- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.701
hamile kalmadsn önce içilen folikasiti hamile kalınca elevit decavit tarzı başka vitamin içeren şeylerle değiştiriyorlar zaten. tabi en doğru yönlendirmeyi takip eden doktor yapacsktır. hamilelik de iyi gidiyor çok şükür. bugün 9. aya girdim. normal doğumu bekleyip denemeki miyim yoksa sezaryene karar vermeli miyim kafam bu konuyla dolu. geçmiş olsun eşine de, hep dediğim gibi belki her çıkan engel seni doğru zamanda tedaviye başlaman için ortaya çıkan işaretlerdir. hayırlısı olsun demek gerek ertelenirse de bir hayır vardır belki :)FOLİCE diye folik asit varsa onu içmiştim sanırım senin dediğini not alırım içeriğine göre alırım bende
İnşallah öyle olur canim.negatif olan aşılamamdan sonra ben de çok güzel rüyalar görmüştüm. o yüzden üzüntüyü de hemen atlatmıştım. kendi kendime bunlar hep işaret bundsn sonrssı güzel olacak bu ay her şey güzel gidecek diyordum. öylr de oldu. senin için de öyle olacak inşallah :)
Aynen bana da soruyorlar canım, yazık bizim derdimizle perişan oldular onlar da..evap biraz geç oldu :) deneyimlemişsin canım zaten içini ferah tut :) ben 2 tedavi oldum ikisinde de hazır değildim3. tedavi için hazır hissediyordum ama endişelerim başladı nedense aynı sorunlar olur mu diye birde eşim taş düşürüyor acaba tedaviyi engeller mi engelse yine ertelenecek tedavim herkes doğurdu millet ikincisini düşünüyor insanlar sürekli sorup duruyor bunaldım yeminlen
bende de yumurta kalitesi kötüydü demirim anemi taşıdığımdan genelde düşük ama demir bağlama oranım normal değerler arasında folik asit kullanmak gerekli aslında içinde belli oranda demir olanı var ismi aklımda değil .. doktorun kimdi
İyi cnm kalbin rahatlamıştır. Sen ne olursa olsun rahat ol iyi düşün iyi olsun. Hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))
Dr um Bülent bey di cnm d vitaminim düşük demir değilde o normal değerler arasında 68 dibende de yumurta kalitesi kötüydü demirim anemi taşıdığımdan genelde düşük ama demir bağlama oranım normal değerler arasında folik asit kullanmak gerekli aslında içinde belli oranda demir olanı var ismi aklımda değil .. doktorun kimdi
İnşallah canım çok teşekkür ederim..İnşallah hepimiz bu topice mutlu haberlerimizi yazarız..İyi cnm kalbin rahatlamıştır. Sen ne olursa olsun rahat ol iyi düşün iyi olsun. Hayırlı sonuçlar alırsın İnşallah.
biz 2 denemeden sonra ara verdik bir şey yapmıyoruz aslında hep doğal yolla istiyorum tabiki hayırlısı olsun.Ama inan sana çok sevindim, ümitlendim bende .Çok teşekkür ederim canim inşallah herşey iyi gider şu 3 ayı doldursam biraz olsun rahatlayacağım sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor
Insallah dogal olur canim inanki benim hic umudum yoktu ben adet olmak icin ilac icecektim burda sagolsun B breakfast beni durdurdu icme dedi mucizendir belki dedi sağolsun hep bekle git test yap dedi sonra doktorla konuş dedi gerçektenbiz 2 denemeden sonra ara verdik bir şey yapmıyoruz aslında hep doğal yolla istiyorum tabiki hayırlısı olsun.Ama inan sana çok sevindim, ümitlendim bende .
İyi canm sevindim senin adına. Tedaviye ne zaman başlıyorsunuz? Nasıl geçti canm?Slm kizlar bugün randevum vardı esra Hanımdan güzel başladı hersey inşallah hep böyle devam eder
Canim Bizde de öyle oluyordu ne yapsak gelmiyordu eşim çok ugrasirdi sonra az kalırdı içinde birşey olmuyorduKizlar bu gonal f kullanması bana göre daha zor oldu sanki.Çok şükür dünden beri dozumu tam alıyorum ama şişenin dibinde çok az ilaç kalmış,siringaya gelmiyor bir türlü.Atayım mi artik şişeyi?
Peki canm atayım mi şişeyi?Canim Bizde de öyle oluyordu ne yapsak gelmiyordu eşim çok ugrasirdi sonra az kalırdı içinde birşey olmuyordu
Cekebildigin kadar çek canim gerisini ay hepsini cekemiyorsun zaten iki damla kalıyorPeki canm atayım mi şişeyi?Çünkü ilaç gelmiyor bir türlü. Hemşire bir damlası bile önemli demişti. Ah şu an kontrole gittiğimde yumosların durumunu geçen tedaviye göre daha çok merak ediyorum.
benim de kalemle kullanıldığı halde puregonun dibinde kalıordu. hemşire daha kullanmaya başlamadan uyarmıştı biten şişeleri atma dolapta sakla getir biz burda birleştirebiliyoruz diye. sen yine dolaba at onları bi sor gittiğinde...Peki canm atayım mi şişeyi?Çünkü ilaç gelmiyor bir türlü. Hemşire bir damlası bile önemli demişti. Ah şu an kontrole gittiğimde yumosların durumunu geçen tedaviye göre daha çok merak ediyorum.
M mersin78 yaa tayfun bey bile cuma günü bana, sizin grup okundu üflendi mi nedir herkes hamile dedi :d darısı isteyen herkesin başına. mucizelere tutunmak gerekiyor ama bir mucize olabilir diye de tedaviyi ihmal etmemek lazım.
hayırlı olsun inşallah öyle gider :)Slm kizlar bugün randevum vardı esra Hanımdan güzel başladı hersey inşallah hep böyle devam eder
Cekebildigin kadar çek canim gerisini ay hepsini cekemiyorsun zaten iki damla kalıyor
Aaa eveett hemşire bana da aynısını söyledi,şişeleri getir demişti. İyi ki söyledin canım, iyi ki atmamişim..Sağolun kızlar ya her sorunumda yardimci oluyorsunuz..benim de kalemle kullanıldığı halde puregonun dibinde kalıordu. hemşire daha kullanmaya başlamadan uyarmıştı biten şişeleri atma dolapta sakla getir biz burda birleştirebiliyoruz diye. sen yine dolaba at onları bi sor gittiğinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?