Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

FOLİCE diye folik asit varsa onu içmiştim sanırım senin dediğini not alırım içeriğine göre alırım bende
hamile kalmadsn önce içilen folikasiti hamile kalınca elevit decavit tarzı başka vitamin içeren şeylerle değiştiriyorlar zaten. tabi en doğru yönlendirmeyi takip eden doktor yapacsktır. hamilelik de iyi gidiyor çok şükür. bugün 9. aya girdim. normal doğumu bekleyip denemeki miyim yoksa sezaryene karar vermeli miyim kafam bu konuyla dolu. geçmiş olsun eşine de, hep dediğim gibi belki her çıkan engel seni doğru zamanda tedaviye başlaman için ortaya çıkan işaretlerdir. hayırlısı olsun demek gerek ertelenirse de bir hayır vardır belki :)

İnşallah öyle olur canim.

Aynen bana da soruyorlar canım, yazık bizim derdimizle perişan oldular onlar da..Esin için geçmiş olsun canım, inş sorun olmaz ama dra sor,o sana neyse söyler. Bu defa tedavin güzel geçsin ve güzel bitsin inşallah..

Canm ben demir ilacı iciyorum,içinde folik asit te var.İlacimın adı oligoferfol.

Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))
İyi cnm kalbin rahatlamıştır. Sen ne olursa olsun rahat ol iyi düşün iyi olsun. Hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.

Dr um Bülent bey di cnm d vitaminim düşük demir değilde o normal değerler arasında 68 di

Çok teşekkür ederim canim inşallah herşey iyi gider şu 3 ayı doldursam biraz olsun rahatlayacağım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
biz 2 denemeden sonra ara verdik bir şey yapmıyoruz aslında hep doğal yolla istiyorum tabiki hayırlısı olsun.Ama inan sana çok sevindim, ümitlendim bende .

biz 2 denemeden sonra ara verdik bir şey yapmıyoruz aslında hep doğal yolla istiyorum tabiki hayırlısı olsun.Ama inan sana çok sevindim, ümitlendim bende .
Insallah dogal olur canim inanki benim hic umudum yoktu ben adet olmak icin ilac icecektim burda sagolsun B breakfast beni durdurdu icme dedi mucizendir belki dedi sağolsun hep bekle git test yap dedi sonra doktorla konuş dedi gerçekten

Kizlar bu gonal f kullanması bana göre daha zor oldu sanki.Çok şükür dünden beri dozumu tam alıyorum ama şişenin dibinde çok az ilaç kalmış,siringaya gelmiyor bir türlü.Atayım mi artik şişeyi?

Kizlar bu gonal f kullanması bana göre daha zor oldu sanki.Çok şükür dünden beri dozumu tam alıyorum ama şişenin dibinde çok az ilaç kalmış,siringaya gelmiyor bir türlü.Atayım mi artik şişeyi?
Canim Bizde de öyle oluyordu ne yapsak gelmiyordu eşim çok ugrasirdi sonra az kalırdı içinde birşey olmuyordu

Canim Bizde de öyle oluyordu ne yapsak gelmiyordu eşim çok ugrasirdi sonra az kalırdı içinde birşey olmuyordu
Peki canm atayım mi şişeyi?Çünkü ilaç gelmiyor bir türlü.Hemşire bir damlası bile önemli demişti. Ah şu an kontrole gittiğimde yumosların durumunu geçen tedaviye göre daha çok merak ediyorum.

Peki canm atayım mi şişeyi?Çünkü ilaç gelmiyor bir türlü.Hemşire bir damlası bile önemli demişti. Ah şu an kontrole gittiğimde yumosların durumunu geçen tedaviye göre daha çok merak ediyorum.
Cekebildigin kadar çek canim gerisini ay hepsini cekemiyorsun zaten iki damla kalıyor

benim de kalemle kullanıldığı halde puregonun dibinde kalıordu. hemşire daha kullanmaya başlamadan uyarmıştı biten şişeleri atma dolapta sakla getir biz burda birleştirebiliyoruz diye. sen yine dolaba at onları bi sor gittiğinde...

M mersin78 yaa tayfun bey bile cuma günü bana, sizin grup okundu üflendi mi nedir herkes hamile dedi :d darısı isteyen herkesin başına. mucizelere tutunmak gerekiyor ama bir mucize olabilir diye de tedaviyi ihmal etmemek lazım.

Cekebildigin kadar çek canim gerisini ay hepsini cekemiyorsun zaten iki damla kalıyor
Aaa eveett hemşire bana da aynısını söyledi,şişeleri getir demişti. İyi ki söyledin canım, iyi ki atmamişim..Sağolun kızlar ya her sorunumda yardimci oluyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…