Bunları bilmiyorumda,bizimde yediğimiz biryer vardı,havaalaınndan çıktıktan sonra mersin yolu üzerinde recep usta var orada yedik bir kaç kere.Evet Adanamız da en güzel kebap nerede yenir
Hem Adanalılar için olsun hem dışardan ziyarete gelenler için
1- Kaburgacı Yaşar Usta
2- Bol Kepçe
3- Yeşil Kapı
4- Zeki Usta
Derim ben.
Aaaa bende orda yemedim işte bak Bi Adanalıya yer söylemek MükemmelBunları bilmiyorumda,bizimde yediğimiz biryer vardı,havaalaınndan çıktıktan sonra mersin yolu üzerinde recep usta var orada yedik bir kaç kere.
Muhteşemdi kebabı tavsiye ederim onuda.
Demi yani hemide bir angaralı olaraktan,istanbuldan kalkıp orada yemeyinde keyfi başka tabi.Aaaa bende orda yemedim işte bak Bi Adanalıya yer söylemek Mükemmel
Sen ne arıyon adanada bakalımyeşil kapı çok salaş ama bir çok yerden cok daha lezzetli
kaybettiğim kilolarımı ablaSen ne arıyon adanada bakalım
Buldunmu gariiiikaybettiğim kilolarımı abla
Kendi yerinde yemek gibi olmuyor deynepcim,illa yerinde yiyecen kebabı.Son seferinde internetten sipariş etmiştim seçili restoranların birinde bulunduğum yere yakın
Aynı hataya düşmeyin de
Orda bi durucanGardeş bi durun adana kebap memleketimde yenir. İlk urfada sonra antepte
Urfada'da yedim patlıcan kebabıydı muhteşemdi oda,yerlen tatlı biber varmı gafletinde bulundumGardeş bi durun adana kebap memleketimde yenir. İlk urfada sonra antepte
bu çok iyiydikaybettiğim kilolarımı abla
Hepinizi bekliyorum hadi gelin bana , kebap dediğin urfada yenir ne adanasıOrda bi durucandur kizz adanalilar güneşe degil busefer sana ates etsin