• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA'DA KADIN DOĞUM UZMANI

Damla A

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
6
0
6
33
MERHABALAR HERKESE ADANA DA YAŞIYORUM AMA İYİ BİR KADIN DOĞUM DOKTORU BULAMADIM BİR TÜRLÜ ALGOMED HASTANESİNE ÖZGÜR KAYA SELÇUK 'A GİTTİM AMA ÇEVREM PEK İYİ DEĞİL DEDİ KAFAM KARIŞTI YARDIMCI OLACAK VAR MI ACABA

merhaba vallaha doktor işi de beyaz eşya gibi herhalde bende araştırmaya devam ediyorum.
metro hastahanesine gittim şimdi medicalpark oldu malum bekir çelebi hiç memnun kalmadım bebeğimi düşük yaptım ilgilenmedi bile.
başkent didem hocaya gittim ondan memnundum ama hamile kalıyor olmama rağmen yaşımdan dolayı inatla beni tüp bebeğe yönlendirdi.
şuan süheyl ökten 'e gidiyorum. onu tavsiye ederim
arkadaşım ortadoğudaki filiz kavi seçen'e gitti o memnundu başka arkadaşım memnun değildi.
garip bir durum açıkçası benimde kafam karışık ama sorunlu bir gebeysen 1 senede anladım ki tüm kadın doğum doktorlarını öğreniyorsun.

MERHABALAR HERKESE ADANA DA YAŞIYORUM AMA İYİ BİR KADIN DOĞUM DOKTORU BULAMADIM BİR TÜRLÜ ALGOMED HASTANESİNE ÖZGÜR KAYA SELÇUK 'A GİTTİM AMA ÇEVREM PEK İYİ DEĞİL DEDİ KAFAM KARIŞTI YARDIMCI OLACAK VAR MI ACABA
Merhaba ben Adana Seyhan Başkent hastanesinde Selçuk Yetkinele gidiyorum çok memnunum.

Back