• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cnm maşallah gözün aydın inşallah gününde doğacak bebis
Canim ck sevindim bu habere inşallah bebisin erken gelmeyecek zamanını doldurana kadar bekleyecek sende artık bol bol dinlen hiç kalkma
Sağolun kızlar. Elimden geldiğince yatıorum ama annem hafta sonuna gelecek o zamana kadar kayınvaldem geldi. Ona da şunu yap bunu yap diyemiorum kalkıorum ufak tefek o yüzden. Mesela makinada çamaşır bitti çok huylanırım içinde beklemesiden.. Bi saat oldu kendi çıkarıp asmadı gidip makina bitti as diyemiorum. Annem gelirse rahatlicam :) inşallah bekler gününü küçük yaramaz. Hala ama baş aşağı duruor. Hatta ayakları sol tarafımda. Sağa doğru yattığımda acaip tekmelior yumruk gibi hissedilior artık :)

Sağolun kızlar. Elimden geldiğince yatıorum ama annem hafta sonuna gelecek o zamana kadar kayınvaldem geldi. Ona da şunu yap bunu yap diyemiorum kalkıorum ufak tefek o yüzden. Mesela makinada çamaşır bitti çok huylanırım içinde beklemesiden.. Bi saat oldu kendi çıkarıp asmadı gidip makina bitti as diyemiorum. Annem gelirse rahatlicam :) inşallah bekler gününü küçük yaramaz. Hala ama baş aşağı duruor. Hatta ayakları sol tarafımda. Sağa doğru yattığımda acaip tekmelior yumruk gibi hissedilior artık :)
Ayy kayinvalide ye hiçbirşey yaptiramiyosun söyleyemiyorum seninle oturuyo benimki oglu gelince hicbirsey yapmiyo oturmaya gelmis sanki bide ona servis yapiyoruz bem yasliyim diyo ne yapacaksin annen gelse de rahatlasan canım bendinde bekleyecek canım yengemdede öyle oldu 8.ayı doldurunca doğurdu ikiside erken doğdu maşallah çok sagliklilar

Ayy kayinvalide ye hiçbirşey yaptiramiyosun söyleyemiyorum seninle oturuyo benimki oglu gelince hicbirsey yapmiyo oturmaya gelmis sanki bide ona servis yapiyoruz bem yasliyim diyo ne yapacaksin annen gelse de rahatlasan canım bendinde bekleyecek canım yengemdede öyle oldu 8.ayı doldurunca doğurdu ikiside erken doğdu maşallah çok sagliklilar
Ya annem bir şeyi yap demeden yapar. Etrafı toplar temizler çamaşırları yıkar, yemekten sonra ara öğün getirir... İlk 3 ay kalmıştı yanımda çok rahattık. Hatta son 3 aya girdiğimizden beri eşim annen gelse de rahatlasak diyordu :) kendi de bilior annesinin o kadar iş yapmayacağını ama yaptığı kadarı sağolsun. İnsanın kendi annesi gibi olmuyor tabi. Kendi annem böyle davransa isterim onu yapsana bunu getirsene falan diye... Yazık o da şimdi barbunya istedim iki dk da bir gelip soruor sarımsakları tüm mü koyayım doğrayayım mı, bir dah gelior sulu mu olsjn suyunu çeksin mi, şeker şimdi yasaktır ya bi tane koysam olur mu diye :) ama işte annem nasıl yiyorsam bilir ona göre yapar. Hamileliğim de dahil olmak üzere kayınvaldemde hep aç kalırım ben çünkü hep eşimin sevdiği şeyleri yapar. Hamileyken bile bi
Gün gittik kelle paça yapmış yemek olarak ben normalde zaten yemem hamileyken yasak... Makarna haşlayıp yedim. Ama kendi annen öyle olmuor her şeyi düşünüor. Kayınvaldem de öyle kötü kaynana falan değil ama işte öyle alışık değil fazla iş yapmaya veya hizmet etmeye...

ay cnm benim bırak bende sevmem aynen ama napacan onun akıl etmesi lazım zaten makina bitince çıkacak işte yapmiyorsada birak yapma kalsın annen gelince içine sindigi gibi olur herşey bende söyleyemiyorum ne yazıkki dikkat et cnm bolbol yat dinlen sağlıkla gelsin inşallah bebis hep güzel haberlerini okuruz inşallah buradan

