- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.501
Hatta randevu almakta çok zordur.aldıysanız ne mutlumerhaba esra bulgan hastası olan var mı?salı günü randevum var.yumurta rezervim düşük.arkadaş tavsiyesiyle gidiyorum.yaklaşımı nasıl olur acaba...
zor aldık 2 ay sürdü ama almayı başardım.hayırlısı olsun hakkımızda...Hatta randevu almakta çok zordur.aldıysanız ne mutlu
Canim baskentte esra hoca çok iyi çok pozitif bir doktor canim insallah memnun kalirsin canimzor aldık 2 ay sürdü ama almayı başardım.hayırlısı olsun hakkımızda...
hoşgeldin öncelikle cnm Bşk bütün drlari iyi cnm Esra hanim a giden arkadaslarda hep memnunlar cnm inss sizede faydalı olurmerhaba esra bulgan hastası olan var mı?salı günü randevum var.yumurta rezervim düşük.arkadaş tavsiyesiyle gidiyorum.yaklaşımı nasıl olur acaba...
Slm canim nasilsin nasil gidiyo canimTünaydın kızlar güzel bir gün olsun hepimize
Slm iyidir cnm sagol bildiğin aynı şeyler oğlumun sınavı yaklaştı onun stresi var sadeceSlm canim nasilsin nasil gidiyo canim
inşallah cnmCanim baskentte esra hoca çok iyi çok pozitif bir doktor canim insallah memnun kalirsin canim
hoşbulduk cnm inşallahhoşgeldin öncelikle cnm Bşk bütün drlari iyi cnm Esra hanim a giden arkadaslarda hep memnunlar cnm inss sizede faydalı olur
Günaydın cnm iyiyim sağol cnm sen nasilsingüneydın kızlar nasılsınız
teşekkürler iyiyim bende iyi haftalarGünaydın cnm iyiyim sağol cnm sen nasilsin
Insallah canim ya saat 4.40 ta randevum acaba o saatte kan tahlili yaparlar mi
merhaba ben de esra hanımın hastasıydım. bana volkan eczanesinden hiç bahsetmemişlerdi sanırım tanıdık eczane var mı diye sorduklarından dolayıdır. ben raporlu olarak aldım ilk olarak merional 75 likle başlamıştık raporum 13 tanesini karşıladı ben 11 tane kullanmıştım 2 tanesi hala duruor hatta. tanıdı eczane verdi ilacı rapor çıkınca farkını ödedik. yine tanıdıık eczane varsa o gün için getirtip ödemeyi sonra yapabilirsiniz de. fiyat hangi ilaç verildi ona göre değişiyor baya. merional 35 liraydı her dozun etiket fiyatı. sonraki ay 100lük puregona geçtim ben onda bir kutuda 300 doz vardı 200 liraydı. biz de rapordan habersiz gitmiştik direkt tüp bebek istiyorduk ama esra hanım 2 aşılama tavsiye etti bize sonrasında tüp bebekte de devlet desteği alırsınız en kötü. şansınız yok değil aşılamada da dedi. eğer şartınız uyuorsa gerçekten çok büyük katkısı oluyor raporunCanim adetim Mayıs biri ikisi gibi inş. .Volkan Eczanesi nerde canım?Hastaneye ilk gideceğimiz gün yanımızda tahmini nekadar para bulundurmamiz gerekiyor?Hemen o gün mü ilaçları alacaz canım? Canim benim çok soru sordum ama iyiki de sizi tanimisim ya..:))Çok teşekkür ederim..:)))
ben güveniyorum başkente. acıbademe ise güvenim sıfır. oraya o kadar ödeyeceğine belki fazladan 2 tüp bebek yaparsın. bir arkadaşım acıbademde 3 aşılama sonrası başkente başladı çok pişman oraya gittiğine.Günaydın kızlar . Nasılsıniz . Ben kararsızlık içindeyim yine. Tüp bebeğe başlamak istiyorum ama nerde. Tayfun beyi seviyorum iyi bir doktor ama tup bebekte asıl is embriyolog da ve Laboratuvar da acaba başkent bu konuda nasıl . Acıbadem mi başkent mi .
açlık gerektirmeyen bi tahlilse kanını alırlar sonuç ertsi gün çıkar canım.Insallah canim ya saat 4.40 ta randevum acaba o saatte kan tahlili yaparlar mi
Canim cok teşekkür ederim ilgin için.Rapor çıkmaz bize galiba,çünkü ilk denememiz olacak.Aşılama falan da olmadı. İlaçları dr belirlemiyor mu?Ben hiç anlamam canım ne yapacağız, hangi ilaçları ne kadar kullanmalıyım çok yabancıyım bu konuya.inş sıkıntı olmaz ya.merhaba ben de esra hanımın hastasıydım. bana volkan eczanesinden hiç bahsetmemişlerdi sanırım tanıdık eczane var mı diye sorduklarından dolayıdır. ben raporlu olarak aldım ilk olarak merional 75 likle başlamıştık raporum 13 tanesini karşıladı ben 11 tane kullanmıştım 2 tanesi hala duruor hatta. tanıdı eczane verdi ilacı rapor çıkınca farkını ödedik. yine tanıdıık eczane varsa o gün için getirtip ödemeyi sonra yapabilirsiniz de. fiyat hangi ilaç verildi ona göre değişiyor baya. merional 35 liraydı her dozun etiket fiyatı. sonraki ay 100lük puregona geçtim ben onda bir kutuda 300 doz vardı 200 liraydı. biz de rapordan habersiz gitmiştik direkt tüp bebek istiyorduk ama esra hanım 2 aşılama tavsiye etti bize sonrasında tüp bebekte de devlet desteği alırsınız en kötü. şansınız yok değil aşılamada da dedi. eğer şartınız uyuorsa gerçekten çok büyük katkısı oluyor raporun
ben de esra hanımın hastasıydım çok memnun kaldım. ne dese hep güvendim ve boşa çıakrmadı güvenimi hiç. hayırlısıyla sen de memnun kalırsın inşallahmerhaba esra bulgan hastası olan var mı?salı günü randevum var.yumurta rezervim düşük.arkadaş tavsiyesiyle gidiyorum.yaklaşımı nasıl olur acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?