Merhaba öncelikle geç dönüşüm için özür dilerim.Geçen hafta amelliyat oldum 550 cc mentor marka takıldı kas altı.İki gün hastanede yattım acı eşiğim inanılmaz düşükmüş bunu anlamış oldum
İlk 4 5 gün inanılmaz zor geçti benim için .Şuan yaklaşık 10 gün oldu ve çok zorlamamak kaydıyla birçok işimi yapabiliyorum.Banyomu annem yaptırıyor sadece onu da yavaş yavaş kendim yapabileceğim bir sürece geliyorum.Şuan için tek sorun geceleri sırt üstü yatmak benim için.Amelliyat olmayı düşünüyorsanız en azından bir on gün bu şekilde zor geçiyor keşke yaptırmasaydım düşüncesine kapılıyorsunuz ama zamanla iyiki olmuşum diyor insan.Ben sadece daha büyük istiyordum.Şuan C cuptan daha fazlayım doktorum korsede falan D cup diyor.Ödem konusunda da benin göğüslerimde hiç ödem olmadı diyebilirim tamamı karnımda ödemin
Yani genel anlamda ben çok memnununun .Sadece aşırı büyük meme sevdiğim için ileride tekrardan amelliyat olurum kesinlikle.Şuan 22 yaşındayım 25 yaşında daha büyük büyük bir protezle değiştiririm.Umarım sizin de gönlünüze göre olur sağlıklı bir şekilde atlatırsınız olursanız inşallah