Adenomyoyls teshisi konulan varmı lutfen yardim edin hamile kalmaya engelmi

pembehayaller06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
1.316
1.502
53
35
Kizlar o kadar moralim bozukki lutfen yardimci olurmusunuz bu adenomyoyls nedir boyle teshis konulupta hamile kalan var mi ? Tedavi sureci nedir basarili olan varmi doktor uzulmeyim diye herld cok aciklamadi ama canim cok skldı agliyorun suan haftaya gel bakalm dedi cikolata kisti gibi bisey anlatirim diger sonuclarini alalimda dedi lutfen konuka bakin hic anne olamiycammi cok üzgünüm. .

Kimse gormuyormu benim acitigim konuyu ((((

sanırım kimse böyle bir teşhis duymadı bende ilk defa duruyorum o yüzden yanlış yönlendirmemek adına cevap yazan olmadı canım

Bi nevi endometrius ile alakalyms
doktorunun yönlendirmesine göre gidebirsin yada başka doktorlarada görünebilirsin tek doktora bakmayabilirniz. benim ilk gittiğim doktor muayene veya ilaç tedavisi etmeden ancak aşılamayla çocuk sahibi olabilirsin dedi çıktı bende başka doktora gittim hormon ilaçı verdi şimdi onu kullanıyorum bi sonraki adetimde tekrar hormon değerler ölçülecek duruma göre tedavi devam edecek sende hemen ümidini kesme tam olarak sorun neyden kaynaklanıyor nasıl tedavi süreci izlemen gerek öğrenmeye çalış bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…