• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası adanada yaşıyorum 1.5 yaşındaki oğluma bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

dorukcuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2011
4
0
36
Adana
bir lisede öğretmenlik yapıyorum afet evleri civarında oturuyorum 1.5 yaşındaki oğluma bakabilecek bir bakıcı arıyorum. Bakıcının daha önce bu işi yapmış olması ve bana referans gösterebilecek aileler olmalı.Çocuk eğitimi ve bakımı konusunda eğitimli kişiler tercihimdir.

evet görüşmek isterim bu arada üniversite okuduğunuzu söylemişsiniz hem okul hem bebek bakımı nasıl olacak ayrıca adanada mı okuyorsunuz.Bana size ulaşabileceğim bir tlf numarası gönderirseniz sizi ararım

Sayın konu sahibi,

Hem mail adresi paylaşımı yapmanın yasak olduğunu biliyorsunuz. Hem mail adresi paylaşıyorsunuz. Hem de kötü içerikle mesajınızı bildirip mail adresimi silin diyorsunuz. Bu perhiz bu ne lahana turşusu.. Yasak değil artık buyrun sanal aleme yayın mail adreslerinizi.. Sonra da gelip bize silin demeyin.. Kendi rızanızla yazıyorsunuz buraya..

Back