- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #7.301
Hayat çok sevindim cnm ya ama bu sefer olacağını hissetmiştim maşallah inşallah kandada çok güzel bir değerle karşılaşacaksın ben inaniyorum hayırlı olsun cnmAz önce aynı teste baktım böyle. Ama ilk beş dk geçerlidir diyor.
bence hastaneyi araman en doğrusu bunun için. adet günün yarın ama hemen gününde olacağına emin misin? öyleyse eğer hemen yarına randevu ayarlamaya çalış. ilaçlarını verirler 2. gün başlarsın iğneye. veya dün gece adet olduğunu söyle yarın gelmem şart de. ama mutlaka hastaneyle görüş. sekreterler yardımcı olmazsa yeniden arayıp hemşirelere bir danışSlm kızlar öncelikle hamile arkadaşları teprik ediyorum birşey soracagim sizlere bilen arkadaşlar vardır belki simdi benim adet tarihim yarin ve ikinci gün tedavi için gideceğim ama cuma günü öğleden sonra tatil sanırım cumartesi pazar da doktor yok pazartesiye kalıyor ve o gün eğer yarin olursa adetim dördüncü gün oluyor ve ben yine tedaviye baslayaniyorum eğer adetim yarin değilde cuma olsa bile yine olmuyor bu durumlar için hastanede nöbetçi felan oluyormuş acaba hep aksilik oluyor bir turlu baslayamadim biliyorsunuz ne yapabilirim bu konuda
canım kardeşimin de öyle çıkmayıp çöpe atmıştı. birkaö saat sonra gidip bakmış ki çift çizgi... geciktiği gin gösteren testlerdendi. oğlu şimdi 27 aylık... benim sabaha kadar banyo tezgahında bıraktığım olurdu yine de çıkmazdı ikinci çizgi... ben de heveslendirmek istemiorm ama testten anlıor gülşah. ya nerde olursan ol git sağlık ocağı vardır en kötü kan ver 10.30 olmadan... 4 gibi çıkıor en geç. hastaneye gitsen daha çabuk alırsın sonucu. kimse demez niye erken yaptın falan diye... düşük de çıksa her şartta cuma yeniden yapacaksın zaten. düşük değerle başlayanlar oluor çünkü bazen... o ihtimal için test gününüzü bekleyin diorlar. ama testin silik çıkmışsa kanda da çıkar. ama dayanacam diosan iki gün bu konuyu kapat artık takma kafana. ki sabahı sabah ettim diosun daha iki sabah daha var edilecekAz önce aynı teste baktım böyle. Ama ilk beş dk geçerlidir diyor.
Cnm merhaba ayy maşallah sana 38 leri gordun çok az kaldı dimi doğuma inşallah saglikla al yavrunu cnm çok heyecanlı ya artık herşey hazırdır heraldecanım kardeşimin de öyle çıkmayıp çöpe atmıştı. birkaö saat sonra gidip bakmış ki çift çizgi... geciktiği gin gösteren testlerdendi. oğlu şimdi 27 aylık... benim sabaha kadar banyo tezgahında bıraktığım olurdu yine de çıkmazdı ikinci çizgi... ben de heveslendirmek istemiorm ama testten anlıor gülşah. ya nerde olursan ol git sağlık ocağı vardır en kötü kan ver 10.30 olmadan... 4 gibi çıkıor en geç. hastaneye gitsen daha çabuk alırsın sonucu. kimse demez niye erken yaptın falan diye... düşük de çıksa her şartta cuma yeniden yapacaksın zaten. düşük değerle başlayanlar oluor çünkü bazen... o ihtimal için test gününüzü bekleyin diorlar. ama testin silik çıkmışsa kanda da çıkar. ama dayanacam diosan iki gün bu konuyu kapat artık takma kafana. ki sabahı sabah ettim diosun daha iki sabah daha var edilecek
Valla Canim canim ben ne testler yaptım hiç çift çizgi çıkmadı bunda silik çıktı hayat_gün gibi çıktı ve kan verdim pozitif çıktı hatta ben buraya attım çok silikti ya ama üstünde yazıyordu silikte olsa pozitif diye sen nasılsın buarada hazırlıklar bitti mi az kaldı yavrunu kucağına almaya sayılı gün çabuk geçer canimcanım kardeşimin de öyle çıkmayıp çöpe atmıştı. birkaö saat sonra gidip bakmış ki çift çizgi... geciktiği gin gösteren testlerdendi. oğlu şimdi 27 aylık... benim sabaha kadar banyo tezgahında bıraktığım olurdu yine de çıkmazdı ikinci çizgi... ben de heveslendirmek istemiorm ama testten anlıor gülşah. ya nerde olursan ol git sağlık ocağı vardır en kötü kan ver 10.30 olmadan... 4 gibi çıkıor en geç. hastaneye gitsen daha çabuk alırsın sonucu. kimse demez niye erken yaptın falan diye... düşük de çıksa her şartta cuma yeniden yapacaksın zaten. düşük değerle başlayanlar oluor çünkü bazen... o ihtimal için test gününüzü bekleyin diorlar. ama testin silik çıkmışsa kanda da çıkar. ama dayanacam diosan iki gün bu konuyu kapat artık takma kafana. ki sabahı sabah ettim diosun daha iki sabah daha var edilecek
Etmezmiyim ben 3 bucuk senedir gece gunduz cocuk hasretiyle yandim en iyi ben anlarim .. Iki defa oldu derken dustu sevincim yarida kaldi neler neler yasadim bu yolda kac defa igne tedavileri gordum ..
