Adana'da riskli gebelik takibi yapan dr önerileriniz

cikonunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
550
1.013
23
Arkadaşlar
Erken doğum nedeniyle bebeğini kaybeden bi arkadaşım M melekarasim3006 için adana'da riskli gebelik takibi yapan iyi bir doktora ihtiyacımız var. Dört tane perinatalog varmış adana'da ama kimi tavsiye edersiniz? Aranızdan bu doktorlara giden var mı? Muayene ücretleri nedir? Allah rızası için bilgilerinizi bizimle paylaşın.

Buldunuz mu doktor ?
Hayır kimse bi tavsiyede bulunmadı, bizim istediğimiz gerçek hasta yorumları almak. Hani olur da aramızda hastası olanlar varsa yorum yapsınlar şu iyidir şuna gidin bu iyidir buna gidin şeklinde. Sizin bildiğiniz biri var mı? Perinatalog olmasa da riskli gebelik takibi yapan iletişimi iyi bi doktor tanıyo musunuz?

Hayır kimse bi tavsiyede bulunmadı, bizim istediğimiz gerçek hasta yorumları almak. Hani olur da aramızda hastası olanlar varsa yorum yapsınlar şu iyidir şuna gidin bu iyidir buna gidin şeklinde. Sizin bildiğiniz biri var mı? Perinatalog olmasa da riskli gebelik takibi yapan iletişimi iyi bi doktor tanıyo musunuz?
Ben adanada baskent hastanesine gittim.. sizi bi topikte etiketliyecegim siz oraya yazin gidenler eminim soyleyecektir ..

Ben Yüreğir başkentin yanında oturuyorum.trombofili paneli testlerimi orada yaptıracağım.
İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız. Kimseyi böyle sınamasın Rabbim.

Back
X