Bundan 8 9 sene once banada 2 adet getirmislerdi 1i hala duruyor bende kemirdim biseyler yaptim oylece yutmaya calistim nasil yapilir bilmiyorum halada bilmiyorum digerini atmayada kiyamiyorum hurma poleni diye bisey var onuda arastirinMerhaba hanımlar akrabam bana Mekkeden adem elması getirdi. Oradakiler hamile kalmaya yardımcı olur demişler. Ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum daha doğrusu kırılıp içilmesi gerekiyormuş. Benim bugünlerde yumurtlamam var bunu içip faydasını gören var mı?
Hurma tozu getirmişler birde balla karıştırıp yiyorum onuda. Sizde etki etti miBundan 8 9 sene once banada 2 adet getirmislerdi 1i hala duruyor bende kemirdim biseyler yaptim oylece yutmaya calistim nasil yapilir bilmiyorum halada bilmiyorum digerini atmayada kiyamiyorum hurma poleni diye bisey var onuda arastirin
Bende etki etmedi ama onunla hamile kalan tanidiklarim var ben tup bebek surecinde yemistim transfer oldum yemiyorum su anHurma tozu getirmişler birde balla karıştırıp yiyorum onuda. Sizde etki etti mi
3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama bir sorun olmadığı şekilde olmuyor maalesef doktor en sonunda aşılama yapalım dedi bende son çıkışları deniyorum şu anBende etki etmedi ama onunla hamile kalan tanidiklarim var ben tup bebek surecinde yemistim transfer oldum yemiyorum su an
Bende 13 yildir bu yontemlerle deniyorum canim hakkimizda hayirlisi olsun transfer oldum dinleniyorum. Sana tavsiyem cok fazla vakit kaybetme bi bakmissin benim gibi seneler gecmis tedaviye küsme tedavi ol3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama bir sorun olmadığı şekilde olmuyor maalesef doktor en sonunda aşılama yapalım dedi bende son çıkışları deniyorum şu an
Aşılama gözünü korkutmasın, aşılama da bişey yok ki.. Beklemektense denemeye değer3 yıldır evliyim 2 yıldır deniyoruz ama bir sorun olmadığı şekilde olmuyor maalesef doktor en sonunda aşılama yapalım dedi bende son çıkışları deniyorum şu an
Kayıtsız bende kalmak istemiyorum artık pazartesi gününe randevu aldım bakalım ne diyecek doktorumuzBende 13 yildir bu yontemlerle deniyorum canim hakkimizda hayirlisi olsun transfer oldum dinleniyorum. Sana tavsiyem cok fazla vakit kaybetme bi bakmissin benim gibi seneler gecmis tedaviye küsme tedavi ol
Aşılamayı boşuna yaptırırsınız diyorlar onun çok etkisi yok diyorlarAşılama gözünü korkutmasın, aşılama da bişey yok ki.. Beklemektense denemeye değer
Tercih meselesi tabiki, ama gruplarda aşılama yaptırıp pozitif gören çok insan var ben dahil.. Yine de siz bilirsinizAşılamayı boşuna yaptırırsınız diyorlar onun çok etkisi yok diyorlar
Aşılamayı boşuna yaptırırsınız diyorlar onun çok etkisi yok diyorlar