Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
turan çetin tam bir para basma yeri sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrb bende ilk tupbebeğimi yaptıracam ben adana başkentte yaptırmayı duşunuyorum orası hakkında pek kötu birşey duymadımben de adana da tüp bebek yaptıracağım ama kararsız kaldım neresi en iyisi acaba
cnm mrb ben eylulde gideceğim bir soru çıkmazsa innnn başlıyacağım bende 35 yaşındayım iki yıl içinde uç aşılama yaptırdım olmadı benim tek tupumnese ne zaman yaptıracaksın ben ekim ayında düşünüyorum
Slm arkadaslar..ya ben turan cetinde feza beyin hastasiyim..1.denemem negatif oldu ama dr umdan memnundum..burda yazan olumsuz seyleri okudukca tedirgin olmaya basladim ikinciyi de orda dusunuyordum ama kafam karisti olumsuz yasilari okudukca;(
Slm arkadaslar..ya ben turan cetinde feza beyin hastasiyim..1.denemem negatif oldu ama dr umdan memnundum..burda yazan olumsuz seyleri okudukca tedirgin olmaya basladim ikinciyi de orda dusunuyordum ama kafam karisti olumsuz yasilari okudukca;(
yaa madem turan çetine gittin neden feza bey e gittin turan çetin e gittikten sonra en iyisi turan çetindir hem de profesör ben düşündüm gitmeyi de pahalı geldi bize rapor kabul etmiyorlar tamamen özel