- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.161
Atlatirsin insallah canim .. Cok yorma kendini strest daha zararli lutfen pozitif ol sonucta kanama yok leke oda bir progestana bakarGideceğim bugün esimde yoğun benim isimde var inşallah herşey yolunda gidecek canım deli gibi korkuyorum su günü kazasız belasız atlataydim
cnm Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz atlatirsin dualarımız seninle keşke daha fazlasını yapabilseydikVallahi bilsem giderim bugün böyle kendi kendimi yemezdim bana dua et ne olur çok korkuyorum aklım çıkacak isimde var burda izin alıp çıkamıyorum
Aynen canm bu defa daha dikkatli olacam.Belki evde değil de kız kardeşimde kalırım bu defa.İnş orası daha iyi olur çünkü evde kalsam gelen giden oluyor.Gizli olacağı için de sıkıntı olur bizim için.Belli etmemek için fazla dinlenemicem bu defa da yine tutmadi diye en baştan moralimi bozmak istemiyorum.Canım hayırlısı yine de... En azından cadılk yapan üzen biri değilmiş. Ben böyle olacağını biliyordum ama yapacak bir şey yok. Eşim zaten annesini arayıp çok fazla kızmış. Gelmior diye zaten kızıordu çocuk doğduğunda da görüp gidersin sakın kalma evimde diyordu. Bu olay olunca da baya arayıp bağırıp çağırmış. Bi gelio yardımcı olmadınjz diye. Annemle aynı yaştalar ama kayınvaldem konu iş yapmaya gelince nene gibi. Koah başlangıcı vardı yıllar önce , sigarayı bırakmadı yine de... doktora da gitmeyi reddedior. Biraz iş yapsa nefesi daralıor. Şu var ki canı isteyince her yere gidior ama nefes darlığı yüzünden aşağı inip ekmek almaya üşenior. Olduğu kadar artık. Annemi dört gözle bekliorum yani... Bir de böyle durumlards hiç gelmese insanın kafası daha rahat oluor rahatsızsan bir sonraki seferde yalnız kal canım. Temizliğe temizlikçi çağır birkaç hafta makarna yiin ama moralin daha iyi olursa daha iyi sonuç alırsın :)
ay cnm çok geçmiş olsun. inşallah bebeğin en doğru zamanda en sağlıklı biçimde dünyaya gelir. kıyamam sanaKızlar ben bu gece seyhanda yatıorum. Bebek normal doğum pozisyonu almış. 1,5 cm de açılma olmuş. Erken doğum riskim var. Tedbir olarak celestone iğne olcam ciğer gelişimi için. Bundan sonra doğuma kadar yatak istirahatiinşallah hızlanmaz süreç... Sabah yeniden muayene edecekler.
bende de gelmişlti. çok çok az hemen prolutron iğne yaptılar geçti. zaten çok azdı ama genede gittim acile nolur ne olmaz diyeKızlar benden kahverengi birşey geldi ama öyle aman aman birşey değildi acaba önemli birsey mi hastaneye gideyim mi nokta gibi ve karnım agiriyo
Bende gideceğim akşam dün akşam gittim metroya bol bol su için diyo akıntı var diyorum bol bol dinlenin diyor ya bari ilaç verin dedim ben sana ilaç veremem dedi kadın dogumcuya git diyo bugün seyhan başkente gideceğim anlatacağım inşallah geçer canım bide bende enfeksiyon var bakalim ona ne diyeceklerbende de gelmişlti. çok çok az hemen prolutron iğne yaptılar geçti. zaten çok azdı ama genede gittim acile nolur ne olmaz diye
canım bana doktor kanaman varsa azda olsa mutlaka beklemeden hemen gel dedi. 24 saat seyhanda nöbetçi var önce ultrasonda bakıyor bir sorun varmı diye yoksa progesteron takviyesi için prolutron iğne veriyorlar tek kullanımlık ve o iğne hemen kesiyor kanamayı hiç bekleme git bebişimizden daha önemli ne var boş ver işiVallahi bilsem giderim bugün böyle kendi kendimi yemezdim bana dua et ne olur çok korkuyorum aklım çıkacak isimde var burda izin alıp çıkamıyorum
canım bana doktor kanaman varsa azda olsa mutlaka beklemeden hemen gel dedi. 24 saat seyhanda nöbetçi var önce ultrasonda bakıyor bir sorun varmı diye yoksa progesteron takviyesi için prolutron iğne veriyorlar tek kullanımlık ve o iğne hemen kesiyor kanamayı hiç bekleme git bebişimizden daha önemli ne var boş ver işi. kanama normal oluyor aslında ama siz bebişlerinizi zor bulduğunuz için daha hassas davranıoyoruz önlemini hemen alıyoruz demişti doktor. bende hatta progesteron jel vardı o gün iki tane uygulamıştım kanamayı görünce.Vallahi bilsem giderim bugün böyle kendi kendimi yemezdim bana dua et ne olur çok korkuyorum aklım çıkacak isimde var burda izin alıp çıkamıyorum
Canim haftaya izin almayı düşündüğüm için işten izin almadım esimde bugün yoğundu oyuzden onun gelmesini bekliyorum gelir gelmez gideriz hemencanım bana doktor kanaman varsa azda olsa mutlaka beklemeden hemen gel dedi. 24 saat seyhanda nöbetçi var önce ultrasonda bakıyor bir sorun varmı diye yoksa progesteron takviyesi için prolutron iğne veriyorlar tek kullanımlık ve o iğne hemen kesiyor kanamayı hiç bekleme git bebişimizden daha önemli ne var boş ver işi. kanama normal oluyor aslında ama siz bebişlerinizi zor bulduğunuz için daha hassas davranıoyoruz önlemini hemen alıyoruz demişti doktor. bende hatta progesteron jel vardı o gün iki tane uygulamıştım kanamayı görünce.
