- 26 Nisan 2019
- 1
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi Semayavass41
Nasıl bişeymiş resim atar mısın çok merak ettim. Bi topikte de bi arkadaş bahsetmişti deKızlar hayırlı akşamlar. Bende Adem elması var. Halam umreden getirdi onu nasıl kullanacağım bana bilgi verir misiniz. Bu Adem elmasıyla hamile kalan varmı varsa beni aydınlatırmısınız bu konuyla alakalı. Elimde var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum ondan da kalakaldım. Bana yardım edermisiniz rica etsem şimdiden allah razı olsun hepinizden☺
Biz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.Nasıl bişeymiş resim atar mısın çok merak ettim. Bi topikte de bi arkadaş bahsetmişti de☺
Aa biraz Hindistan cevizi ni andırıyor. İnşallah şifa olurBiz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.
Üzerine meryem suresi okunuyor
Ben 7 gün içeceğim
Biraz da suyuna zemzem kattım.
Şifa olsun inşaallah cümlemize. S Semayavass41
Evet kokusu da kahve gibi,değişik birşey :)Aa biraz Hindistan cevizi ni andırıyor. İnşallah şifa olur ❤
Bende adem elması ile hamile kaldığımı düşünüyorum kırdık kaynattım.. zekeriya duasi var onu okudum.. 10 tane ya mütekkebbir okudum.. Eşim ve ben bir bardak içtik sadece.. o ay halime kaldım.. ama bana normal okunmuş elmada gelmişti okuda ikiye ayırıp eşim ve ben yedik.. ondan mi bilmem ama hamile kaldım 8. haftadayız şuan.. Allahım isteyen herkese versinKızlar hayırlı akşamlar. Bende Adem elması var. Halam umreden getirdi onu nasıl kullanacağım bana bilgi verir misiniz. Bu Adem elmasıyla hamile kalan varmı varsa beni aydınlatırmısınız bu konuyla alakalı. Elimde var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum ondan da kalakaldım. Bana yardım edermisiniz rica etsem şimdiden allah razı olsun hepinizden☺
Bu arada çekirdeğini nasıl kırdınız çok sert değilim ben onu rendeledim tozunu aldım çekirdeği meyve ile kaynattım..Biz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.
Ben 7 gün içeceğim
Yok eşim bıçak ve çekiç yardımıyla kırdı, zor olmadı onun için:) dışındaki kabuğu duruyor öyle onu kaynatmadım =)Bu arada çekirdeğini nasıl kırdınız çok sert değilim ben onu rendeledim tozunu aldım çekirdeği meyve ile kaynattım..
Bende meyvesini kaynattım çekirdeği de şifa niyetine attım içineYok eşim bıçak ve çekiç yardımıyla kırdı, zor olmadı onun için:) dışındaki kabuğu duruyor öyle onu kaynatmadım =)
Meyveyi toz hâline getirip keçiboynuzu özü ya da bal ile karıştırıp eşimize yedirecekmisiz ama benimki duruyor öyle. Umut dünyası işteBende meyvesini kaynattım çekirdeği de şifa niyetine attım içine
Ben yumurtayla gününü beklemedim battan önce yaptım.. sadece bir kere sabah aç içtik biz daha içemedik. ev taşıdığımız için fırsat olmadi içmeye 3 gün sonra adet oldum hamile kaldım bitiminde çok şükür.. Allahım isteyen herkese nasip etsinBiz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.
Ben 7 gün içeceğim
Valla ben çok inandım esimde benim israrimla bir cay bardaginin yarısını zor içti..Meyveyi toz hâline getirip keçiboynuzu özü ya da bal ile karıştırıp eşimize yedirecekmisiz ama benimki duruyor öyle. Umut dünyası işte
Nerden buldunuz ben de istiyorum bu meyvedenBiz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.
Ben 7 gün içeceğim
dediğine
İç kısmını kahverengi kabuğuyla kaynattıkız değil mi? Bir kere kaynatıp 3 gün mü içiliyor yoksa 3 gün ayrı ayrı mı kaynatılıyorBiz kırdık içi bu şekilde canım, beyaz olan kısmını kırmızı bir renk alana kadar kaynatıyorsun , yatsıdan sonra 1 bardak içiyorsun . Bir arkadaşımın dediğine göre yumurtlamadan 1 gün önce, yumurtlama günü ve bir gün sonrası olmak üzere 3 gün içiyorsun.
Ben 7 gün içeceğim
Bende başlamak istiyorum ama detayı ogrenebildinizmiTam detay yapılışını bende öğrenemedim malesef Regl bitince başlamak istiyorum bi iki güne