Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Tamam canım birazdan arayacağım,size de söylerim.İnş sorun olmaz,canım çok sıkıldı akşam akşam. .

Günaydın Herkese .. hayat_gun canim bir sorun olmaz ignenin azi cogu yumurtalara bakip ona göre doz eklerler yada azaltirlar icini ferah tut .. Insallah iyi sonuclar alirsin bu sefer :-/

Günaydın Herkese .. hayat_gun canim bir sorun olmaz ignenin azi cogu yumurtalara bakip ona göre doz eklerler yada azaltirlar icini ferah tut .. Insallah iyi sonuclar alirsin bu sefer :-/
Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))

Teşekkür ederim canım evet kızlar dediğiniz gibi sorun olmuyormuş. Azönce hemşireyle görüştük,Esra hanim regl zamanıma bakarak sorun olmaz demiş.Çok sevindim..:)))
gözün aydın canımm. artık stresi bi kenara bak bundsn sonraki süreçte. inşallah çok güzel olacak bu sefer sonuç. :) ben bile şimdiden sabırsızlandım senin için bir an önce zaman geçsin diye :)

Canim çok sevindim senin adına şimdi artık olumsuzluğu bir kenara bırakıyoruz inşallah bu tedaviyle hamile haberini alacagiz

gözün aydın canımm. artık stresi bi kenara bak bundsn sonraki süreçte. inşallah çok güzel olacak bu sefer sonuç. :) ben bile şimdiden sabırsızlandım senin için bir an önce zaman geçsin diye :)
Sağol canım ya Allah razı olsun.Evet ben de çok sabırsızım.Dün gece çok güzel rüya gördüm,inşallah rüyam güzel şeyler getirir bize.:))

Sağol canım ya Allah razı olsun.Evet ben de çok sabırsızım.Dün gece çok güzel rüya gördüm,inşallah rüyam güzel şeyler getirir bize.:))
negatif olan aşılamamdan sonra ben de çok güzel rüyalar görmüştüm. o yüzden üzüntüyü de hemen atlatmıştım. kendi kendime bunlar hep işaret bundsn sonrssı güzel olacak bu ay her şey güzel gidecek diyordum. öylr de oldu. senin için de öyle olacak inşallah :)

evap biraz geç oldu :) deneyimlemişsin canım zaten içini ferah tut :) ben 2 tedavi oldum ikisinde de hazır değildim 3. tedavi için hazır hissediyordum ama endişelerim başladı nedense aynı sorunlar olur mu diye birde eşim taş düşürüyor acaba tedaviyi engeller mi engelse yine ertelenecek tedavim herkes doğurdu millet ikincisini düşünüyor insanlar sürekli sorup duruyor bunaldım yeminlen

Başınız sağolsun cnm kv nede çok geçmiş olsun inşallah önemli biseyi yoktur inşallah ekim ayı senin için doğru zamandır hakkında hayırlısı olsun cnm
sağol canım :) inşallah eşim taş düşürüyor tedaviyi ertelemek zorunda kalmayız inşallah

bende de yumurta kalitesi kötüydü demirim anemi taşıdığımdan genelde düşük ama demir bağlama oranım normal değerler arasında folik asit kullanmak gerekli aslında içinde belli oranda demir olanı var ismi aklımda değil .. doktorun kimdi

gynoferon var içinde folik asit olan demir hapı. ebru tarım bana onu yazmıştı ama içinde folik asit olanı kullanırken şuna dikkat etmek gerekior ben aynı zamands elevit de içiorum ondaki folik asitle gynoferondaki alınması gerekenden fazla folik asit yapıor. o yüzden yakınımız olan kadın doğumcu bana ferro sanol duedonal içmemi tavsiye etti. elevit de önemli sadece folik asit yok içinde diyerek.

FOLİCE diye folik asit varsa onu içmiştim sanırım senin dediğini not alırım içeriğine göre alırım bende

hamişlik nasıl gidiyor bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…