• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da kadınların alışveriş merkezindeki sıra kavgası

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Adana'da kıyafet satan bir mağazada 3 kadın, alışveriş sonrası kasa önünde girdikleri sırada birbirlerinin saçını çekerek kavga etti. Kadınların kavgası, başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile kaydedildi
Sitene Ekle
adana-da-kadinlarin-alisveris-merkezindeki-sira-kavgasi-7000895.Jpeg

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

DHA

Olay, Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde bulunan kıyafet mağazasında meydana geldi. Kasa sırası nedeniyle tartışan 3 kadın kavga etti.

Başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile görüntülenen olayda, alışveriş sonrası sıraya giren 2 kadın, aniden önlerindeki başka bir kadınla tartışmaya başlarken görülüyor.

Kadınlardan ikisi, birbirlerinin saçını çekerek kavga ederken, mağaza görevlileri tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı.

2 kadın, bağırarak kavga ettikleri diğer kadına tehditler savurdu. Bu sırada sivil giyimli bir erkek, polis olduğunu belirterek kadınları karakola gidip şikayetçi olmaları gerektiğini söylüyor.

Görüntüler, 2 kadının mağaza personeli tarafından uzaklaştırılmasıyla sona erdi.

http://www.milliyet.com.tr/adana-da-kadinlarin-alisveris-gundem-2241620/

Adana da olmasa buralar ıssız kalacak. :deli:

Yazık reyon ve kasa görevlilerine. :)

şimdi tv de izledim, adamın biride yürü karakola ben polisim diyo:KK70:

LCW niyi bu kadar tutuluyor anlamam

Üniversite önce ben de çalıştım lcw de kasiyer olarak, Allahım kabus gibiydi müdür bizi ayakta tutmak için enerji içeceği verip duruyordu kendimi ringe hazırlanan boksör gibi hissediyordum:KK53:
:KK48::KK48:

öyledir eminim canım ya, şimdi kızcaksınız ama özelliklede müşteri çoğunlu kadın, daha da zor nazı kaprisi, sıraya uyan uymayan, kokmuş giysiyi iade etmeye çalışan, bluz etiketini orasını burasını kesmiş yakası ful fontoden lekesi olmuş değiştirme derdinde
gerçi sıra konusuna insiyatif almıyorlar, müşteriler kendileri halletsin diye düşünüyorlar bulaşmamak için herhalde, birine bişey dese diğeri şikayet edecek

:KK48::KK48:

öyledir eminim canım ya, şimdi kızcaksınız ama özelliklede müşteri çoğunlu kadın, daha da zor nazı kaprisi, sıraya uyan uymayan, kokmuş giysiyi iade etmeye çalışan, bluz etiketini orasını burasını kesmiş yakası ful fontoden lekesi olmuş değiştirme derdinde
gerçi sıra konusuna insiyatif almıyorlar, müşteriler kendileri halletsin diye düşünüyorlar bulaşmamak için herhalde, birine bişey dese diğeri şikayet edecek
Ben orada çalışmadan önce feministtim çıkarken baya bildiğin kadın düşmanı oldum çıktım:KK70:
Sürgün yeri kadınlar bölümüdür, erkek bölümü tatil yeridir. Beni erkek bölümüne verdikleri zaman tatile gidiyorum diye az hava atmamıştım bayan bölümündekilere:KK53: Ortadaki masaları toplarken tam sonuna gelince teyzeler gelip ahh evladım senin de işin zor yoruyoruz seni de ama deyip katladığım ürünleri bozup gittikleri çok olmuştur. Mağazalara alışveriş için gidince masa başında ürün katlarken buluyorum hala kendimi:KK70:

Back