Ama gercekten zamani varmis rabbim ol derse oluyor iste ..
Ben bu ay sut maydanoz buharini yapmistim adet bitimi 4 gun yaptim belkide o vesile oldu ..
Az önce aynı teste baktım böyle. Ama ilk beş dk geçerlidir diyor.
Aynen canm haklısın idrar testi faln da yapmam artık. İnşallah hamileyimdir hayirlisiyla..Tmm cnm o zaman daha fazla idrar testi yapma stres yapıyor insan ister istemez test Gününe kadar sakin sakin bekle başka şeylere odaklan mümkünse kk ya bile girme güzel haberlerle gel inşallah
Canm pozitif midir yani?İnanayim mi?Hayat çok sevindim cnm ya ama bu sefer olacağını hissetmiştim maşallah inşallah kandada çok güzel bir değerle karşılaşacaksın ben inaniyorum hayırlı olsun cnm
Canim bir kan ver ışte hemen çıkar sonucu içine doğan hamilesin zaten test onu gösteriyor bizde merak ediyoruz canimAynen canm haklısın idrar testi faln da yapmam artık. İnşallah hamileyimdir hayirlisiyla..
Ahh canım beklemek zor biliyorum ama biraz dişimi sıkayım diyorum.Ben yarın hastaneye gitsem pozitif görünüyorsa bir daha çağırır mi tahlil için? Sağolun çok destek oluyorsunuz Allah razı olsun canımmm. .canım kardeşimin de öyle çıkmayıp çöpe atmıştı. birkaö saat sonra gidip bakmış ki çift çizgi... geciktiği gin gösteren testlerdendi. oğlu şimdi 27 aylık... benim sabaha kadar banyo tezgahında bıraktığım olurdu yine de çıkmazdı ikinci çizgi... ben de heveslendirmek istemiorm ama testten anlıor gülşah. ya nerde olursan ol git sağlık ocağı vardır en kötü kan ver 10.30 olmadan... 4 gibi çıkıor en geç. hastaneye gitsen daha çabuk alırsın sonucu. kimse demez niye erken yaptın falan diye... düşük de çıksa her şartta cuma yeniden yapacaksın zaten. düşük değerle başlayanlar oluor çünkü bazen... o ihtimal için test gününüzü bekleyin diorlar. ama testin silik çıkmışsa kanda da çıkar. ama dayanacam diosan iki gün bu konuyu kapat artık takma kafana. ki sabahı sabah ettim diosun daha iki sabah daha var edilecek
Canm yarın hastaneye gidip kan versem olmaz mı? Bi de 10.gün çağırdılar,yarın kabul ederler mi?Canim bir kan ver ışte hemen çıkar sonucu içine doğan hamilesin zaten test onu gösteriyor bizde merak ediyoruz canim
İnşallah canım benim sagol.İsteyip te hayirlisiyla hamile olmayan kalmasın inşallah..bence düşünüyorsun heyecanla bekliyorsun ama cumaya kadar nasıl bekleyeceksin inşallah bebeğin seninledir sendende müjdeli haber gelir inşallah dualarımız seninle cnm
Cnm illa hastaneye gitmene gerek yok sağlık Ocağında bile bakılır.yada yakınlarda bir özel hastane varsa çok daha çabuk sonuç alırsınCanm yarın hastaneye gidip kan versem olmaz mı? Bi de 10.gün çağırdılar,yarın kabul ederler mi?
inan cnm inan inşallah hamilesin senin 5. gün embiriyolarıydi sorun olmaz cnm bugün kan ver sende benimki 3. gün embiriyoları idi bende 10.gun kan verdim yani senin 8.gune denk geliyor zaten inşallah hakkında hayırlısı olsun cnmCanm pozitif midir yani?İnanayim mi?
Cnm illa hastaneye gitmene gerek yok sağlık Ocağında bile bakılır.yada yakınlarda bir özel hastane varsa çok daha çabuk sonuç alırsın
Kızlar burdaki sağlık ocağı misafir olunca bakmıyormuş.Yarın hast ye gidip ordan sonucu alıp eve geçsem diyorum.Normalde Cuma günü eve gececektim.inan cnm inan inşallah hamilesin senin 5. gün embiriyolarıydi sorun olmaz cnm bugün kan ver sende benimki 3. gün embiriyoları idi bende 10.gun kan verdim yani senin 8.gune denk geliyor zaten inşallah hakkında hayırlısı olsun cnm
Tmm cnm inşallah yarın çok güzel bir değerle karşılaşırsınKızlar burdaki sağlık ocağı misafir olunca bakmıyormuş.Yarın hast ye gidip ordan sonucu alıp eve geçsem diyorum.Normalde Cuma günü eve gececektim.
İnşallah canım çok çok teşekkür ederim..Tmm cnm inşallah yarın çok güzel bir değerle karşılaşırsın
Merakla bekliyor olacağız sonucunuKızlar burdaki sağlık ocağı misafir olunca bakmıyormuş.Yarın hast ye gidip ordan sonucu alıp eve geçsem diyorum.Normalde Cuma günü eve gececektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?