İnşallah kısa zamanda toparlanırsın, çok düşünmemeye çalış, uğraşabileceğin meşgaleler bulmaya çalış kendine canım. Evet defnetmeniz güzel olur. Cennet kuşu oldu o annesi. Cennette sana şefaatçi olur inşallah
Merhabalar bende adanada yaşıyorum yazınız dikkatimi çekti Ebru Tarımı görünce şuan acıbadem hastanesine gidiyorum fakat doğum için ebru tarımı tercih etmeyi düşünüyordum henüz arayıp ya da gitme gibi bi girişimde bulunmadım ulaşılabilirlik konusunda nasıl her an whatsapp ya da arama konusunda esnekmi acaba? Doğum muayene fiyatları nasıldı biraz daha bahsederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)
Merhabalar hayır daha doğum yapmadım ebru tarım bütçemizi aşınca vazgeçtik medline de en az 6 binden başlıyor yükselebilir falan dendi ucu açık konuşuldu hoş karşılamadım öyle oluncada vazgeçtim şuan güzelyalı hastanesine gidiyorum ve memnunum :)
Merhabalar hayır daha doğum yapmadım ebru tarım bütçemizi aşınca vazgeçtik medline de en az 6 binden başlıyor yükselebilir falan dendi ucu açık konuşuldu hoş karşılamadım öyle oluncada vazgeçtim şuan güzelyalı hastanesine gidiyorum ve memnunum :)