cnm 2. resimdekiyle takas yapabiliriz..Eki Görüntüle 1473473 Eki Görüntüle 1473474 Eki Görüntüle 1473475 Eki Görüntüle 1473476
canım elimde bunlar var,ilk resimdekini 2 kere düğünde kullandım,ikinci resimdekini aldım hiç kullanmadım,bilek kısmının ayarlanması gerekiyordu,aslında 2 dk işi var ama üşengeçliğimden kaldı öylece,3.resim kışlık,sanırım onu da hiç kullanmadım,son resimde ki ayakkabıyı ise yine 1 kez kullandım,varsa içlerinden beğendiğin yardımcı olmaya çalışırım.
cnm ayakkabılar nasıl fiyat olarak..yüz yıkama jelin top allığınve kurdeleli altın renginde tasma kolyenle takas yapabilir şekerim.ama ayakkabıların ve gözlüğünün daha net fotoları var mı cnm?benim konumda ayırtılmış 11 tane ürün ,harley çizme ve kolye ve nevresim hariç takas yapalım..bunları beğendim arkadaşım...sağol ilgin için..m erhaba takilar avon, lcw ve ykm
gozluk mudo
kozmetik avon
sandalet tchibo
sandalet ve babet 39. ikisi de kaliteli be rahat. yeni. kozmetik de oyle bir iki kez kullanildi. takas olur
cnm ayakkabilar 15 er tl. yakin foto atarim. ikisi de yepyeni. eski konundan birsuru sey sectim. sectiklerim ya alinmi ya takaskanmis. bunlari goremedim.duruyorsa keten bebe mavisi gomlegi begendim. acik mavi cocuk montu duruyor mu ve kac yas. buharli temizleyivi nasil bisey.. yeni konunda kot etek var ne kadar uzun. boyle baska uzun etek varmi.ayak bileklerine gelecek kadarcnm ayakkabılar nasıl fiyat olarak..yüz yıkama jelin top allığınve kurdeleli altın renginde tasma kolyenle takas yapabilir şekerim.ama ayakkabıların ve gözlüğünün daha net fotoları var mı cnm?benim konumda ayırtılmış 11 tane ürün ,harley çizme ve kolye ve nevresim hariç takas yapalım..bunları beğendim arkadaşım...sağol ilgin için..
cnm ayakkabılar nasıl fiyat olarak..yüz yıkama jelin top allığınve kurdeleli altın renginde tasma kolyenle takas yapabilir şekerim.ama ayakkabıların ve gözlüğünün daha net fotoları var mı cnm?benim konumda ayırtılmış 11 tane ürün ,harley çizme ve kolye ve nevresim hariç takas yapalım..bunları beğendim arkadaşım...sağol ilgin için..
kot etek rodinin 29 beden dizde cnm..uzun eteğim 3 tane var yanlış hatırlamıyorsam..ama kot uzun etek yok cnm..bebe mavisi keten gömleğimi hatırlayamadım..resmini kopyalar mısn cnm?çocuk montu çift taraflı kullanılansa eğer onu hediye ettim..buharlı temizleyici içinse denedim ben bana zor geldi..ama acayip kir çıkartıyo fırından fayanstan tuvalet ve banyodan bide camlarda denemiştim..gözlüğün güzelmiş ama benim yüzüme gitmez..siyah ayakkabın ketenmiş galiba benderi gibi sanmıştım...o da bana uymadı...cnm ayakkabilar 15 er tl. yakin foto atarim. ikisi de yepyeni. eski konundan birsuru sey sectim. sectiklerim ya alinmi ya takaskanmis. bunlari goremedim.duruyorsa keten bebe mavisi gomlegi begendim. acik mavi cocuk montu duruyor mu ve kac yas. buharli temizleyivi nasil bisey.. yeni konunda kot etek var ne kadar uzun. boyle baska uzun etek varmi.ayak bileklerine gelecek kadar
uzun eteklerin bilege kadarsa ve l bedene uygunsa gormek isterim. gomlek keten degil bileli ince benrk mavisi renkte. su an nelere karar verdin ben ona gore bakayimkot etek rodinin 29 beden dizde cnm..uzun eteğim 3 tane var yanlış hatırlamıyorsam..ama kot uzun etek yok cnm..bebe mavisi keten gömleğimi hatırlayamadım..resmini kopyalar mısn cnm?çocuk montu çift taraflı kullanılansa eğer onu hediye ettim..buharlı temizleyici içinse denedim ben bana zor geldi..ama acayip kir çıkartıyo fırından fayanstan tuvalet ve banyodan bide camlarda denemiştim..gözlüğün güzelmiş ama benim yüzüme gitmez..siyah ayakkabın ketenmiş galiba benderi gibi sanmıştım...o da bana uymadı...
o gömlek satıldı cnm..akordeon gömleği diyorsun dimi??kırmızı ayakkabın yüz yıkama jelin kesinde denk getirebilirsek top allığın ve tasma kolyenide beğendim...uzun eteklerin bilege kadarsa ve l bedene uygunsa gormek isterim. gomlek keten degil bileli ince benrk mavisi renkte. su an nelere karar verdin ben ona gore bakayim
bana cvp yazmissiniz ama bildirim gelmedi. gomlege uzuldum. etekleriniz uzun muydu onlaea bakayimarıyorum ilk mesajda...
cnm l bedene olabilecek 2 tane eteğim var ..müsade istesem yarın yüklesem olur mu cnm?çünkü baza altındda bulmam lazım..ok?bana cvp yazmissiniz ama bildirim gelmedi. gomlege uzuldum. etekleriniz uzun muydu onlaea bakayim