Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Medline nursel arslanhana canım. Normal doğum yanlısı bir doktor o yüzden onu seçtim.
Ay canım çok geçmiş olsun. Zamanında gelsin kuzucuk hayirlusiyla inşallah. Şimdi nasılsın peki daha iyimisin canm

Slm canim nasilsin keseyi gordunmu canim insallah hersey yolundadır
Slm canım. Keseleri ve yolksac lari gördük şükür. Ben bi hafta önce başka doktorda ogrendim ama Dün ilk kese randevu vardı . Gittim birinin kalp atışı duyuldu diğerinin duyulmadi. pınar hanim daha erken dedi geç tutununp geriden de gelebilir durmuş da olabilir dedi ama umutsuz değilim dedi. Hafta pazartesi tekrar gidcez bakalım hayırlısı

Cnm bence senin haftaya ikisininde kalp atımını duyacaksin yolk sacda varmış bu belirti bence insallah güzel haberle geleceksin bidahaki randevudan

Cnm bence senin haftaya ikisininde kalp atımını duyacaksin yolk sacda varmış bu belirti bence insallah güzel haberle geleceksin bidahaki randevudan
Aminnn canım benim inşallah. Bu gün kasigimda batma var arada belim de ağrıyor çok tedirginim ya sen nasilsn var mı sende ağrı sizi ne durumdasn

Aminnn canım benim inşallah. Bu gün kasigimda batma var arada belim de ağrıyor çok tedirginim ya sen nasilsn var mı sende ağrı sizi ne durumdasn
Canim bunlardan korkma bebisin tutunuyordur haftaya gittiğin zaman ikisini de kalbini duyacaksin rahat ol canım bebislerin uzme canım sen rahat olki bebislerinde öyle olsun canim

cnm agrilar kişiye gore değişiyor aşırı olmadıkça korkma bide bolbol yat dinlen cnm benim kasigim arada agriyor ama çok değil göğüslerim agriyor bide çok halsizim cnm hiç bisey istemiyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun cnm

Canim bunlardan korkma bebisin tutunuyordur haftaya gittiğin zaman ikisini de kalbini duyacaksin rahat ol canım bebislerin uzme canım sen rahat olki bebislerinde öyle olsun canim
İnşallah inşallah canım. İnsan detection oluyor bi de bu ara arkadaşların üzücü yazılarını okuyorum hep. Ondan da etkileniyor um sanrm. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Sevincimizi tamamına erdirsin. Yasamayanlara da tez vakit saglikli gebelikler nasip etsin

Amin amin canım. Dinleniyor um zaten genelde yatıyorum.halsizlik uyku ben de de var. Goguslerim şiş ama eskisi kadar acimiyor yanlara doğru dokununca yanlara dogru ağrı var. Aşırı ağrım yok şükür arada oluyor . Hemşireyi arayıp sorcam birazdqn

İnşallah önemli değildir cnm benimde göğüslerimin yanları aciyor dokununca belirtilerimiz aynı gidiyor seninle

Gunaydin canım varmı bir gelişme inşallah bebisin sabırsız olmayacak biraz daha bekleyecek içerde hayırlısıyla su günleride atlatirsin canım
Ay canım çok geçmiş olsun. Zamanında gelsin kuzucuk hayirlusiyla inşallah. Şimdi nasılsın peki daha iyimisin canm
Öğlene doğru eve çıktık dün akşama göre açılma gerilemiş. İğneyi de o yüzden önermediler. 3-4 hafta sonra yeniden daha büyük bir açılma yaşanırsa dozlarjn tekrarlanması gerekir, fazlası da zararlı dediler.9 eylülde tayfun beyden randevu aldım kontrol için. O muayeneden sonra karar vercez celestone yaptırıp yaptırmamaya...

Cnm maşallah gözün aydın inşallah gününde doğacak bebis

Canim ck sevindim bu habere inşallah bebisin erken gelmeyecek zamanını doldurana kadar bekleyecek sende artık bol bol dinlen hiç kalkma

Kızlar sizin haberlerinizi aldıkta okudukça mutlu oluyor insan.
Telefonum sıkıntılı olduğu için giremiyorum artık zorla okuyorum ve çıkıyorum .
Benim yine yarın randevum var merional iğneyi 1 haftadır göbekten vuruyorum tek kotkum ya yumurtalar büyümezse ? Sizde nasıl oldu kızlar herkesin bünyesi farklı tabi ama bende biraz kasıklara ara ara ağrı giriyor acaba psikolojik mi diyorum kendi kendime ..yarın herşey belli olacak bakalım inşallah büyümüş tepki vermişlerdir.Dua edin bana canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…