Ne zaman muayene olmuştu bu yıl içinde mi?
Bu yılın başındaydı canım. Nette oranın telefonu var. Açıp sorarsan hala orada olup olmadığını hatta muayene ücretini bile öğrenebilirsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman muayene olmuştu bu yıl içinde mi?
adanada universale hospital da bayan doktor tavsiye eder misiniz?
Nilbera neden bu dokoru tavsiye ediyorsun?
Minik kelebek derhal o doktoru bırakmalısın bence. Hangi bir söylediğine güvenilir ki şimdi?! Doktor dediğin güvende hissettiğin kişi olmalı.Keşke baştan bıraksaymışın onu. İlk olumsuz izlenimlerinde. Doktor mu yok Adanada.
Adana ziyapaşa hastanesindeki dr bayram bukanı kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum çocuğunuza da kendinize de yazık. daha 4 haftalık hamileydim hiç bir şikayetim yoktu sadece bebeğimi merak ettiğim için dr gitmek istedim. muayneye girdim ve ultrasyondan baktı keseyi göremediğini söyledi bu yüzden alttan bakacağını söledi. alttan baktı baya bir gezdirdi aleti içimde ve kanamama neden oldu daha sonra keseyi göremediğini dış gebelikten süphelendiğini söledi beta hcg yaptı değerim düşük çıktı önceki değerden ve dış gebelik olmadığını düşük tehlikem olduğunu ve 1 hafta yatmam gerektiğini söledi tabi sonuç çıkana kadar korkudan hastanede 2 saat ağladım psikolojim altüs oldu. eve gittik kanama hafif devam ediyordu 2 gün sonra sancıyla hastaneye gittim ama kanamam durmuştu öncekine göre tekrar ultrasonda baktı keseyi göremedi ve beni acil kürtaja aldı. 20 dk boyunca beni ellerimden ayaklarımdan bağlı bir şekilde bekletti o acıyı anlatmam mümkün değil. geldi ve 2 dk bebeğimi aldı. 3 saat hastanede bekledim gelip bir açıklama bile yapmadı ve hemsireyle haber yolayıp çıkmamı söledi dr çağırın dış gebelikmidi die soracam dedim gerek yok normal gebesiniz yoksa sizi eve yollamazdık dedi ve eve vardım 10 dk sona beni aradı ve ameliyat olmak istiyorsan şimdi gel yok bekliycem diyosan 2 gün sonra gel dedi korkudan hemen kalktım 2 saat önce kürtajdan çıkan hastaya bunu hiç acımadan söledi yanına gittim sadece öle bir varsayım olduğunu emin olmadığını patoloji sonucundan sonra emin olacağını söledi. Tekrar eve döndük. ve patoloji sonucum çıktı sonucum normal gebelik ve bunu bana sonucum cıktıktan 1 gün sonra söyledi yanıldığı için. Başka dr gittim bunların çok yanlış olduğunu 4 haftalık kesenin görülmemsinin normal olduğunu bebeği almakta çok acele ettiğini ve kesinlikle dış gebe olmadığımı söledi ama o kadar kötü bir dr ki bana bunları yasattı sakın ve sakın kendinize ve cocuğunuza acıyın o hastaneye gitmeyin.ben o hastaneye gittiğim için çok pişmanım BAYRAM BURKAN A ASLA GÜVENMEYİN.[/
Canım geçmiş olsun.Allahım mesleğini hakkıyla yapamayanları bizlerden uzak etsin.Yaşadıklarına çok üzüldüm.şikayette bulundun mu?