Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burayamı atayım canım bikinileri ?cnm resim at fiyatta yaz bana uygun olmasa bile başka arkadaşlar görür..belli mi olur şekerim?hem merakta ettim..
tabiki görsün herkezburayamı atayım canım bikinileri ?
Ben de sividolgulu var benzerlerinden farkli bi sutyen. Rus bi bayandan almistim. Sunger degil. Cok memnun kaldim.bende 80 arıyorum gören duyan olursa
isterim tabii.. çooook zayıfladığım için göğüslerim uçtu gittiiii...ama önceliğim takas cnm...satıyorum ve takas başlıklı konularıma bakar mısın bu arada?yada sana lazım olan bişey varsa yazarsan benim eklemediğim ürün dolu..belki bende vardır...Merhaba bende silikon dolgulu sunger degil ama bildigin silikon siviyla doldurulmus sutyen var. Eve gecince ekleyecegim. 75 beden bakmak ister misin?? Memisleri dolgun gosrersin die almistimm.
Canim ben 42 bedenim ust ve alt alamiorm:(((ama yine de sutyenleri ekleyecegim. Urunlerine de bakacam yine de.isterim tabii.. çooook zayıfladığım için göğüslerim uçtu gittiiii...ama önceliğim takas cnm...satıyorum ve takas başlıklı konularıma bakar mısın bu arada?yada sana lazım olan bişey varsa yazarsan benim eklemediğim ürün dolu..belki bende vardır...
Cnm bakabildin mi ürünlerime??siyahını beğendimIcinde gercek silikon var kizlar gogusleri dolgun gosteriyor. ORtaya toparliyor::))) 75 beden olsaniz bile:)))
Baktim uygun bisey bulamadimCnm bakabildin mi ürünlerime??siyahını beğendim
peki cnm..zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim...Baktim uygun bisey bulamadim