--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar, ADANA da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanlarını bizimle paylaşırsanız ben ve benim gibi güvenilir doktor arayan bayanlara çok yardımcı olmuş olursunuz. Gerek doğum takibi için gerekse diğer jinekolojik hastalıkların tedavisinde tecrübelerinizi paylaşmaktan çok memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler...
kizlar mrb ben de 10+6 haftalıkım.ortadoğu hastanesinde selçuk gürbüz e gidiyorum ilk günden bri çoookkk memnunum:) benim ikiz gebelik ne kadar memnun da olsam yine de başka bi doktora görünmek bana da önerebilceğiniz doktor varmmıı?? acıbadem sigortam da var acaba acıbademe mi gitsem diyorum orda bildiğiniz doktor var mı??
bu arada ortadoğuda geçende doğum yapan bi bayan vardı sezeryan bağkur 400 tl ye yapmışlar muhtemelen ssklılara da öle yaparlar bilginiz olsun
Ben şu an 24 haftalık gebeyim.Gebeliğimin 5. haftasından itibaren Acıbadem hastanesinden Dr. Erdal CANDAN'a gittim.Ve çooook memnun kaldım.Çok ilgili bir doktor.Ben ve eşim çok evhamlı insanlarız. En ufak şey için bile arıyorduk.Her seferinde de telefonda uzun uzun anlatıyordu Erdal bey.Sorun olmasa bile tedirgin olduğunda gel bebeğini görürsün için rahatlar, hamilelikte en kötü şey tedirgin bir biçimde beklemektir diyordu.Maalesef iş nedeniyle şu an Bursa'ya taşındık.Herşeyden çok doktorum değiştiği için üzüldüm.Googledan aratınca Erdal beyle ilgili sadece mahkeme haberleri çıkıyor ama inanın iyi bir doktor.
kizlar mrb ben de 10+6 haftalıkım.ortadoğu hastanesinde selçuk gürbüz e gidiyorum ilk günden bri çoookkk memnunum:) benim ikiz gebelik ne kadar memnun da olsam yine de başka bi doktora görünmek bana da önerebilceğiniz doktor varmmıı?? acıbadem sigortam da var acaba acıbademe mi gitsem diyorum orda bildiğiniz doktor var mı??
bu arada ortadoğuda geçende doğum yapan bi bayan vardı sezeryan bağkur 400 tl ye yapmışlar muhtemelen ssklılara da öle yaparlar bilginiz olsun
biliyorum canım o doktoru,kendi doktorum suat çerçi ordan ayrılınca yada atılınca,beni ona devretmişlerdi,bi kere muayane oldum,gerçekten ilgili ve samimiydi,destekleyiciydi,ama ben devam etmedim,acıbademde doğum düşünmediğim için,ama şuan hep aklımda keşke doktora erdal beye sorsaydım başka bir yerle de anlaşmanız var mı diye?
belkide başka bir hastane ile de anlaşmalıdır ama sormadığıma pişmanım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?