Doğuma Hazırlık Aden mi, Elif mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aden ismi gzl modern bi isim fakat söyleniş tarzı önemli bi çok insan ismi ilk kz duymuş olcağı için adeeeeen , aaadeeen... vs. gbi söyleyebilir malesef:S elif ismi için yorum yapamıcam gzel hatta eski isimlerden en gzeli fakat çok yaygınlaştı modern bi isim değil:S

tabi ki elif daha güzel ecrin belinay ezgi eylül nisa bunlar benim beyen dillerim belkim içlerinde sevdiğin olur biz kızımiza Gönül ismini verdik

Kesinlkle ADEN hem söylenişi de çok güzel.. Artık 3 çecuktan birinin adı Elif zaten bnce farklı ve güzel bir söylenişi olduğu için ADEN

tabi ki elif daha güzel ecrin belinay ezgi eylül nisa bunlar benim beyen diklerim belkim içlerinde sevdiğin olur biz kızımiza Gönül ismini verdik

bence elif güzel
aden ismini ilk defa duydum.şarkıcı adele'in ismi gibi geldi birden aklıma :44:

Ben de aden i çok beğeniyorum kızımın bir adını aden koymayı düşünüyorum, ama anlamıyla ilgili tereddütlerim var
Aradan çok zaman geçmiş kızınız su an 3,5 yaşında olmalı, siz ne koydunuz acaba merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…