Doğuma Hazırlık Adana'da Yaşayan Anne Adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

OY: 7 58,3%
  • Erkek

OY: 4 33,3%
  • Henüz Öğrenmedik

OY: 1 8,3%

• Ankete Katılan
    12
Merhabalar bende adanada yaşıyorum yazınız dikkatimi çekti Ebru Tarımı görünce şuan acıbadem hastanesine gidiyorum fakat doğum için ebru tarımı tercih etmeyi düşünüyordum henüz arayıp ya da gitme gibi bi girişimde bulunmadım ulaşılabilirlik konusunda nasıl her an whatsapp ya da arama konusunda esnekmi acaba? Doğum muayene fiyatları nasıldı biraz daha bahsederseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)

meraba ben simdiye kadar ayse hanıma gittim yasam tıp merkezindeki. ama asıl dogumumu yapacak olan Muzaffer sengül. ayse hanımla ameliyat ücretini pek anlasamadık biraz tuzlu geldi bize esim yanasmıyor

Merhabalar ben de Adana’dan bir anne adayıyım, henüz bu şehre geleli iki yıl olmadı metroda gül hanıma gidiyorum memnunum kedisinden bebek alışverişlerime yavaş yavaş başlamak istiyorum artık, e bebek bazı ürünlerde biraz pahalı geldi ama internette ucuza satan sitelere de tam güvenemiyorum. Civil daha uygunmuş sanırım amaç ne kadar kaliteli bilemiyorum herkes hayırlı sağlıklı kolay bir doğumla evlatlarını kucağına alır inşallah

meraba ben simdiye kadar ayse hanıma gittim yasam tıp merkezindeki. ama asıl dogumumu yapacak olan Muzaffer sengül. ayse hanımla ameliyat ücretini pek anlasamadık biraz tuzlu geldi bize esim yanasmıyor
Doğdu mu bebeğin :)

Size de hayırlı doğumlar. Civil iyi bence.

Teşekkür ederim çok sağolun
Rica ederim..
Ben Yenişehir hastanesine gidiyorum evime yakın doktorumdan çok memnunum. Hastane yeni olduğu için de temiz ve ilgililer.. Her hastaya ayrı oda veriyorlar falan..
Normalde öbür hastaneler böyle değil ondan söylüyorum özeller zaten tek kişilik de:)

Kıyafet olarak hastane çıkışı tamamen hazır, küçük kıyafet olarak almadım hiç oğlumdan kalanlar ile idare edicem. Yeterli olur bence yetmezse de o zaman alırım
.
İkinci çocuğunuz arasında çok fark olmazsa belki sizde öyle düşünürsünüz :) Gerçi hepimiz hep ablalarımızın kıyafetleriyle büyümedik mi?

Merhaba canım ben adana özel altınkoza hastanesine gidiyorum sabırsız bir kızım var 34 haftalık şuan alışverişlerim tammlandi hazir bezleri islak mendilleri sampuani daha neler neler hastae valizim hazir lahusaliklarim alindi hastane susleri tamm foto cekimim hazir kameralar valisde hazir daha ne anlatabilirim ki daha bir cok insan aldigindan hic bir bebek kiyafet alisverisi yapmadim kisliklari bile oruldu masallah sübhanallah tebarek Allah makyajmalzemesi katıldı valise fon makinem kendim de kuaförüm ailem bir taksi uzaklığında onlar benden daha çok hazırlar eşimin ailesi bebegin kilolu olabilmesi adına beni yanlarına almayı yedirip yedirip sisirmeyi istiyorlar hamilelikte hiç kilo almadım bebek aldı maşallah bir çok kuru yemiş yani uzum ceviz siyah uzum yemeği ihmal etmiyorum aman aman ilk bebek ve ne eşimin ailesinde torun var ne benim ailemin tarafında bunları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum şuan prensesler gibiyim eşim ailenin en kuçu ben ailemin en büyük çocuğuyuz bebeisimiz ailelerimizin gözdesi halinde kafa rahat her akşam menderese yürüş yapmaya gideriz ee başka hastanem den memnunum doktor 36 haftaya hazırlıklı olmamı söyledi belki doğum olabilir normal doğum ama bizim kiz sabırsız kararsız kalmış durumda konuşuyorum gel seni bekleyenlervar herkesi ona nasıl davranacağını anlattim ve merak etti hadi ben geliyorum dedi 32 haftalık iken doktor aman dur die konuşmalar yaptılar bütün gece hastanede yattığımda akıllı kiz bekle ki daha akciğerlerin gelişmedi söz veriyorum en kısa sürede seni annen le danışmana vesile olacam allahın izni ile diyen anlayışlı tatlı mi tatlı bir doktorumuz var

DOktorunuzdan memnunsanız ne kadar güzel, odaların tek kişilik olması da ekstra rahatlatıcı bir durum. İnşallah her şey gönlünüzce olur. Benim ilk çocuğum olacak nasipse ama yine de gözüme her hoş gelen kıyafeti almayı düşünmüyorum. Hem çok hediye geliyor hem de sizin mantıkla lazım olursa eşimi yollar aldırırım diye düşğnüyorum aldıklarımı da inşallah nasip olursa ikinci evladıma bende giydiririm tabi ki bu aralar içimde ya erken gelirse diye bi korku var. O yüzden artık alışverişime bi yerden başlamalıyım

Bencr o hisler herkeste oluyor.
İlk çocuğumda öyle düşünmedim ama şuan öyle bi korku var. Sebebi ise etrafımdaki insanların geneli erken doğurdu maalesef.
İnşallah tam zamanında hayırlısı ile doğarlar.

Amin inşallah benim de etrafımda var öyle insanlar ben de ondan etkilendim galiba tüm hamişler vaktinde ve kolay doğumlar yaşasınlar inşallah

Merhaba arkdslar bnde adanadan ortadogu ya gidiyorumhicran hanim . ama bnm hikayem cok uzun bu 4. Doktorum 2. Doktorumun ihmali yuzunden yogun enfeksyn la savas veryrm dusuk tehlikem kanamam ve kasik agrim var. Cok korkuyorum progestan ve antbyotik igne vurukyrn 3 gunluk fitil kulandim . hala kanamam devm edyr moralm bitik yardim edin hemserilerm hic iyi degilim .

Çok geçmiş olsun canım,,
Kaç.haftalıksın?
Bol bol dinlen dua et. İnşallah sağ salim kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun Canım, ağır şeyler yaşıyorsun birilerinin ihmali yüzünden ama sinir stres yapıp bebişi de kendini de çok yormamaya çalış. Yardım edebilecek birileri varsa yanına gelemez mi? Sen de bol bol dinlenirdin. İnşallah iyi olursun kısa zamanda

Allah razi olsun . kynvaldemde kalyrm saolsn yardmci olyr. Bgn kontrolm var . Allah tum istyenlere sifa versin insallah.

Rahimde acilma baslamis. Sancilarim dogum sancisiymis. Suyumdz bitmis. Sanciyla dogurtular

Canım benim inan çok üzüldüm. ben de düşük yaptım ve evladımı kaybettim. Hamilelikte çekilen zorluğun ne demek olduğunu az çok biliyorum. Ama sabretmeye çalış arkadaşım. Çektiğimiz sıkıntılar gğnahlarımıza kefaret olacak. İnşallah toparlanırsınız tez zamanda. Sizin sağlığınız ya da ruh haliniz nasıl

Sagligin iyi ruh halimden emin degilim. Bebegi gomeye karar verdi esim 16 haftayi gectigi icin dogrusu buymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…