Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende metro hastanesinde selçuk aslan a gidiyorum...çok nazik kibar iyi bir doktor...zaten bizde bir akrabamızın tavsiyesiyle gittik bu doktora...
ssk lıyım 12 lira verip muyene oluyorum...hem fiyatı iyi hemde muayenesi....
canlarım bende size bir doktor tavsiye edeyim bizim aile hep ona gidiyor ve gerçekten alanında iyi biri ortadoğu hastanesinde filiz kavi seçen tavsiye ederim
ben asla ortadoğu hastanesini önermiyorum oraya gidiyodum birgün kanamam oldu gittim hastaneye saat altıbucuktan onbucuğa kadar doktorumun gelmesini bekledim hiç ilgilenmiyolar.asla tavsiye etmem.bana doğru dürüs ne yemem gerektiğini dahi söylemediler.suan özel adana hastanesine gidiyorum (üniversal) emel akman doktorum kadın süper ilgileniyo 24 saat aramam için telefonunu dahi verdi okadar ilgileniyokı.çok memnunum.
arkadaşlar metropark selen sezginsoy bilen varmı.
arkadaşlar
hangi doktora gideceğime karar veremiyorum
kendimi bayan doktorda daha rahat hissediyorum
ve düzenli bir doktorum olsun istiyorum
elbette sgk anlaşması olması önemli hastanenin kalitesi doktorun ilgisi.... vb....
hamile değilim ama bir bayanın evli bekar fark etmez
düzenli bir biçimde jinekoloğa gitmesi taraftarıyım....
sağlık açısından çok önremli
ve bu yüzden iyi bir doktor arıyorum
gerçekten ilgili açıklayıcı sonuçları sadece çiziktirip geçmeyen vakit ayırıp açıklama yapan
soğuk kanlı karşıdakini sakinleştirebilen bilinçli ve alana hakim
bana bu konuda kimi tavsiye edebilirsiniz adanada
bana yardım edecek yok mu???
arkadaşlar bskmetroparka giden yada doğumu orda yapan biri varmı?
ben metroparka gidiyorum...
METRO hastanesinse doğum yaptım. doktorum Ferat Erol du doğumuma girmedi yetişemedim dedi.doktorumdan memnundum ama..doğuma girmemesi....hastaneden kesinlikle memnun kalmadım ve kimseye tavsiye etmiyorum.karnıma adamın birine çöktürdüler.aklıma geldikçe kafayı yiyorum.ebe telaşlı bi şekilde bişeyler arıyor yanında da iki stajer kız onlara soruyor.tecrübemi paylaşmak istedim.ama ferat erol çok iyi ama hastaneyi beğenmiyorum.kimseye tavsiye etmem.