- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.681
Icini rahat tut inşallah birşey olmayacak canimCanm üçüncü gün de vuruldum ve kaldı bile.
Tamam canım birazdan arayacağım,size de söylerim.İnş sorun olmaz,canım çok sıkıldı akşam akşam. .canım ben de bir doz yaptığım iğnemi dışarda unutup iki dozunu çöpe atmak zorunds kalmıştım kalemin içinde kalan... aynı şeyi yaptın zannettim. belki senin de kullanacağın süre artar az doz aldığın için çok olumsuz bir durum olacağını sanmıorum yarın haber gelince bize de anlat mutlaka durumu.
İnşallah canım ya gece sürekli bu düşünceyle uyanıp durdum..Canım sıkıldıIcini rahat tut inşallah birşey olmayacak canim
Aynen valla ben bukadar sıcak kanlı arkadaşı bulmuşum birakmamm.. :))Vallahi senin de öyle keşke bir yerlerde oturup daha fazla konusabilseydik bende seni tanıdığına çok memnun oldum daha çok görüşürüz seninle canim
Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))Günaydın Herkese ..hayat_gun canim bir sorun olmaz ignenin azi cogu yumurtalara bakip ona göre doz eklerler yada azaltirlar icini ferah tut .. Insallah iyi sonuclar alirsin bu sefer :-/
gözün aydın canımm. artık stresi bi kenara bak bundsn sonraki süreçte. inşallah çok güzel olacak bu sefer sonuç. :) ben bile şimdiden sabırsızlandım senin için bir an önce zaman geçsin diye :)Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))
Canim çok sevindim senin adına şimdi artık olumsuzluğu bir kenara bırakıyoruz inşallah bu tedaviyle hamile haberini alacagizTeşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))
Senin adına çok sevindim cnm için rahatlamistir inşallah daha güzel haberler olur ...
Sağol canım aynen dediğin gibi olumsuz düşünmemek lazım. İnş sonu güzel olsun.Canim çok sevindim senin adına şimdi artık olumsuzluğu bir kenara bırakıyoruz inşallah bu tedaviyle hamile haberini alacagiz
Sağol canım ya Allah razı olsun.Evet ben de çok sabırsızım.Dün gece çok güzel rüya gördüm,inşallah rüyam güzel şeyler getirir bize.:))gözün aydın canımm. artık stresi bi kenara bak bundsn sonraki süreçte. inşallah çok güzel olacak bu sefer sonuç. :) ben bile şimdiden sabırsızlandım senin için bir an önce zaman geçsin diye :)
negatif olan aşılamamdan sonra ben de çok güzel rüyalar görmüştüm. o yüzden üzüntüyü de hemen atlatmıştım. kendi kendime bunlar hep işaret bundsn sonrssı güzel olacak bu ay her şey güzel gidecek diyordum. öylr de oldu. senin için de öyle olacak inşallah :)Sağol canım ya Allah razı olsun.Evet ben de çok sabırsızım.Dün gece çok güzel rüya gördüm,inşallah rüyam güzel şeyler getirir bize.:))
evap biraz geç oldu :) deneyimlemişsin canım zaten içini ferah tut :) ben 2 tedavi oldum ikisinde de hazır değildimAynen canim ben de öyle düşündüm ama yine de aklima takıldı. Bir yandan şunu da düşünüyorum daha önceki hamileligimde de myom vardı sorun olmamıştı. İnşallah yine sorun olmaz.Bugün baslicam ama sanki tam hazır değilmişim gibi geliyor bana.
sağol canım :) inşallah eşim taş düşürüyor tedaviyi ertelemek zorunda kalmayız inşallahBaşınız sağolsun cnm kv nede çok geçmiş olsun inşallah önemli biseyi yoktur inşallah ekim ayı senin için doğru zamandır hakkında hayırlısı olsun cnm
bende de yumurta kalitesi kötüydü demirim anemi taşıdığımdan genelde düşük ama demir bağlama oranım normal değerler arasında folik asit kullanmak gerekli aslında içinde belli oranda demir olanı var ismi aklımda değil .. doktorun kimdiArkadaşlar bugün ilk defa d vitaminine bakıldı ve d vit. eksikliği olduğunu öğrendim.Her hafta düzenli hcg ye baktırıyordum dış gebelik olmuştu hatırlıyorsanız. Sağlık ocağı doktoru tahlile onuda eklemiş sağolsun. D Vit. Yumurta kalitesi ve sayısı için çok önemliymiş. Özellikle embriyo nun tutunması için de çok önemliymiş. Kaç yıldır bebek için Dr gidiyoruz. Dış gebelik le sonuçlanan tüp bebek hikâyemiz var fakat şimdiye kadar d vit. hiç bakılmadı. Çok ilginç değilmi sebepsiz diye kaç yıl bekledik. Geçen ay da eşim de eksiklik olduğunu öğrenmiştik aynı Dr sayesinde. Başka bakılmayan neler var acaba daha bizim bilmediğimiz...
amin cnm allah izin verirse inşallah yarın ilk adım atacağız bu işe..Sağol canm inşallah sen de hayırlısıyla bir an önce tedaviye başlarsın. :)
gynoferon var içinde folik asit olan demir hapı. ebru tarım bana onu yazmıştı ama içinde folik asit olanı kullanırken şuna dikkat etmek gerekior ben aynı zamands elevit de içiorum ondaki folik asitle gynoferondaki alınması gerekenden fazla folik asit yapıor. o yüzden yakınımız olan kadın doğumcu bana ferro sanol duedonal içmemi tavsiye etti. elevit de önemli sadece folik asit yok içinde diyerek.bende de yumurta kalitesi kötüydü demirim anemi taşıdığımdan genelde düşük ama demir bağlama oranım normal değerler arasında folik asit kullanmak gerekli aslında içinde belli oranda demir olanı var ismi aklımda değil .. doktorun kimdi
FOLİCE diye folik asit varsa onu içmiştim sanırım senin dediğini not alırım içeriğine göre alırım bendegynoferon var içinde folik asit olan demir hapı. ebru tarım bana onu yazmıştı ama içinde folik asit olanı kullanırken şuna dikkat etmek gerekior ben aynı zamands elevit de içiorum ondaki folik asitle gynoferondaki alınması gerekenden fazla folik asit yapıor. o yüzden yakınımız olan kadın doğumcu bana ferro sanol duedonal içmemi tavsiye etti. elevit de önemli sadece folik asit yok içinde diyerek.
hamişlik nasıl gidiyor bu aradagynoferon var içinde folik asit olan demir hapı. ebru tarım bana onu yazmıştı ama içinde folik asit olanı kullanırken şuna dikkat etmek gerekior ben aynı zamands elevit de içiorum ondaki folik asitle gynoferondaki alınması gerekenden fazla folik asit yapıor. o yüzden yakınımız olan kadın doğumcu bana ferro sanol duedonal içmemi tavsiye etti. elevit de önemli sadece folik asit yok içinde diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?