Canım naptın gittin mi doktora sana bakmak için girdim.Canim haftaya izin almayı düşündüğüm için işten izin almadım esimde bugün yoğundu oyuzden onun gelmesini bekliyorum gelir gelmez gideriz hemen
Sağol canım inşallah. Dinleniyorum şimdilik ama yatılmıyor ki sürekli. Otursam da vicdan azabı çekiorm ya bişe olursa diye.ay cnm çok geçmiş olsun. inşallah bebeğin en doğru zamanda en sağlıklı biçimde dünyaya gelir. kıyamam sana
Canım öyle düşünme. Aslında yatıp dinlenmenin bilinen hiçbir etkisi yok. O kadar çok arkadaşım var ki aşılama veya tüp bebek transferinden sonra ertesi gün işe başlayıp hiç dinlenme imkanı bulamayan... Olacaksa oluyor bu tür streslere girmeye, olumsuza şartlanmaya hiç gerek yok. Hayırlısı olacak artık bundan sonra :)Aynen canm bu defa daha dikkatli olacam.Belki evde değil de kız kardeşimde kalırım bu defa.İnş orası daha iyi olur çünkü evde kalsam gelen giden oluyor.Gizli olacağı için de sıkıntı olur bizim için.Belli etmemek için fazla dinlenemicem bu defa da yine tutmadi diye en baştan moralimi bozmak istemiyorum.
Canim ben gittim muayene oldum karından baktı kese var ama bebek yok dedi alttan bakarsak görebiliriz dedi yok kesesi varmı dedim ilk var dedi sonra görmüyorum dedi iltihap önemli değil dedi düşük önleyici verecek misiniz dedim gerek yok dedi kanama alanı yok düşük tehliken yok dedi sana birşey soracağım benim şimdi bebeği görmem gerekmiyor mu kalp atışıda yok dedi inşallah herşey yolundadirCanım naptın gittin mi doktora sana bakmak için girdim.
Allah korusun canım inşallah hicbirsey olmayacak bebisin zamanında gelecek sen bugünlerde yorulmussundur bebisin sen dinlen diye böyle yaptı inşallah sağ salim alırsın kucagina canimSağol canım inşallah. Dinleniyorum şimdilik ama yatılmıyor ki sürekli. Otursam da vicdan azabı çekiorm ya bişe olursa diye.
