Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Aynen 8 senelik evliyim çok düşükler çok yordu beni psikolojik olarak aşılama da olmaz dedi Iskenderun da doktor şimdi de başkent tüp bebek için randevu aldık hayırlısı olsun bakalım ya

Ben 8 sene oldu adana dan çıkalı ama tabi sürekli gidiyorum ailem geliyor şimdi den zaten stres basıyor salı günü gideceğim sıcaklar da ne yapacam diye düşünüyorum geçen hafta bizimkiler kaçıp geldi0sıcaktan bi kaç gün kalıp gittiler:)

evet cnm başladık inss hayirlisiyla olur bu sefer sen nasılsın hamislik nasıl geçiyor sicaklarda

Kızlar aklıma takıldı aranizda aşılama yaptırıp da hamile kalan var mi ?? Yoksa bu aşılama ile.tup bebek.kavramını doktorumuz mu belirliyor ???
Bana gelirken yanında vukuatli nüfus kayıt örneği getir dedi iğneler için öyle olunca daha uyguna geliyormuş..hemşirenin verdiği kağıda da bi baktım aşılama için grekli evraklar diyor acaba bana iğne sonrası aşılama mi yapacak ki??bidaki gidişimde soracam tabi ama yinede size danışmak istedim.birde kızlar acaba aşılama ne kadara mal oluyor fiyat olarak biliyormusunuz ???

Mrh canım bana yine bildirim gelmiyordu tesadüf gördüm yeni yorumları. Ben de kaç gündür kimse yazmıyor diyordum.:))Canm yarın test günüm.Bugün Pazar olduğu için gebelik testi almak icin yakınımda açık eczane yok o yüzden yarini beklicem artık. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

EVet iki embriyo canm.Bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor?

Canim bugun test günün insallah pozitif sonuc alirsin güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah pozitifi görürüsün cnm. bu bekleyiş ne zor boyle. hiç bi farklılık belirti hissediyormusun. ben hiç bir şey hissetmiyorum. buda çok canımı sıkıyor.

Canim bugun test günün insallah pozitif sonuc alirsin güzel haberlerini bekliyoruz
inşallah pozitifi görürüsün cnm. bu bekleyiş ne zor boyle. hiç bi farklılık belirti hissediyormusun. ben hiç bir şey hissetmiyorum. buda çok canımı sıkıyor.
Günaydın kızlar ben de bişey hissetmiyorum.Kan testi yaptırdım bir bir buçuk saate arayıp söyleyecekler.Pek umudum yok tutaste arkadaşımızın msjindan sonra dün aksam eşime nöbetçi eczaneden gebelik testi aldirdim.Negatif çıktı kendimi hazırlamış oldum enazindan.Ama hemşire belli olmaz diyor asıl sonucu kan testi söyler dedi bilmiyorum artık hayırlısı.

Sağol canım aynen öyle yapabilirsin.Beklediğim bir sonuç olduğu için çabuk toparlandım.Duşumu aldım evden çıktım. İnşallah pozitif sonuç alırsın. Rabbim bebeğini (bebeklerini)sana bagişlasin inşallah..
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun. Çok üzüldüm. bende aynısını yapacağım test gününden önce kendim test yapacağım. en azından kendimi olumlu yada olumsuz daha iyi hazırlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…