Doğuma Hazırlık Adana'da Yaşayan Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

OY: 7 58,3%
  • Erkek

OY: 4 33,3%
  • Henüz Öğrenmedik

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12
Sagligin iyi ruh halimden emin degilim. Bebegi gomeye karar verdi esim 16 haftayi gectigi icin dogrusu buymus
İnşallah kısa zamanda toparlanırsın, çok düşünmemeye çalış, uğraşabileceğin meşgaleler bulmaya çalış kendine canım. Evet defnetmeniz güzel olur. Cennet kuşu oldu o annesi. Cennette sana şefaatçi olur inşallah

Merhabalar siz dogum yaptınız mı Ebru tarımın doğum ücreti hakkında bi bilginiz var mı

Merhabalar siz dogum yaptınız mı Ebru tarımın doğum ücreti hakkında bi bilginiz var mı
Merhabalar hayır daha doğum yapmadım ebru tarım bütçemizi aşınca vazgeçtik medline de en az 6 binden başlıyor yükselebilir falan dendi ucu açık konuşuldu hoş karşılamadım öyle oluncada vazgeçtim şuan güzelyalı hastanesine gidiyorum ve memnunum :)

Merhaba ben de 15 haftalık hamileyim Güzelyalı da hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz doktorunuzdan

Merhaba hanımlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…