- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.521
probl var mı veya ne olduğu belli mi? belki aşılamayla olma şansı yok diye önermemişlerdir diye düşündüm. toplamda 3 tane aşılama hakkı verior devlet. en az 2 tane yaptırırsan sonraki 3 tüp bebekte de destek ödüyor. yaklaşık olarak 3 bin civarı indirim sağlıyor. ayrıntısını bilmediğim için muayenye falan gittin tüp bebek önerdi ve adet mi bekliosunuz?Canim cok teşekkür ederim ilgin için.Rapor çıkmaz bize galiba,çünkü ilk denememiz olacak.Aşılama falan da olmadı. İlaçları dr belirlemiyor mu?Ben hiç anlamam canım ne yapacağız, hangi ilaçları ne kadar kullanmalıyım çok yabancıyım bu konuya.inş sıkıntı olmaz ya.
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. aşılama olmadan rapor verme şansları oluyor mu ? ben pgt hastasıyım 8 9 ay kadarda ebelik oluşmadı erkek sorunuda yok bende sadece situs inversus mevcutprobl var mı veya ne olduğu belli mi? belki aşılamayla olma şansı yok diye önermemişlerdir diye düşündüm. toplamda 3 tane aşılama hakkı verior devlet. en az 2 tane yaptırırsan sonraki 3 tüp bebekte de destek ödüyor. yaklaşık olarak 3 bin civarı indirim sağlıyor. ayrıntısını bilmediğim için muayenye falan gittin tüp bebek önerdi ve adet mi bekliosunuz?
ilaç konusunda da aslında ilaçlar birbirinin aynı işlevde ama doza göre isimleri farklı genelde. herkesin yanıt verdiği doz farklı oluyor. genelde duyduğum kadarıyla düşükle başlıorlar sonra kanda e2 bakarak gerekiorsa dozu artırıorlar. yani ilaca ne kadar ödeyeceğin baştan belli olmuyor. tabi doktor belirlior ilacı şunu istiorum dememiz gibi bi durum yok :)
sağol canım darısı en kısa zamanda başınıza. ben biraz çekinerek yazıorum hamile kalmaya çalışan arkadaşların çoğunluk olduğu başlıklarda ama benim iyi sonuçları duymaya o kadar çok ihtiyacım olmuştu ki, anlatmak ve umut vermek istiyorum.Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. aşılama olmadan rapor verme şansları oluyor mu ? ben pgt hastasıyım 8 9 ay kadarda ebelik oluşmadı erkek sorunuda yok bende sadece situs inversus mevcut
bazen başarı hikayeleri okumak hepimize iyi geliyor .. ben tayfun bey in hastasıyım 2 tüp bebek tedavisi gördüm pgt hastası olduğum ve doğaldan hiç denemediğim için ve yılım dolmdığı için hakkım yoktu.bebeğinin cinsiyeti ne ?sağol canım darısı en kısa zamanda başınıza. ben biraz çekinerek yazıorum hamile kalmaya çalışan arkadaşların çoğunluk olduğu başlıklarda ama benim iyi sonuçları duymaya o kadar çok ihtiyacım olmuştu ki, anlatmak ve umut vermek istiyorum.
canım inan ki onu bilmiyorum. benim sebepsiz infertiliteydi ve dediğim gibi aşılamayı ve rapor olayını esra hanımdan duyduk biz. yoksa direkt tüp bebek istiyorduk. hatta şöyle bir şey oldu bende ilk aşılamada tek yumurta oluşmuştu 75lik ilaçla. ikinci ay yumurta sayısını 2 yapmaya çalışalım dedi dozu 100e çıkardı. ilk kontrolde 11 yumurta vardı bu şekilde aşılama yapamayız dedi iptal oldu aşılamam. tüp bebeğe geçmeyi onaylarsanız ilaca devam edelim yumurtaların toplansın dedi biz de kabul ettik. iğneye devam ettim. 32 yumurta olmuştu sonunda.
