• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet 1 hafta gecikti test negatif

zeze38

Üye
Kayıtlı Üye
Hanımlar merhaba düzenli olan reglim bugün itibariyle 1 hafta geçti bu süreçte test yaptım negatif. eşimin ısrarıyla bugün kan verdim bel bacak ağrısı kasık batması çok çok hafif sadece uyumaya yakın bulantılarım oldu. Testler negatif gösterdiği için pek umutlu değilim yarın kan sonucum çıkacak sizlere danışmak istediğim şu bu saydıklarım belirti olabilir mi testler 1 hafta gecikmeye bile negatif gösteriyorsa pozitife döner mi?
Kafalar karışık 😅 kusura bakmayın uzun oldu

Hanımlar merhaba düzenli olan reglim bugün itibariyle 1 hafta geçti bu süreçte test yaptım negatif. eşimin ısrarıyla bugün kan verdim bel bacak ağrısı kasık batması çok çok hafif sadece uyumaya yakın bulantılarım oldu. Testler negatif gösterdiği için pek umutlu değilim yarın kan sonucum çıkacak sizlere danışmak istediğim şu bu saydıklarım belirti olabilir mi testler 1 hafta gecikmeye bile negatif gösteriyorsa pozitife döner mi?
Hakkınızda hayırlsı olsun hiç belli olmaz belki kaset testlerde belli olacak kadar değerleriniz yüksek değildir ama kanda çıkar varsa eğer.

Hakkınızda hayırlsı olsun hiç belli olmaz belki kaset testlerde belli olacak kadar değerleriniz yüksek değildir ama kanda çıkar varsa eğer.
İnşallah bakalım heveslenip hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum o yüzden hiç olumlu düşünmüyorum. Aile hekimine bu belirtileri anlatınca yüksek ihtimal gibi dedi hayırlısı 🥲

Hanımlar bu mesajı yazdıktan 1-2 saat sonra çok uçuk kahverengi akıntı oldu çok çok az adet mi geliyor dersiniz yoksa yerleşme mi?

Anladım bende 5 gündür olmadım , kanda da çıkmadı, doktor 1 hafta sonra tekrar test yap dedi ama sanırım normal bir adet gecikmesi 😔
Kan kesin sonuç. İstiyoruz ya vücutta ona göre tepki veriyor ama olumlu bişey yoksa geç de olsa adet geliyor 🙄sizin de hakkınızda hayırlısı olsun rabbim isteyen herkesin ve bizimde yüzümüzü güldürsün

Back
X