Adana'da kocadan eşine kahvaltı dayağı

4justice

* hasta la vista baby *
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2011
10.447
12.578
298
Olay, merkez Yüreğir ilçesinin Dervişler mahallesinde meydana geldi. İş aramak için evden erken çıkmak isteyen İsmet B. (41), Senem Gül B.'den kendisine kahvaltı hazırlamasını istedi. İsmet B., giyinip çıkmaya hazırlanırken, eşi Senem Gül B de, "Benim uykum var. Sana kahvaltıyı hazırlayamam. Bir şeyler ye git” dedi. Bu sözler üzerine kocası sinirlenip "Sen nasıl bir kadınsın. Ben iş bulmak için erkenden uyanıp
yollara düşüyorum sen rahatını bozmuyorsun” diyerek eşini darp etti. İsmet B. daha sonra evden ayrıldı.

Bunun üzerine kadın, polisi arayarak eşinin kendisini dövdüğünü söyleyip şikayetçi oldu. Akıncılar Polis Merkezinden gelen ekipler, Senem Gül B.'yi sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürdü. Bu sırada dayakçı koca İsmail B., gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorguda eşinin sözlerine çok sinirlendiğini söyleyen öfkeli koca, "Bir anlık öfkenin kurbanı oldum” dedi.

İsmet B., tedbir kararı alınarak serbest bırakıldı.

(İHA)

yine yine yine Adana

bu konuda ki yorumlarınızı çok merak ediyorum.. kadında da suç var ama yine de dayak hakedilmiyor bence

tabi ya. işlerine gelmeyince en kolay şey kadına şiddet uygulamak zaten.
kadın ancak onların istediği kadar sevişsin, istedikleri zaman sevişsin. onlar isteyince dokunulsun, onlar isteyince alaka gösterilsin. istedikleri zaman önlerine yemek koyulsun, istedikleri zaman istedikleri yemek yapılsın.
belki kadının canı sıkkındı, kim bilir belki kadına hep kötü davranıyordu kadın o yüzden tersledi bilemeyiz.
ha diyelim ki kadın sırf canı istediği için öyle davrandı ve kahvaltı hazırlamadı. şiddet mi uygulaması gerekir.
kalksın kendi hazırlasın kişisel uşağı mı kadın onun.
işine gelmiyorsa boşasın. tek bir fıske bile vurmaya hakkı yok.

bir adanalı olarak
kavurucu sıcak milletin başına vurmuş diyorum

şaka bi yana nahoş bir olay
tabii hiç bir canlı dayağı haketmez

yine yine yine Adana

bu konuda ki yorumlarınızı çok merak ediyorum.. kadında da suç var ama yine de dayak hakedilmiyor bence

Ne olursa olsun, ister aldatsın kadın, ister hakaret etsin, ister kavgayı körüklesin erkeğin kadını dövmesine karşıyım çünkü erkeğin en cılızı bile kadından kuvvetli oluyor ve erkek gözü dönüp vurduğunda öldüresiye vuruyor, vurdukça öfkesi körükleniyor ve hırslanıyor.
Kadın sonuna kadar hatalı olsun, erkek kaba kuvvete başvurmak yerine kapıyı vurup gitmeli, duruma göre konuşulup halledilecek bir konuysa sakinleştiğinde oturup konuşmalı veya boşanmalı.

bu haberi okudugum yerde yorumlarda çoğu kişi kadını haksız bulmuş adama iyi yapmış daha beter yapsaydın denmiş..
hatta kadınlar bile adam iyi yapmış yan gelip yatacaksan babanın evinde git yat ne diye evlendin vs diye yorumlar yazılmış..
höh dedim noluyoruz ben mi çok iyimser düşünüyorum dedim o yüzden özellikle paylaştım
KK kadınları yine belli etti kendini

dayağı hiç bi canlı hiç bi şekilde haketmez

heleki hergün bi buçukta yiyoruz biz yaz geleli
kurs olduğu için eşimin gittiğini bile duymuyorum bazen
oda hep takılıyor öğretmenliğe geçince benim iş yaş diye

ki açlığa hiç dayanamaz

Eeee ne de olsa biz KK kadınlarıyız, hem özeliz hem güzeliz

Kendi hazırlayıp zıkkımlansaymış.Türkiyede erkekler kadın hizmeti odaklı yetiştiriliyor maalesef.Karısı hastalansa iki kap yemek yapamayıp aç kalacak adamlar biliyorum..Dövme işine gelince,o adamın hödüklüğünden dolayı olmuş.Kadın da bir kenara büzüşmeyip hemen polisi aramış,helal olsun..

Adana erkeğinden bir cacık olmaz
çoğu küfürbaz ve yerli değil ,en çok göç alan ilimiz epey karışık

Konu hakkında yorumları okuyordum en son yorumu yazan ema1 adlı üyenin imza mı deniyor tam bilmiyorum bişeyler yazılıyor ya ya da resim falan konuyor o kısımda yazan yazı dikkatimi çekti.
"kim geç kalırsa, hayat onu cezalandırır"
Kadında güne geç başlayınca kocası olacak insanlıktan çıkmış herif kadını dövüp cezalandırmış güya.
Kahvaltı hazırlamadı diye dövmek zorunda mısın belki kadın hazırlamak istemiyorum uykum var dediğinde olumlu bi şekilde sevgiyle yaklaşıp tekrar söyleseydi bak ben ailem için senin için iş aramaya gideceğim sen de bana destek olsan deseydi kadın belki de kalkacaktı ya da kalkmayıp sebebini açıklayıp uyumaya devam edecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…