2 aşılama şartını sağlayamadık böylece. ama buna rescue ivf yani kurtarma tüp bebeği diyorlar zorunlu iptsl edildiği için hastane indirim yapacak size, tüp bebek ilaçlarını da aşılama raporunla aldığın için devlet desteğiyle aynı ücrete gelecek dediler. muayene ücretleri dahil hesaplamıştım her şeye 4000 lira civarı verdik.
Masallah. Ben de esra hocaya gidiyorum. Bizde önce allaha sonrada doktorumuzaa güvendik. Asilama %10 tup bebek %40 şans var size bırakıyorum dedi. Bakalim artıksağol canım darısı en kısa zamanda başınıza. ben biraz çekinerek yazıorum hamile kalmaya çalışan arkadaşların çoğunluk olduğu başlıklarda ama benim iyi sonuçları duymaya o kadar çok ihtiyacım olmuştu ki, anlatmak ve umut vermek istiyorum.
canım inan ki onu bilmiyorum. benim sebepsiz infertiliteydi ve dediğim gibi aşılamayı ve rapor olayını esra hanımdan duyduk biz. yoksa direkt tüp bebek istiyorduk. hatta şöyle bir şey oldu bende ilk aşılamada tek yumurta oluşmuştu 75lik ilaçla. ikinci ay yumurta sayısını 2 yapmaya çalışalım dedi dozu 100e çıkardı. ilk kontrolde 11 yumurta vardı bu şekilde aşılama yapamayız dedi iptal oldu aşılamam. tüp bebeğe geçmeyi onaylarsanız ilaca devam edelim yumurtaların toplansın dedi biz de kabul ettik. iğneye devam ettim. 32 yumurta olmuştu sonunda.
2 aşılama şartını sağlayamadık böylece. ama buna rescue ivf yani kurtarma tüp bebeği diyorlar zorunlu iptsl edildiği için hastane indirim yapacak size, tüp bebek ilaçlarını da aşılama raporunla aldığın için devlet desteğiyle aynı ücrete gelecek dediler. muayene ücretleri dahil hesaplamıştım her şeye 4000 lira civarı verdik.
Anladım canım. 8. Tüp bebekte bebeği olan bi tanıdığımız var. Oğlu olmuştu. Oğlan 10 yaşındayken arka arkaya kazara hamile kaldı. Maddi manevi zorluor ama yılmamak gerek. Daha öğrenemedik cinsiyeti. 5 mayısta randevum var 2li test yapılacak belki o zaman öğreniriz diye umuyorum :)bazen başarı hikayeleri okumak hepimize iyi geliyor .. ben tayfun bey in hastasıyım 2 tüp bebek tedavisi gördüm pgt hastası olduğum ve doğaldan hiç denemediğim için ve yılım dolmdığı için hakkım yoktu.bebeğinin cinsiyeti ne ?
Evet hatta bana tüp bebek için %35 demişti. Rapor alabiliyorsanız iki aşılama yap derim. Sonuçta tüp bebek 7 bin civarı ve üstüne de çıkıor. Rapor olunca tüp bebek için de 4 bin civarı ödeniorMasalla
Masallah. Ben de esra hocaya gidiyorum. Bizde önce allaha sonrada doktorumuzaa güvendik. Asilama %10 tup bebek %40 şans var size bırakıyorum dedi. Bakalim artık
MAŞALLAH CANIM benim de ihtimallerim çok düşük pgt olmama rağmen ... normal yolla deneyen çiftler de 6 7Anladım canım. 8. Tüp bebekte bebeği olan bi tanıdığımız var. Oğlu olmuştu. Oğlan 10 yaşındayken arka arkaya kazara hamile kaldı. Maddi manevi zorluor ama yılmamak gerek. Daha öğrenemedik cinsiyeti. 5 mayısta randevum var 2li test yapılacak belki o zaman öğreniriz diye umuyorum :)
Ben çok umutsuzdum transfer öncesinde. 32 yumurtamdan 23ü olgundu ama 7 tanesi döllendi sadece. 5. Günde dd sadece 5 embriyomuz kaldı. 1 i iyi kalite diğerleri pek iyi değilmiş. İyi kalite olan transfer edildi. Ama yumurta da sperm de çok iyi değldi dediler. Haliyle moralim bozuldu. Ohss oldum kötü durumdaydım. Transfer esnasında sedyeye bile uzanıp kalkamadım kendi başıma. Aşılamada hiç bişi hissetmemiştim çok kastım kendimi transferde doktkr böyle yapamam ama falan serbest bırak kendini dedi. Bir de transferin ertesi günü ohss azaldı ve geçti. Birkaç gün sonra da daha kötü şekilde geri döndü. İşte olmadı falan diyordum. Meğerse transfer sonrası ohss gebelik belirtisi oluormuş.
