adba'nın butiği

ARKADAŞLAR ÖNCELİK OLARAK TAKASLA ARIYORUM...yada uygun fiyatlı olursa satın alabilirim..
pushup bikiniler 36/38 beden(70/75 beden)veya fulldolgulu ve destekli aç çamaşırları...
markalı güneş gözlüğü mustang olursa sevinirim..
37 no erkek çocuğu spor ayakkabı yada bot..
caldizone orta kalınlıkta uzun taytlar...
ıphone 6 plus kılıf ve aksesuarları...
ESTEREL DUDAK KALEMİ 507 VE 517 NO...
38 BEDEN UZUN BEYAZ ABİYE..
39 NO ABİYEYE UYGUN AYAKKABI VE ÇANTA...
LACİVERT KAŞE KABAN...
ORİFLAME ECOLLAGENE [3D] whitening anti-wrınkle protectıve fluıd spf30 krem...
oriflame milk honey serisi ürünleri...
davidoff cool water bayan parfümü...çakmada olabilir ama kalıcı olmalı...
36 beden 32 yada 34 boy siyah,laci,bordo ve koyu yeşil dar paça ,full likralı tayt veya pantolonlar..
39 no her çeşit bayan ayakkabı...dolgu topukta olabilir...
uzun kolye ,yüzük ve şık bileklikler...
xs-s beden çıtçıtlı veya paçalı korse body..
arkadaşlar bu liste daha çoook uzar...aradıklarımı buldukça yeni aradıklarımı yazarım..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...Eki Görüntüle 1469315 arkadaşlar resimde gördüğünüz mustang marka gözlüğümü bir güzel hallettim..malesef garantiyede kabul etmiyorlar..elinde bu tarz bir gözlüğü olan var mı??
Merhaba, bit pazarında benim konuma bakarsanız güzel ürünler var, ayrıca m beden salaş model keçe kabanım var düşünürsenİz sadece etiketini çıkarttım lacivert dizde boyu fotosunu atarım

ARKADAŞLAR ÖNCELİK OLARAK TAKASLA ARIYORUM...yada uygun fiyatlı olursa satın alabilirim..
pushup bikiniler 36/38 beden(70/75 beden)veya fulldolgulu ve destekli aç çamaşırları...
markalı güneş gözlüğü mustang olursa sevinirim..
37 no erkek çocuğu spor ayakkabı yada bot..
caldizone orta kalınlıkta uzun taytlar...
ıphone 6 plus kılıf ve aksesuarları...
ESTEREL DUDAK KALEMİ 507 VE 517 NO...
38 BEDEN UZUN BEYAZ ABİYE..
39 NO ABİYEYE UYGUN AYAKKABI VE ÇANTA...
LACİVERT KAŞE KABAN...
ORİFLAME ECOLLAGENE [3D] whitening anti-wrınkle protectıve fluıd spf30 krem...
oriflame milk honey serisi ürünleri...
davidoff cool water bayan parfümü...çakmada olabilir ama kalıcı olmalı...
36 beden 32 yada 34 boy siyah,laci,bordo ve koyu yeşil dar paça ,full likralı tayt veya pantolonlar..
39 no her çeşit bayan ayakkabı...dolgu topukta olabilir...
uzun kolye ,yüzük ve şık bileklikler...
xs-s beden çıtçıtlı veya paçalı korse body..
arkadaşlar bu liste daha çoook uzar...aradıklarımı buldukça yeni aradıklarımı yazarım..yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...Eki Görüntüle 1469315 arkadaşlar resimde gördüğünüz mustang marka gözlüğümü bir güzel hallettim..malesef garantiyede kabul etmiyorlar..elinde bu tarz bir gözlüğü olan var mı??
Kaban chima marka,m beden
Elbise 38 e olur vücudu sarıyor esnek kumaş omuzları ve beli taş ve boncuk işlemeli

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 138
  • image.jpg
    image.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 137
kızlarrr...ilk mesaja aradıklarımı ekliyorum..bir bakıverin güzellikler.....

PANTOLONLARIN HEPSİ 25 TL 38 BEDEN DİĞER ÜRÜNLERDEDE İNDİRİM VARDIR 3 TANE 10 TL 15TL DEĞİŞİYOR BİR BAKIN

arayışa devam ilk mesaja bakın lütfen..uygun fiyatlı yada takaslık ürünler arıyorum...

X