- 9 Nisan 2021
- 4.918
- 6.986
- 32
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ah çok isterdim orda tedavi olmayı ama imkansız bizim içinÇok çok iyi bir doktor onun sayesinde pozitifi gördüm elhamdülillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ah çok isterdim orda tedavi olmayı ama imkansız bizim içinÇok çok iyi bir doktor onun sayesinde pozitifi gördüm elhamdülillah
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim nasip etsin zorunuzu kolay eylesin inşallahMaşallah sağlıkla ilerlesin inşallah.. Ah çok isterdim orda tedavi olmayı ama imkansız bizim için
AminnnnAmin inşallah Allah razı olsun rabbim nasip etsin zorunuzu kolay eylesin inşallah
Gebelik oncesi genel muayene hormon kontrolleri ve tedavisi icinNe tür bir rahatsızlık için soruyorsunuz?
Gebelik kontrolu icin degilde gebelik oncesi kontroller ve devaminda gebelik kontrolu icin doktor ariyorum o zaman erhan beye gidemem suanMukemmel bir doktor. Benim tup bebek doktorum. Kendisini cok seviyorum. Ama hamilelik takibi yapmiyor. Tup bebekle hamilelik olustuktan sonra kadin dogum uzmanina yonlendiriyor. Cunku tup bebek ekibi cok yogun. Ben ondan sonra Hakan Kalayci'ya gittim. O da cok yogun bir doktor. Riskli gebelik bakiyor. Genel olark Baskent Hastanesinin butun kadin dogum doktorlari cok iyi.
Teşekkür ederimBaşkentte didem hanım var ben yıllardır ona görünüyorum cok sabırlı ve iyi huylu biri
Teşekkür ederimBaşkent üniversitesi tüp bebek merkezi Erhan Şimşek hocadan şaşmayın mükemmel birisi normal kadın doğumcu istiyorsanızda Ayten baymas çöktü Ortadoğu hastanesindeydi şimdi özel Adana Hastanesi'ne geçti ben tüp bebek öncesi onun hastasıydım
Ayten baymas gebelik oncesi kontrolleri ve gebelik tedavisiyle ilgileniyor degil miBaşkent üniversitesi tüp bebek merkezi Erhan Şimşek hocadan şaşmayın mükemmel birisi normal kadın doğumcu istiyorsanızda Ayten baymas çöktü Ortadoğu hastanesindeydi şimdi özel Adana Hastanesi'ne geçti ben tüp bebek öncesi onun hastasıydım
Evet canm benn ilk on gidiyordum sonradan tüp bebek kararı alınca Erhan beye geçtim şimdi gebeyim bu hastanede işim bitince ayten hanıma geçicem tekrarAyten baymas gebelik oncesi kontrolleri ve gebelik tedavisiyle ilgileniyor degil mi
bende asla ama asla Esra bulgan doktoru tavsiye etmiyorum.Adana'da kadın dogum doktoru onerebilir misiniz?
özel hastane konusunda sorununuz yoksa Ömür de Kadriye Sapmaz var Teyzem olur kendisi eski ve iyi bir hekimdirAdana'da kadın dogum doktoru onerebilir misiniz?
3 düşüğüm var mesajınız beni motive ediyorBen 4 düşük sonrası çok şükür Tayfun Çok hocam sayesinde kızımı kucağıma aldım:)
Balcalıda Prof.Dr.Mete Sucu’yu duymuştum. Obstetri alanında zaten.Gebelik oncesi genel muayene hormon kontrolleri ve tedavisi icin
Ben de çok hikayeler okudum. Herkesin çocuğu olur benim olmaz diyordum. Doğduktan sonra bile uzun süre bu bebek benim mi diye bakıyordum.3 düşüğüm var mesajınız beni motive ediyor
Esra Bulgan Kılıçdağ çok ilgili bir doktor başkent de idi şimdi kendi kliniğini açmışAdana'da kadın dogum doktoru onerebilir misiniz?
bende öyle diyorum artık. olmayacak sankiBen de çok hikayeler okudum. Herkesin çocuğu olur benim olmaz diyordum. Doğduktan sonra bile uzun süre bu bebek benim mi diye bakıyordum.