kısmetten öte yol yok derler kısmetinmiş demek ki :) rabbim bizlerede tez vkitte nasip eylesinAnladım canım. 8. Tüp bebekte bebeği olan bi tanıdığımız var. Oğlu olmuştu. Oğlan 10 yaşındayken arka arkaya kazara hamile kaldı. Maddi manevi zorluor ama yılmamak gerek. Daha öğrenemedik cinsiyeti. 5 mayısta randevum var 2li test yapılacak belki o zaman öğreniriz diye umuyorum :)
Ben çok umutsuzdum transfer öncesinde. 32 yumurtamdan 23ü olgundu ama 7 tanesi döllendi sadece. 5. Günde dd sadece 5 embriyomuz kaldı. 1 i iyi kalite diğerleri pek iyi değilmiş. İyi kalite olan transfer edildi. Ama yumurta da sperm de çok iyi değldi dediler. Haliyle moralim bozuldu. Ohss oldum kötü durumdaydım. Transfer esnasında sedyeye bile uzanıp kalkamadım kendi başıma. Aşılamada hiç bişi hissetmemiştim çok kastım kendimi transferde doktkr böyle yapamam ama falan serbest bırak kendini dedi. Bir de transferin ertesi günü ohss azaldı ve geçti. Birkaç gün sonra da daha kötü şekilde geri döndü. İşte olmadı falan diyordum. Meğerse transfer sonrası ohss gebelik belirtisi oluormuş.
Öyle evet. Ben hep keşke kışlaya daha önce gelseymişim diorum ama sonra kısmet belki önce gelsem hemen olmayacaktı diorm. Yumurta sayısı açısından olasılığın düşüor ama pgt den sonra tutma ihtimali daha yüksek diye duyuorm. Daha sağlıklı daha güçlü embriyolar kalıor çünkü geriye. Ama olsun tek yumurta oluşan onu da 2. Gün transferle hamile kalan insanlar dahi var. Kısmetindeyse zamanı gelmişse olacak inşallah en yakın zamanda :)MAŞALLAH CANIM benim de ihtimallerim çok düşük pgt olmama rağmen ... normal yolla deneyen çiftler de 6 7
kısmetten öte yol yok derler kısmetinmiş demek ki :) rabbim bizlerede tez vkitte nasip eylesin
cnm herzaman yaz lütfen burda birbirimize her yönden destek oluyoruz guzel hikayeler duymak gormek hepimize iyi geliyor inss bebeğini sagsalim kucağına alırsın cnm sendesağol canım darısı en kısa zamanda başınıza. ben biraz çekinerek yazıorum hamile kalmaya çalışan arkadaşların çoğunluk olduğu başlıklarda ama benim iyi sonuçları duymaya o kadar çok ihtiyacım olmuştu ki, anlatmak ve umut vermek istiyorum.