Aynen öyle aslında Allah yeterki istesin hersekilde olur.Nasibimizde ne varsa yasicagiz..Canım öyle düşünme. Aslında yatıp dinlenmenin bilinen hiçbir etkisi yok. O kadar çok arkadaşım var ki aşılama veya tüp bebek transferinden sonra ertesi gün işe başlayıp hiç dinlenme imkanı bulamayan... Olacaksa oluyor bu tür streslere girmeye, olumsuza şartlanmaya hiç gerek yok. Hayırlısı olacak artık bundan sonra :)
Gülşah galiba 7 haftayı tamamlamamissin değil mi?Kalp atışı 7.hafta dolduğunda ya da daha sonra görünüyor.Haftaya kadar duyulur bence ama 9.haftayı bulan bile olmuş.Canim ben gittim muayene oldum karından baktı kese var ama bebek yok dedi alttan bakarsak görebiliriz dedi yok kesesi varmı dedim ilk var dedi sonra görmüyorum dedi iltihap önemli değil dedi düşük önleyici verecek misiniz dedim gerek yok dedi kanama alanı yok düşük tehliken yok dedi sana birşey soracağım benim şimdi bebeği görmem gerekmiyor mu kalp atışıda yok dedi inşallah herşey yolundadir
Canım bilemiyorum ki. Benim 8 haftalıkken karından görünmüştü daha öncesini bilemiorum. 6+1 de alttan bakılmıştı. O iki hafta içinde görünür müydü bilemiorum. Şimdi senin adet tarihin 16 temmuz mu demiştin? Ona bakılırsa normal karından görünmemesi. Senin de 6 haftaya denk geliyor yani... Kese de göründü sonuçta :) bak ben sana ne demiştim keseyi görmek için kafanı o kadar taktın ama keseyi görünce de boş mu acaba diye kafanı takacaksın o yüzden randevunu bekle başka doktora gitme demiştim. Tabi şimdi tedbiren gittin ama takma kafana çok az kaldı canım. 6 sında ferahlayacsksın inşallah. İçime kötü bişi doğmuyor hiç :)Canim ben gittim muayene oldum karından baktı kese var ama bebek yok dedi alttan bakarsak görebiliriz dedi yok kesesi varmı dedim ilk var dedi sonra görmüyorum dedi iltihap önemli değil dedi düşük önleyici verecek misiniz dedim gerek yok dedi kanama alanı yok düşük tehliken yok dedi sana birşey soracağım benim şimdi bebeği görmem gerekmiyor mu kalp atışıda yok dedi inşallah herşey yolundadir
Bana karından bakıldı zaten haftaya gel dedi inşallah bebisimi gorurum çok teşekkür ederim canım inşallah tayfun bey iyi şeyler söyleyecek bide doktor düşük tehliken yok ilaç içme boşuna dedi iltihap içinde onu etkilemez dedi off ama keseyi gördüm ya çok rahatladım minnacık birşey yavrumCanım bilemiyorum ki. Benim 8 haftalıkken karından görünmüştü daha öncesini bilemiorum. 6+1 de alttan bakılmıştı. O iki hafta içinde görünür müydü bilemiorum. Şimdi senin adet tarihin 16 temmuz mu demiştin? Ona bakılırsa normal karından görünmemesi. Senin de 6 haftaya denk geliyor yani... Kese de göründü sonuçta :) bak ben sana ne demiştim keseyi görmek için kafanı o kadar taktın ama keseyi görünce de boş mu acaba diye kafanı takacaksın o yüzden randevunu bekle başka doktora gitme demiştim. Tabi şimdi tedbiren gittin ama takma kafana çok az kaldı canım. 6 sında ferahlayacsksın inşallah. İçime kötü bişi doğmuyor hiç :)
İçin rahatladıysa artık çok sevindim canım. Artık kademe kademe gidecek böyle... Her kontrolde kafanda endişeler olacak karnında kıpırdanmasını hissedene kadar... Sonrası hep daha iyi olacak. Eşim benimle dalga geçior geçen, kaynanama dior ki bütün gün karnı açık eli karnında... Doğurunca boşluğa düşeceksin dior bana da dönüp. O hoo doğduğunda bu kadar boş vaktim olup yatayım da boşluk nedir ki dedim ben de :dBana karından bakıldı zaten haftaya gel dedi inşallah bebisimi gorurum çok teşekkür ederim canım inşallah tayfun bey iyi şeyler söyleyecek bide doktor düşük tehliken yok ilaç içme boşuna dedi iltihap içinde onu etkilemez dedi off ama keseyi gördüm ya çok rahatladım minnacık birşey yavrum
Canim inşallah sağlıkla doğarsa ooo sende hiç zaman olmayacak ki benim ikinci yeğenim doğduğunda yen gemi gördüm başını kaşıyacak zamanı yoktu hele ilk zamanlar devamlı yemek ye emzir altını değiştir bide ufaklık çok aglardı o altını açınca kızılca kıyamet kopardı ya o aglayınca ben orda dayanamadım ağladım ama allah sabrını veriyor okadar ağlamaya yengem çok sakindi ben böyle olamazdım dedimİçin rahatladıysa artık çok sevindim canım. Artık kademe kademe gidecek böyle... Her kontrolde kafanda endişeler olacak karnında kıpırdanmasını hissedene kadar... Sonrası hep daha iyi olacak. Eşim benimle dalga geçior geçen, kaynanama dior ki bütün gün karnı açık eli karnında... Doğurunca boşluğa düşeceksin dior bana da dönüp. O hoo doğduğunda bu kadar boş vaktim olup yatayım da boşluk nedir ki dedim ben de :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?