• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanadaki Diş Hekimleri

Loloa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
18
0
86
Hollanda
Arkadaşlar ben şunu sölemek istiyorum , adanada orta halli bir dişçi tanıyor musunuz uygun fiyata ben laminat kaplama yaptırmak istiyorum 10 dişimi yaptırmayı düşünüyorum iyi bir dişçi biliyor musunz?

Kışla Başkent Hastanesi'e gittim ben en son; Ali Alp Kaya adlı doktor tedavimi yapmıştı; tavsiye üzerine gitmiştim ben de. Dört adet dolgu bir adet de yirmilik diş çekimi şeklinde tedavimi yaptı. Yine aynı hastane de Efsun Er adlı doktor da gömülü yirmilik diş çekimi tedavisi uyguladı (bu tarz tedavileri çene cerrahisi uzmanı yapıyor), bir tane de tam gömülü yan pozisyonda duran yirmilik diş çekimi kaldı; onu da aynı doktor yapacak. Ben memnun kaldım; hastaneyi öneririm.

Geçmiş olsun arkadaşlar...

Bende başkente gideceğim sanırım sıra filan olayı oluyor mu? Önceden çok sonraya gün veriyorlardı şimdi nasıl acaba?

Kışla Başkent Hastanesi'e gittim ben en son; Ali Alp Kaya adlı doktor tedavimi yapmıştı; tavsiye üzerine gitmiştim ben de. Dört adet dolgu bir adet de yirmilik diş çekimi şeklinde tedavimi yaptı. Yine aynı hastane de Efsun Er adlı doktor da gömülü yirmilik diş çekimi tedavisi uyguladı (bu tarz tedavileri çene cerrahisi uzmanı yapıyor), bir tane de tam gömülü yan pozisyonda duran yirmilik diş çekimi kaldı; onu da aynı doktor yapacak. Ben memnun kaldım; hastaneyi öneririm.

Geçmiş olsun arkadaşlar...
Evet...ben de Alp Bey'in hastasıyım şuan. Gerçekten işini iyi yapan biri. Operasyon sırasında da, operasyon sonrasında da herhangi bi acı veya rahatsızlık hissetmedim. Bir kanal, 8 dolgu yaptı. Şuan bi kanal daha devam ediyor. 10 gün sonra tekrar gidip onu da bitireceğim. Onun dışında 4 çekim var. Ortodonti tedavi uygulanması lazım. Bu derece vahim durumu olan ben, şuan çok rahatım. Kendisine çok teşekkür ederim

Bende başkente gideceğim sanırım sıra filan olayı oluyor mu? Önceden çok sonraya gün veriyorlardı şimdi nasıl acaba?
Hayır sıra durumu falan çok yok. Randevu aldıgımda hemen ertesi günü verdiler. Ben 4 gün üstüste gittim. Bana söyledikleri saatte orda oldum. Hemen de tedavi odasına aldılar. Benim tedavim biraz uzun süreçli. Yani 4 çekim, 8 dolgu ve iki kanal tedavim var. Onun dışında ortodonti de uygulanacak. Ali Alp Kaya adlı doktor tedavimi yapıyor. Gerçekten işinde başarılı bir hekim. Tavsiye ederim.

Hayır sıra durumu falan çok yok. Randevu aldıgımda hemen ertesi günü verdiler. Ben 4 gün üstüste gittim. Bana söyledikleri saatte orda oldum. Hemen de tedavi odasına aldılar. Benim tedavim biraz uzun süreçli. Yani 4 çekim, 8 dolgu ve iki kanal tedavim var. Onun dışında ortodonti de uygulanacak. Ali Alp Kaya adlı doktor tedavimi yapıyor. Gerçekten işinde başarılı bir hekim. Tavsiye ederim.
Evet oyleymis bir cok dolgu ve kanal tedavisi yaptirdim memnun kaldim.

Ben de öyle! Bugün Alp Bey'le işimiz bitti. Çekimleri başka bir doktor yapacakmış. Diş hekimine gidene kadar cok korkuyordum. Çekeceğim acıyı hesaplamıştım kendimce. Ama şimdiye kadar hiçbir rahatsızlık hissetmedim. Bugun Alp Bey de sordu, ağrıların geçti mi diye. Agri falan yok, hissetmedim dedim. Tedaviye basladigimdan bu yana dis hekimi olmak istedim. Bu sene sınavlara hazırlanıyorum. Hayırlısıyla üniversiteli olacağım. Umarım dis hekimi olur ve o hastanede çalışırım

Back