- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #4.761
Aynen benim neredeyse adanada gitmedigim doktor kalmadi son duragim baskent olsu. baskent cok iyi. Icin rahat olsun.Sağol canım o kadar çok doktor dolaştım ki aslında pek güvenm kalmadı ama son kez denemek istiyorum artık
Canim nasilsin ne zaman transferin olmustu senin nasıl gidiyo test tarihin nezamanAynen benim neredeyse adanada gitmedigim doktor kalmadi son duragim baskent olsu. baskent cok iyi. Icin rahat olsun.
Aynen benim neredeyse adanada gitmedigim doktor kalmadi son duragim baskent olsu. baskent cok iyi. Icin rahat olsun.
Ortak noktamiz çok desene ben 15-16 yıldır adanadayim liseden beri ailem hatayda tesadüfen bak
Ortak noktamiz çok desene ben 15-16 yıldır adanadayim liseden beri ailem hatayda tesadüfen bak
evet cnm başladık inss hayirlisiyla olur bu sefer sen nasılsın hamislik nasıl geçiyor sicaklardaKızlar bakamadım uzun zamandır. İnşallah her şey yolundadır. Rose sen tadaviye başladın sanırım canım. İnşallah güzel haberlerini aliriz.
Gülşah canım senin beklemede sanırım. Eylül gibi diye hatırlıyorum.
Hayatcim seni de test yapmış negatif görmüş diye okudum ama daha erken sanırım. Senin iki taneydi değil mi embriyo.test gününden bir gün önce yap bir de.ben öyle yapmıştım. Çünkü o haberi herkesin gözünün önünde almak istemiyordum. Her şeye önceden kendimi hazırlamış tim. Sevinci de hüznü de öncesinden yaşadım yani
Canim nasilsin ne zaman transferin olmustu senin nasıl gidiyo test tarihin nezaman[/QUOTE
Bekliyoruz hic bir sey hissetmiyorum. daha once dusuk yaptigimda tutunmayi hissetmistim. Test tarihim 1 hafta sonra
Insallah tutunur bebisin sana az kalmis insallah pozitifi görürsün canimBekliyoruz cnm 1 h
Mrh canım bana yine bildirim gelmiyordu tesadüf gördüm yeni yorumları. Ben de kaç gündür kimse yazmıyor diyordum.:))Canm yarın test günüm.Bugün Pazar olduğu için gebelik testi almak icin yakınımda açık eczane yok o yüzden yarini beklicem artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.Kızlar bakamadım uzun zamandır. İnşallah her şey yolundadır. Rose sen tadaviye başladın sanırım canım. İnşallah güzel haberlerini aliriz.
Gülşah canım senin beklemede sanırım. Eylül gibi diye hatırlıyorum.
Hayatcim seni de test yapmış negatif görmüş diye okudum ama daha erken sanırım. Senin iki taneydi değil mi embriyo.test gününden bir gün önce yap bir de.ben öyle yapmıştım. Çünkü o haberi herkesin gözünün önünde almak istemiyordum. Her şeye önceden kendimi hazırlamış tim. Sevinci de hüznü de öncesinden yaşadım yani
Mrh canım bana yine bildirim gelmiyordu tesadüf gördüm yeni yorumları. Ben de kaç gündür kimse yazmıyor diyordum.:))Canm yarın test günüm.Bugün Pazar olduğu için gebelik testi almak icin yakınımda açık eczane yok o yüzden yarini beklicem artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Canim bugun test günün insallah pozitif sonuc alirsin güzel haberlerini bekliyoruzMrh canım bana yine bildirim gelmiyordu tesadüf gördüm yeni yorumları. Ben de kaç gündür kimse yazmıyor diyordum.:))Canm yarın test günüm.Bugün Pazar olduğu için gebelik testi almak icin yakınımda açık eczane yok o yüzden yarini beklicem artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
inşallah pozitifi görürüsün cnm. bu bekleyiş ne zor boyle. hiç bi farklılık belirti hissediyormusun. ben hiç bir şey hissetmiyorum.Mrh canım bana yine bildirim gelmiyordu tesadüf gördüm yeni yorumları. Ben de kaç gündür kimse yazmıyor diyordum.:))Canm yarın test günüm.Bugün Pazar olduğu için gebelik testi almak icin yakınımda açık eczane yok o yüzden yarini beklicem artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Canim bugun test günün insallah pozitif sonuc alirsin güzel haberlerini bekliyoruz
Günaydın kızlar ben de bişey hissetmiyorum.Kan testi yaptırdım bir bir buçuk saate arayıp söyleyecekler.Pek umudum yok tutaste arkadaşımızın msjindan sonra dün aksam eşime nöbetçi eczaneden gebelik testi aldirdim.Negatif çıktı kendimi hazırlamış oldum enazindan.Ama hemşire belli olmaz diyor asıl sonucu kan testi söyler dedi bilmiyorum artık hayırlısı.inşallah pozitifi görürüsün cnm. bu bekleyiş ne zor boyle. hiç bi farklılık belirti hissediyormusun. ben hiç bir şey hissetmiyorum.buda çok canımı sıkıyor.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Çok üzüldüm. bende aynısını yapacağım test gününden önce kendim test yapacağım. en azından kendimi olumlu yada olumsuz daha iyi hazırlarım.Kan testi sonucum negatifAllah hepimiz için hayırlısını nasip etsin.
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Çok üzüldüm. bende aynısını yapacağım test gününden önce kendim test yapacağım. en azından kendimi olumlu yada olumsuz daha iyi hazırlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?