İnşallah öneml. değildir cnm benimde göğüslerimin yanları aciyor dokununca belirtilerimiz aynı gidiyor seninle
Canim bu gün daha iyiyim şükür ağrılar kayboluyor hafifledi iyice .çok şükür . Ama çok halsizim yaa evde çok sıkıldım dışarı çıkıp biraz hava almak istiyorum ama çok halsizlik var. Sen de benim gibimisin . Bu minnaklar bizi baya yorucak anlaşılan. Çanları sağolsun napalım katlancaz :)

Öğlene doğru eve çıktık dün akşama göre açılma gerilemiş. İğneyi de o yüzden önermediler. 3-4 hafta sonra yeniden daha büyük bir açılma yaşanırsa dozlarjn tekrarlanması gerekir, fazlası da zararlı dediler.9 eylülde tayfun beyden randevu aldım kontrol için. O muayeneden sonra karar vercez celestone yaptırıp yaptırmamaya...
Canim gelmiş geçmiş olsun. İnşallah zamanında gelir kuzucuk

Canim bu gün daha iyiyim şükür ağrılar kayboluyor hafifledi iyice .çok şükür . Ama çok halsizim yaa evde çok sıkıldım dışarı çıkıp biraz hava almak istiyorum ama çok halsizlik var. Sen de benim gibimisin . Bu minnaklar bizi baya yorucak anlaşılan. Çanları sağolsun napalım katlancaz :)
Aynen cnm aşırı halsizim sağlıklı dogsunlarda yorsunlar cnm bugünümuze çok şükür

Kızlar benden kahverengi birşey geldi ama öyle aman aman birşey değildi acaba önemli birsey mi hastaneye gideyim mi nokta gibi ve karnım agiriyo
Git canim acile bakarlar eger progestan dusukse takviye yaparlar genelde gebelikte progestana ihtiyac oluyor .. Sakin ol strest yapma ama git icin rahat etsin

Kızlar benden kahverengi birşey geldi ama öyle aman aman birşey değildi acaba önemli birsey mi hastaneye gideyim mi nokta gibi ve karnım agiriyo
Aynen canım için rahat etsin diye bi acile git istersen belki kese fslan da görürsünüz bu vesileyle :) ama kahverengi olunca kanama denmiyor. Rengi kırmızı olmadıkça akıntı deniyor ve normal olması.

Aynen canım için rahat etsin diye bi acile git istersen belki kese fslan da görürsünüz bu vesileyle :) ama kahverengi olunca kanama denmiyor. Rengi kırmızı olmadıkça akıntı deniyor ve normal olması.
Ya bende iltihap var galiba zaten testte yüksek çıktı acaba ondan olmuş olabilir mi ben rahat değilim başkente gidersem orda muayene olabilirmiyim bilmiyorum seyhan başkent bize çok yakin

Ya bende iltihap var galiba zaten testte yüksek çıktı acaba ondan olmuş olabilir mi ben rahat değilim başkente gidersem orda muayene olabilirmiyim bilmiyorum seyhan başkent bize çok yakin
Nöbetci doktor varda muayene eder testte yapar iltihap vs varsa ilacta verir sen esini dinleme git icin rahat etsin.. Bos yere kendi kendini yiyecegine git ..

Kizlar meyroya gittik adam bol bol su ic dedi bakmadilar allaha şükür su an birşey yok inşallah olmaz bidaha çok korktum
Bende mutlaka git diyecektim neyseki gitmissin çok sevindim iyi olmana dikkat et cnm bolbol su içmek herşeye faydalı zaten geçmiş olsun cnm

Çok geçmiş olsun canm..İnşallah bebişin zamanını bekler öyle gelir annesinin kucağına.Gecen transferimde hep bu kvye is söyleyememem yüzünden doğru düzgün dinlenemedim islerimi kendim yaptım ama çokk zoruma gitti bir tek bilen oydu hiç faydası olmadı. Kızının başı ağrısa etrafında dört döner bir de benim için kızımla gelinim aynı der. .Hiç inanmıyorum..

Kizlar meyroya gittik adam bol bol su ic dedi bakmadilar allaha şükür su an birşey yok inşallah olmaz bidaha çok korktum
Ultrasondan bakmadı mi canm?Çok geçmiş olsun..Kahve rengi leke benden de gelmişti hamileyken canm sorun olmamıştı.Yine de o tür durumlarda dra görün sen.

Back