ederimEderim tabikii Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın anne olmak isteyen ve gerçekten annelik yapabilecek herkese nasip etsin inşallahsonucunu paylaşırsan sevinirim umarım güzel haberlerle gelirsin
![]()
Erken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009
İnşallah teşekkür ederim![]()
Merhaba canım benimde adetim 2 gün gecikti bugün 3 gün oldu bende yaptım tek çizgi çıktı acaba yeni diye mi çıkmadıErken gebelik testi yaptım bu çıktı 2 gün adetim gecikti var mı yok mu bilmiyorum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 3002009