Cnm rapor çıkmaz size çünkü Allah bagislasin bir oğlun var çocuk oldumu devlet karşılamiyor ilaçların kullanımını hemşireler yardımcı oluyor zaten hiç merak etme inss tedavin çok güzel geçsin sonucuda pozitif olsun inssCanim cok teşekkür ederim ilgin için.Rapor çıkmaz bize galiba,çünkü ilk denememiz olacak.Aşılama falan da olmadı. İlaçları dr belirlemiyor mu?Ben hiç anlamam canım ne yapacağız, hangi ilaçları ne kadar kullanmalıyım çok yabancıyım bu konuya.inş sıkıntı olmaz ya.
probl var mı veya ne olduğu belli mi? belki aşılamayla olma şansı yok diye önermemişlerdir diye düşündüm. toplamda 3 tane aşılama hakkı verior devlet. en az 2 tane yaptırırsan sonraki 3 tüp bebekte de destek ödüyor. yaklaşık olarak 3 bin civarı indirim sağlıyor. ayrıntısını bilmediğim için muayenye falan gittin tüp bebek önerdi ve adet mi bekliosunuz?
ilaç konusunda da aslında ilaçlar birbirinin aynı işlevde ama doza göre isimleri farklı genelde. herkesin yanıt verdiği doz farklı oluyor. genelde duyduğum kadarıyla düşükle başlıorlar sonra kanda e2 bakarak gerekiorsa dozu artırıorlar. yani ilaca ne kadar ödeyeceğin baştan belli olmuyor. tabi doktor belirlior ilacı şunu istiorum dememiz gibi bi durum yok :)
İnş canım çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklariz.Sulu usg de myom görünmüştü, aynı gün rahim filmi de çekilmişti. Dr sorun olmaz dedi.Gecen haftadan beri sol kasığıma doğru bir ağrı oluyor ara ara ama fazla degil.İnş bir sorun olmaz.Normalde sıkıntı çıkmazsa adetimle birlikte başlayacağız tedaviye.Cnm rapor çıkmaz size çünkü Allah bagislasin bir oğlun var çocuk oldumu devlet karşılamiyor ilaçların kullanımını hemşireler yardımcı oluyor zaten hiç merak etme inss tedavin çok güzel geçsin sonucuda pozitif olsun inss
cnm Dr dediyse doğrudur miyomun yeri önemli demekki seninki sorun olmayacak yerdeymiş inss ta olmaz sorun ilk tedavinde yavruna kavusursun cnm stres yapma hep olumlu dusun cnmİnş canım çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucaklariz.Sulu usg de myom görünmüştü, aynı gün rahim filmi de çekilmişti. Dr sorun olmaz dedi.Gecen haftadan beri sol kasığıma doğru bir ağrı oluyor ara ara ama fazla degil.İnş bir sorun olmaz.Normalde sıkıntı çıkmazsa adetimle birlikte başlayacağız tedaviye.
cnm Dr dediyse doğrudur miyomun yeri önemli demekki seninki sorun olmayacak yerdeymiş inss ta olmaz sorun ilk tedavinde yavruna kavusursun cnm stres yapma hep olumlu dusun cnm
Canim ya neler geldi başıma T1 t 2 ye baktiracagim dedim bağışıklık mis dedim adama oda ta ona bakıma falan diyo sonra hemşire yi aradım sordum neye bakacagiz diye oda Th1 th2 deyince sorun çözüldü ama geç saate gittiğim için yaptırmadim haftaya kaldi bide 400 bide doktora 300 verdim toplamda 700 vereceğizG gulsahhh01 canım gittin mi drye
Yok canim ya gittim doktora da test icin geç kaldik haftaya yaptiracagim insallahG gulsahhh01 cnm yaptirabildinmi cnm testini inss sorunsuz halletmissindir
Amin cnm inssÇok saol canm.Allah güzel gönlüne göre versin,hiçbirimize daha fazla evlat kokusunu aratmasın, kucaklarimizi saglikli,hayirli evlatlarla doldursun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?