• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri adana'da önerilebilecek moda evi, gelinlikçi

ags_geln

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2013
62
0
16
Adana
kızlar, ben adana'da yaşıyorum adanalı arkadaşlarım bana tavsiye edebileceği moda evi, gelinlikçi var mı?

Merhaba , bende Adanalıyım . 1 aydır sürekli gelinlikçileri dolaşıyorum. vakıflar sarayında gözde moda ve çağla modaevinde gayet kaliteli modeller var. Atatürk caddesinde aysira hazır gelinlik satıyor fakat oldukça pahalı :s bu aralar indirimde yalnız :)
ben Arya yı çok beğendim özellikle çalışanları çok iyi.. Arya da gazipaşa da hemen köşede. onun karşısında da Henna var. orası da şıktı.

Merhaba , bende Adanalıyım . 1 aydır sürekli gelinlikçileri dolaşıyorum. vakıflar sarayında gözde moda ve çağla modaevinde gayet kaliteli modeller var. Atatürk caddesinde aysira hazır gelinlik satıyor fakat oldukça pahalı :s bu aralar indirimde yalnız :)
ben Arya yı çok beğendim özellikle çalışanları çok iyi.. Arya da gazipaşa da hemen köşede. onun karşısında da Henna var. orası da şıktı.

teşekkür ederim canım, söylediğin büütn gelinlikçilere baktım arya da çok pahalı bana birazda sahtekarlar gibi geldi :) atatürk cad. tiffany mağazasının üstünde birtane var yılardır albinia sanırım orası nasıl acaba bi fikrin var mı?

aryadaki çalışanlar çok iyiydi ama çok pahalıydı orası.. sahtekarlar mı hakkaten bilemem :D

Albinia daki kadın çok samimiydi ve bana güven verdi açıkçası. ama kendi çalışmalarını görünce çok da kaliteli durmuyordu gelinlikler.. dikişi iyise sorun yok zaten kumaşı senin istedğin kalitede seçerler. ben karar verdim bizim eve yakın bi modaevi var gün moda ordan diktireceğim inşallah.. kadın istedğin gibi dikiyor ve ordan gelinlik diktirene kınalık bedava.. sıfır dikiyor senden sadece giydirme parasını alıyor.

Atatürk caddesi ve gazipaşadaki gelinlikçilere şahsen bizim gücümüz yetmez. hemde israf bi gelinliğe 2 den fazlasını vermek.. feride fashion ı da beğenmedi benim bi arkadaşım ordan diktirdi.vakıflara da pahalı ve sahtekar çok diyen var.

aryadaki çalışanlar çok iyiydi ama çok pahalıydı orası.. sahtekarlar mı hakkaten bilemem :D

Albinia daki kadın çok samimiydi ve bana güven verdi açıkçası. ama kendi çalışmalarını görünce çok da kaliteli durmuyordu gelinlikler.. dikişi iyise sorun yok zaten kumaşı senin istedğin kalitede seçerler. ben karar verdim bizim eve yakın bi modaevi var gün moda ordan diktireceğim inşallah.. kadın istedğin gibi dikiyor ve ordan gelinlik diktirene kınalık bedava.. sıfır dikiyor senden sadece giydirme parasını alıyor.

Aynen canım bana da samimi geldi.ve son kararımı vererek albiniadan aldım bana en son diktiği modelini gösterdi güzeldi onu da aldım zaten ama dediğin gibi kumaşı kötü duranda vardı benimki fena durmuyordu yani.baakalım dikildikten sonra belli olcak ama kendi reklamını kendi yapacak sonuçta

hayırlı uğurlu olsun o zaman canım (: acaba hangisini seçtin ordan merak ettim :) son tasarımı vardı her yeri boncuk el işlemesi olan o da asil duruyordu..

Back