Doğuma Hazırlık Aden mi, Elif mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
elif.....................
aden adem gibi geliyoor kulağa manasını duymuuştum güzel bi anlamı vardı...burak kutun kızının adı ama çağrışım olarak sanki daha çok erkek ismi gibi...

Elif ilktir..tektir.. Çok severim Elif ismini. Allah nasip ederse bende bu ismi düşünüyorum ilerde.

Aden'in internette geçen anlamını çok beğenirim fakat şu varki hem söyleniş zorluğu var ayrıca yazılışının farklı olduğu konusunda değişik söylentiler var dolayısıyla Elif bence gayet güzel

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim de Aden isminin anlamı hoşuma gidiyor ama söylenişinin zor olması kafamı karıştırıyor.Elif ismini de hep beğendim ama çok mu klasik diye tereddüt ediyorum.yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bence ikisi de çok uç nokta isimler.Birisi çok farklı.Birisi çok klasik.Amam ikisinden birini seçmek gerekirse Aden.Elif artık çok klasikleşti.

Bence ikisi de çok uç nokta isimler.Birisi çok farklı.Birisi çok klasik.Amam ikisinden birini seçmek gerekirse Aden.Elif artık çok klasikleşti.

Evet, ikisi de çok uç.Çünkü Elif ismini ben Aden ismini ise eşim çok istiyor.bakalım ne olacak ben de merak ediyorum.bu kadar zıt iki isim olabilir ancak...:43:

ben söylendiğinde yabancı bir isim gibi gelen isimleri sevmiyorum
Türkçe isim olmalı söylendiği an ne anlama geldiği anlaşılmalı diye düşünüyorum bu nedenle ben olsam aden koymazdım

Allah yawruna bir an önce sağ sağlim kavuştursun öncelikle.elif ismi cok güzel bence aden isminden hoşlanmadım kulağa da hoş gelmiyor erkek ismi gibi.hayırlısı olsun

Back
X