• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adena epilasyon

Musluk Suyu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
9.491
37.853
548
Kızlar merhaba 29 kasım da boyun ve yanak yanı yani fauller ( yanlış mı yazdım bilmiyorum ) için lazer epilasyona başladım şuan iki yerde de 10 tane kıl kalmamıştır bir yandan sevinirken etraftan duyduklarım canımı sıktı diyorlar ki 5 seanstan sonra çıkarlar başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Mayısta düğünüm var sakallı gelin olmak istemiyorum :( cihazın üstünde Adena Paris yazıyor cevap verirseniz çok çok çok sevinirim. :)

Kızlar merhaba 29 kasım da boyun ve yanak yanı yani fauller ( yanlış mı yazdım bilmiyorum ) için lazer epilasyona başladım şuan iki yerde de 10 tane kıl kalmamıştır bir yandan sevinirken etraftan duyduklarım canımı sıktı diyorlar ki 5 seanstan sonra çıkarlar başına böyle bir şey gelmiş olan var mı? Mayısta düğünüm var sakallı gelin olmak istemiyorum :KK43: cihazın üstünde Adena Paris yazıyor cevap verirseniz çok çok çok sevinirim. :)

Bildiğim bir cihaz .O yüzden içiniz rahat olsun.Piyasada öyle çok cihaz varki bazıları evet ilk başta bitirdi görünür ama sadece geçicidir.Ama bu cihaz iyidir..Hangi ildesiniz ?

Bildiğim bir cihaz .O yüzden içiniz rahat olsun.Piyasada öyle çok cihaz varki bazıları evet ilk başta bitirdi görünür ama sadece geçicidir.Ama bu cihaz iyidir..Hangi ildesiniz ?

Cevabınız için teşekkürler :) Bursa'dayım. Henüz 2. Seansı yaptırdım. Etrafım da o kadar çok duymaya başladım ki seanslar ilerledikçe çıkar diye korktum.

Cevabınız için teşekkürler :) Bursa'dayım. Henüz 2. Seansı yaptırdım. Etrafım da o kadar çok duymaya başladım ki seanslar ilerledikçe çıkar diye korktum.

Bütün cihazlar aynı kalitede sonuç vermiyor.Ama bahsettiğiniz cihazda böyle bir sorun yaşamazsınız.Sadece fauller ince tüy olduğu için biraz daha uzun sürebilir..

Back